Klausykit, neliūdinkit, nenumuškit ūpo važiuoti į Meryan. Jau taip ir bus. Be to, važiuojam pirmą kartą, neturėsim su kuo lyginti. O va, rinkomės būtent dėlto, kad sakė, jog animacija įdomi. Ar buvo kokių dalykų, kurių pritrūko Meryane? Lygintuvo ten nebuvo? O ta aerobika ar buvo? Į Žaliąjį kanjoną važiavot ar su vietiniais, ar su Novaturo organizuota kelione? Gal dar ką nors patartumėt, ką turėtume žinoti atvykę į Meryaną?
QUOTE(guruguru @ 2010 06 05, 17:27)
Klausykit, neliūdinkit, nenumuškit ūpo važiuoti į Meryan. Jau taip ir bus. Be to, važiuojam pirmą kartą, neturėsim su kuo lyginti. O va, rinkomės būtent dėlto, kad sakė, jog animacija įdomi. Ar buvo kokių dalykų, kurių pritrūko Meryane? Lygintuvo ten nebuvo? O ta aerobika ar buvo? Į Žaliąjį kanjoną važiavot ar su vietiniais, ar su Novaturo organizuota kelione? Gal dar ką nors patartumėt, ką turėtume žinoti atvykę į Meryaną?
na nėra ten taip blogai.Lovos nepatogios ,tai faktas.O visą kitą tai neblogai.Man maistas ten skanus

QUOTE(guruguru @ 2010 06 05, 17:37)
Maistą drąsiai valgėt? Nebuvo kokių viduriavimų? Prisipirkau šiandien vaistų. Ruošiamės. O įv tą aerobiką reikia iš naksto užsiregistruoti? Ir dar vienas klausimas rūpi. Norėčiau nusipirkti kvepalų. Kur geriausia pirkti?
Maistas ten puikus,nei man nei vaikams jokių viduriavimų nebuvo.O dėl kvepalų nežinau

QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 05, 15:31)
Tiesa gultus ,bent jau praetais metais,reikėjo užimti 7 val.,nes rusai labai anksti keliasi
baseinai nedideli ir vietos pritruksta
Kambarius tvarkė kiekviena diena,minibaras irgi pildomas kiekviena diena.

vat kas man patiko Delphinuose,kad gultus prie baseinu ir juros buvo galima uzsiimti(na taip,kad palieki daiktus ir iseini) nuo 8.30,kitu atveju nurenka ir isnesa i spec punkta

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 06 05, 17:41)
vat kas man patiko Delphinuose,kad gultus prie baseinu ir juros buvo galima uzsiimti(na taip,kad palieki daiktus ir iseini) nuo 8.30,kitu atveju nurenka ir isnesa i spec punkta
palieka rastelius,kur atsiimti daiktus

matai ten toks bajeris ,kad jie ne tik gultus užima, jie nuo 7 val.jau maudosi baseine

As atsiprasau, kad nepatikejau. Esu kaltas, esu kaltas, esu labai kaltas. Skant, mea culpa 
Pazoominau, nustebau, paklausiau vietinio, gavau atsakyma: this sun under the mountain

Praktiskai nebeliko del ko i Alanijos puse ateityje vaziuoti

Pazoominau, nustebau, paklausiau vietinio, gavau atsakyma: this sun under the mountain

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 06 05, 17:48)
As atsiprasau, kad nepatikejau. Esu kaltas, esu kaltas, esu labai kaltas. Skant, mea culpa 

Ko tu prikibai prie tos saulės

Papildyta:
QUOTE(guruguru @ 2010 06 05, 17:51)
O tas minibaras viešbučio kambaryje? Jei imi iš ten, tai po to reikia papildomai susimokėti?
Papildyta:
O į tą Šeimos klubą vaiką irgi reikia užregistruoti? Ar tiesiog taip nueini ir viskas. Aš čia apie Meryaną kalbu.
Papildyta:
O į tą Šeimos klubą vaiką irgi reikia užregistruoti? Ar tiesiog taip nueini ir viskas. Aš čia apie Meryaną kalbu.
minibaras viešbučio kambaryje,papildomai susimokėti nereikia.Į mini klubą tiesiog nueini ir viskas.Animatoriai eina ir garsiai kviečia:MINI CLUB<MINI CLUB

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 06 05, 17:49)
negi viska viska nuo 7 ryto uzima ir maudosi ir gultai uzimti
na pasimaudei,nuejai pavavalgyti ir nurenka daiktus iki 8.30 negi ten kazkas is seimos nuolat gultus saugo nuo 7 ryto ir taip visus 

9 val.vietos jau nebus

kaip keista.. skaitau jusu pasisakymus ir atsiliepimus apie viesbucius, kokiu trukumu pastebit, tai pagalvojau, kad parekomenduosiu visiems norintiems komforto ir nulis neigiamu emociju - vaziuokit i Crystal Admiral Resort&SPA (Sides regionas). Buvau sia geguze - negaleciau nei vieno trukumo pasakyt - maistas super, vietos laaaabai daug, baseinu dydis - milziniskas, zmoniu - normaliai, gultu visa diena visur (ir prie baseinu ir prie juros) pakanka, ranksluoscius galima keisti nors ir 5 kart per diena, yra didelis SPA + koncertai, renginiai, diskotekos kasnakt. Zodziu, jei neplanuojat vazinet po exkursijas, jei nereikia miesto salia (nes reiktu pavaziuot), o tenorit tingiai ir prabangiai ilsetis - rekomenduoju

QUOTE(guruguru @ 2010 06 05, 17:27)
tikrai nenusivilsi viesbuciu. As turejau su kuo lyginti, todel ir pastebejau kai kuriuos dalykus.
Gultus irgi uziminejome nuo 7 val prie vaiku baseino. Nes ten ju nedaug. mini bara pilde kasdien, tvarke kambarius irgi kasdien. Jokiu gulbiu nelankste ir is viso graziu papuosimu nebuvo. Bet tai netrukde dziaugtis poilsiu.
I kanjona vaziavome su Novaturu. kainavo daug, bet ispudziai puikus. Nors turiu keleta pastabu ir musu gidui.

Gal ir butume su vietiniais vaziave, bet kad tos agenturos tolokai, tai patingejom ieskoti. Viena seima vaziavo su vietiniais, tai juos su dzipais veze, o mes laivu plaukeme. Jiems pigiau gavosi.
Siaip viskas normoj ir puikios atostogos