Įkraunama...
Įkraunama...

TURKIJA 2010 m. (6 tema)

O gidas visada tas pats ar jie ten keičiasi? Tas gultų užėmimas tai man nelabai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2010 06 05, 17:12)
Na,nežinau kiek ten tam Delphine prabangos-neteko būti,bet tarp geriausių viešbučių jis tikrai patenka mirksiukas.gif
http://www.travelnew...=...55&i_ctr=45

Na cia labai subjektyvi nuomone, TUI vokieciu berods kompanija, ir cia vokieciu isrinkti geriausi viesbuciai, tarkim Rixos tinkle vokieciu reikia su ziburiu ieskoti, todel Rixos viesbuciu siame sarase ir nera biggrin.gif O viesbuciai tikrai labai geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2010 06 05, 19:55)
O gidas visada tas pats ar jie ten keičiasi? Tas gultų užėmimas tai man nelabai patinka.

gal jums ir nereikės.žiurint kokie žmonės atostogaus g.gif Viskas bus gerai.Kaip pirmam kartui Tukijoje-viešbutis superinis lotuliukas.gif maistas skanus,kambariai dideli+kondicionėrius veikia ,saulė šviečia ir tvarkingai leidžiasi į jūrą lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif ko dar norėti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 05 birželio 2010 - 19:14
QUOTE(Shopaholic @ 2010 06 05, 18:07)
Na cia labai subjektyvi nuomone, TUI vokieciu berods kompanija, ir cia vokieciu isrinkti geriausi viesbuciai, tarkim Rixos tinkle vokieciu reikia su ziburiu ieskoti, todel Rixos viesbuciu siame sarase ir nera biggrin.gif O viesbuciai tikrai labai geri smile.gif

na bet vertinant objektyviai,man Delphinu viesbuciai tikrai atrodo geri. ax.gif ax.gif labai daug lemia aptarnavimas,maistas,paslaugumas ir t.t.
Vien tik zibanti ir grazi aplinka dar matyt ne viskas g.gif ax.gif bet cia tik mano asmenine nuomone blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 05, 19:03)
mes dar nebuvom Kapadokijoj, reikės gal kitais metais nuvykti... smile.gif
o aš vakar persistengiau saulėje  doh.gif  nusvilau kaip kažin kas...sėdžiu dabar su pūslėm sad.gif

butinai nuvykite,ten aura nuostabi wub.gif ir aisku grazu labai,as antra karta su mielu noru vykciau ir noreciau visa sita grozi pamatyti is aukstai (skristi oro balionu ir grozetis wub.gif )
cia LT nusvilote unsure.gif nieko sau verysad.gif man labai gerai panthenolis padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 06 05, 20:14)
na bet vertinant objektyviai,man Delphinu viesbuciai tikrai atrodo geri. ax.gif  ax.gif labai daug  lemia aptarnavimas,maistas,paslaugumas ir t.t.
Vien tik zibanti ir grazi aplinka dar matyt ne viskas g.gif  ax.gif bet cia tik mano asmenine nuomone blush2.gif  blush2.gif

taip ten maistas aptarnavimas super thumbup.gif bet yra ir minusu biggrin.gif pvz aplinka isoreje doh.gif cia as apie Delphine Palace, tokio lygio viesbutyje tikejausi tikrai geriau, ir dar ziauriai didelis kiekis zmoniu doh.gif kaip atsimenu vienos ruses komentara kazkokiame psl, kad visada jautiesi kaip tramvajuje lotuliukas.gif taip ir buvo biggrin.gif bet cia ne esme, atostogos buvo labai geros smile.gif
Atsakyti
o ar buna pramogu jusu lankytuose viesbuciuose 1,5-2 m. vaikam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 06 05, 21:07)
o ar buna pramogu jusu lankytuose viesbuciuose 1,5-2 m. vaikam rolleyes.gif

visos tos pacios pramogos kaip ir visiems vaikuciams, tik tiek kad dar negalima vieno palikti mini klube, o siaip baseinai, vaiku aikstele, vaiku kambarys, vaiku diskotekos ir visa kita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2010 06 05, 16:36)
na jis turėtu buti nebrangus viešbutis.Rusų atsiliepimai kaip ir neblogi.

O kur rast rusų atsiliepimus? g.gif Mes skrisim į Pamira hotel 3+ Antalija, o atsiliepimų neradau doh.gif truputį neramu blush2.gif
Atsakyti
kas ten kelis puslapius atgal pravertus, klausė apie kelionę į Demre-Myra_kekovą? Tai va, nuo Kemero iki tų miestelių - istorinių vietų važiuoti apie porą valandų, bet su sustojimu, serpantinais nedideliais, o geit ir nepavažiuosi. Mes šią gegužę važiavom į Beldibė netolo Kemero ir vykom į tą ekskursiją Demre-Myra-Kekova thumbup.gif Mums labai patiko, tik va autobuse nebuvo kondicionieriaus, tai nekas buvo g.gif Ekskursiją pirkom iš vietinių turkų, už 4 asmenis sumokėjom 100 dol. Čia jau nusiderėję ax.gif Aplankėm istorines vietas, paskui plaukiojom jachata, matėm delfinus thumbup.gif
Pats Beldibis - mažas miestukas, nieko ten ypatingo. Antalija netoli visai, galima ir su dolmušu nuvažiuot, bet jei norit apsiprekinti - tai nuveža nemokamai bigsmile.gif
Beje, gyvenom Club hotel Belpinar - na, tai šiaip sau: kambarys mažas, mini baro nepildė (o gal ir nepriklauso, nežinau net, nors pas mus buvo AI). Maistas tai neblogas buvo, neapsinuodijom nei karto. Tik vaisų neperdaugiausia buvo - obuoliai, apelsinai, greipfrutai, vieną kartą kažkokios neprinokusios slyvos biggrin.gif Bet tai gal ne sezonas dar buvo (gegužės 5-12). Labai daug rusų, labai, visi tik rusiškai ir kalba.
Kitą kartą gal norėčiau aplankyti Alanijos regioną.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 06 05, 21:40)
šiandien baisinės eilės buvo Turkijos oro uoste. Atvežė mus kokias 2,5 val.iki skrydžio, tai nespėjom net po Duty free prasieiti... ax.gif  prie visų patikrinimų punktų eilės, kol sulaukėm visur- teko jau lipti į autobusą ir važiuot prie lėktuvo  smile.gif

aha ten eiles visad didziules, nesuprantu net kodel, man tai ten brangu viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 06 05, 20:46)
nepastebejau,kad butu petrazoliu g.gif
mes kai is Delphin Diva vaziavome tai irgi labai smagu,kad cia pat oro uostas ax.gif

nu va, taip ir galvojau, kad anksčiau jų ir nebūdavo doh.gif matyt tas Silence prisitaikęs prie rusų kokių schmoll.gif lietuvoj vargstu kavinėse, nes mėgsta daug kur barstyti jas, maniau nors turkijoj galėsiu ramiausiai viską valgyt biggrin.gif
Atsakyti