Merginos noriu konsultacijos...po gimdymo slenka plaukai ziauriai, prisiskaiciau, kad padeda kokosu aliejus, uzsisakiau is Akomos, bet man atsiunte ne ta kur plasmasiniam buteliuke, o stikliniam ir jis buvo toks skystas....kazkaip cia skaiciau kad jis naudojamas maistui, bet pastaciau ji i saldytuva ir jis per pora min sukietejo....tai ji galima plaukams naudoti? gal kas zinote?
Emanuel, trauk jį iš šaldytuvo
Visiškai normalu, kad jis dabar skystas kaip vandenėlis - tai elgiasi, kai šilta. Ateis ruduo, žiema, sustings jis tau ir pats į baltą matinę masę (tik gana minkštą, ne kaip dabar iš šaldytuvo), nereikės nieko papildomai daryti.
dėl šilumos namuose jis nesuges, patogu lengvai išsipilti kiek reikia ir naudoti

dėl šilumos namuose jis nesuges, patogu lengvai išsipilti kiek reikia ir naudoti

gal žinote koki aliejų naudoti nuo plaukų slinkimo
QUOTE(bresk5 @ 2010 08 14, 18:50)
Eterinius aliejus geriau naudoti lašinant į augalinius aliejus. Man rozmarinų patiko nuo slinkimo.
QUOTE(bresk5 @ 2010 08 14, 16:50)
ricinos nuo slinkimo padeda. Bet jis tirštas, sunku tept, todėl aš maišydavau jį su jojobos ar avokado ar dar kokiu kitu aliejum.
Dar varnalėšų aliejus slinkimą teoriškai stabdo, bet man būtent ricinos padėjo

Na nusipirkau kokosų aliejaus, vakar išsitepiau juo plaukus, šiandien rezultatu galima sakyti buvau patenkinta, aišku tikiuosi kad po kurio laiko plaukai dar bus gražesni, minkštesni, tačiau ir dabar jau visai nieko

QUOTE(FruitSalad @ 2010 08 16, 02:17)
Eterinius aliejus geriau naudoti lašinant į augalinius aliejus. Man rozmarinų patiko nuo slinkimo.
o maisyti eterini , kaip reikia, paprastai ilasinti ir pamaisyti (pirstu, pagaliuku ) ? nusipirkau rozmarinu eterini alieju, galvoju kaip naudoti, siaip aliejaus kaukes plaukam nakciai dedu, tai ar aliejaus ir rozmarinu misinuka nakciai palikti ar kaip informaciniam lapely parasyta 1.5-2 val. laikyt?
QUOTE(Indijaa @ 2010 08 19, 00:05)
o maisyti eterini , kaip reikia, paprastai ilasinti ir pamaisyti (pirstu, pagaliuku ) ? nusipirkau rozmarinu eterini alieju, galvoju kaip naudoti, siaip aliejaus kaukes plaukam nakciai dedu, tai ar aliejaus ir rozmarinu misinuka nakciai palikti ar kaip informaciniam lapely parasyta 1.5-2 val. laikyt?
Aš maišau su šluotele plaukams dažyt (patogiau su ja aliejų teptis), bet ir pirštu geriau pamaišius išsimaišytų. Aš visada laikau per naktį aliejų su eteriniais. O kokios firmos ea?
QUOTE(FruitSalad @ 2010 08 19, 03:19)
Aš maišau su šluotele plaukams dažyt (patogiau su ja aliejų teptis), bet ir pirštu geriau pamaišius išsimaišytų. Aš visada laikau per naktį aliejų su eteriniais. O kokios firmos ea?
Aromatika (rusiskas berods) nelabai turejau laiko ieskoti, paemiau tokios firmos.
Saziningai dedu aliejaus kaukes, naturalus dziovinimas, zodziu jokiu kenksmingumu plaukam, vistiek nenustoja luzineti. nors kad plaukai kurkas svelnesni tai tirkai jauciasi. O ar nieko tokio kad aliejus maisau - kokosu su sezamu pvz? nes man sitas derinys ypac svelnius plaukus padaro.
QUOTE(Indijaa @ 2010 08 19, 15:11)
Aromatika (rusiskas berods) nelabai turejau laiko ieskoti, paemiau tokios firmos.
Saziningai dedu aliejaus kaukes, naturalus dziovinimas, zodziu jokiu kenksmingumu plaukam, vistiek nenustoja luzineti. nors kad plaukai kurkas svelnesni tai tirkai jauciasi. O ar nieko tokio kad aliejus maisau - kokosu su sezamu pvz? nes man sitas derinys ypac svelnius plaukus padaro.
Manau, kad rezultatai šiuo atveju kalba patys už save - jeigu sumaišius kokosų ir sezamų aliejus plaukai pasidaro ypač švelnūs, tai reiškias šis derinukas kaip tik jums.

QUOTE(Sulu @ 2010 08 20, 10:13)
Kad kažkam nuo natūralių priemonių plaukai negražūs pasidaro - nestebina.Organizmas tik per 10 metų atikrato toksinų.
Aha, vakar issiploviau galva Sante sampunu, siaubeli, plaukai tokie kaip riebaluoti, bet jau buvau paskaiciusi ir pardave perspejo, kad gali buti pradzioj negrazus plaukai. Bet kaip keista, kai sampunas vos vos putoja, toks jausmas , kad neina galvos issiplauti

zundeja, aha labai faini plaukai butent po siu dvieju. Uzvakar nakti dejau migdolu alieju , bet kadangi ploviau su sante sampunu tai vaizdleis nepatiko, nezinia nuo ko, gal visgi nuo sampuno?
O dar toks klausimas ar didelis skirtumas koks yra aliejus? Nes ricini ir migdolu aliejus turiu is vaistines nusipirkusi- Elpis firmos rusiskas berods. o kokosu ir sezamu ir sveiku produktu