QUOTE(Editukė @ 2010 06 05, 17:12)
Na,nežinau kiek ten tam Delphine prabangos-neteko būti,bet tarp geriausių viešbučių jis tikrai patenka
http://www.travelnew...=...55&i_ctr=45

http://www.travelnew...=...55&i_ctr=45
Na cia labai subjektyvi nuomone, TUI vokieciu berods kompanija, ir cia vokieciu isrinkti geriausi viesbuciai, tarkim Rixos tinkle vokieciu reikia su ziburiu ieskoti, todel Rixos viesbuciu siame sarase ir nera

QUOTE(guruguru @ 2010 06 05, 19:55)
O gidas visada tas pats ar jie ten keičiasi? Tas gultų užėmimas tai man nelabai patinka.
gal jums ir nereikės.žiurint kokie žmonės atostogaus

QUOTE(Shopaholic @ 2010 06 05, 18:07)
Na cia labai subjektyvi nuomone, TUI vokieciu berods kompanija, ir cia vokieciu isrinkti geriausi viesbuciai, tarkim Rixos tinkle vokieciu reikia su ziburiu ieskoti, todel Rixos viesbuciu siame sarase ir nera
O viesbuciai tikrai labai geri 

na bet vertinant objektyviai,man Delphinu viesbuciai tikrai atrodo geri.

Vien tik zibanti ir grazi aplinka dar matyt ne viskas

QUOTE(Tylene @ 2010 06 05, 19:03)
mes dar nebuvom Kapadokijoj, reikės gal kitais metais nuvykti... 
o aš vakar persistengiau saulėje
nusvilau kaip kažin kas...sėdžiu dabar su pūslėm 

o aš vakar persistengiau saulėje

butinai nuvykite,ten aura nuostabi

cia LT nusvilote

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 06 05, 20:14)
na bet vertinant objektyviai,man Delphinu viesbuciai tikrai atrodo geri.
labai daug lemia aptarnavimas,maistas,paslaugumas ir t.t.
bet cia tik mano asmenine nuomone

taip ten maistas aptarnavimas super

o ar buna pramogu jusu lankytuose viesbuciuose 1,5-2 m. vaikam

QUOTE(Nada... @ 2010 06 05, 21:07)
visos tos pacios pramogos kaip ir visiems vaikuciams, tik tiek kad dar negalima vieno palikti mini klube, o siaip baseinai, vaiku aikstele, vaiku kambarys, vaiku diskotekos ir visa kita

QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 05, 16:36)
O kur rast rusų atsiliepimus?

kas ten kelis puslapius atgal pravertus, klausė apie kelionę į Demre-Myra_kekovą? Tai va, nuo Kemero iki tų miestelių - istorinių vietų važiuoti apie porą valandų, bet su sustojimu, serpantinais nedideliais, o geit ir nepavažiuosi. Mes šią gegužę važiavom į Beldibė netolo Kemero ir vykom į tą ekskursiją Demre-Myra-Kekova
Mums labai patiko, tik va autobuse nebuvo kondicionieriaus, tai nekas buvo
Ekskursiją pirkom iš vietinių turkų, už 4 asmenis sumokėjom 100 dol. Čia jau nusiderėję
Aplankėm istorines vietas, paskui plaukiojom jachata, matėm delfinus
Pats Beldibis - mažas miestukas, nieko ten ypatingo. Antalija netoli visai, galima ir su dolmušu nuvažiuot, bet jei norit apsiprekinti - tai nuveža nemokamai
Beje, gyvenom Club hotel Belpinar - na, tai šiaip sau: kambarys mažas, mini baro nepildė (o gal ir nepriklauso, nežinau net, nors pas mus buvo AI). Maistas tai neblogas buvo, neapsinuodijom nei karto. Tik vaisų neperdaugiausia buvo - obuoliai, apelsinai, greipfrutai, vieną kartą kažkokios neprinokusios slyvos
Bet tai gal ne sezonas dar buvo (gegužės 5-12). Labai daug rusų, labai, visi tik rusiškai ir kalba.
Kitą kartą gal norėčiau aplankyti Alanijos regioną.

Pats Beldibis - mažas miestukas, nieko ten ypatingo. Antalija netoli visai, galima ir su dolmušu nuvažiuot, bet jei norit apsiprekinti - tai nuveža nemokamai

Beje, gyvenom Club hotel Belpinar - na, tai šiaip sau: kambarys mažas, mini baro nepildė (o gal ir nepriklauso, nežinau net, nors pas mus buvo AI). Maistas tai neblogas buvo, neapsinuodijom nei karto. Tik vaisų neperdaugiausia buvo - obuoliai, apelsinai, greipfrutai, vieną kartą kažkokios neprinokusios slyvos

Kitą kartą gal norėčiau aplankyti Alanijos regioną.
QUOTE(Tylene @ 2010 06 05, 21:40)
šiandien baisinės eilės buvo Turkijos oro uoste. Atvežė mus kokias 2,5 val.iki skrydžio, tai nespėjom net po Duty free prasieiti...
prie visų patikrinimų punktų eilės, kol sulaukėm visur- teko jau lipti į autobusą ir važiuot prie lėktuvo 

aha ten eiles visad didziules, nesuprantu net kodel, man tai ten brangu viskas

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 06 05, 20:46)
nepastebejau,kad butu petrazoliu
mes kai is Delphin Diva vaziavome tai irgi labai smagu,kad cia pat oro uostas

mes kai is Delphin Diva vaziavome tai irgi labai smagu,kad cia pat oro uostas

nu va, taip ir galvojau, kad anksčiau jų ir nebūdavo