Na as tada irgi naudosiu,siaip visada naudoju kondicioneriu,nes plaukai linke veltis,bet po aliejiniu kaukiu kazkaip maniau,kad nereikia dar papildomu priemoniu,bet daugiau nekankinsiu taip savo plauku

tai zinau, kad tos priemones nera naturalios, bet prof. kosmetika skaitosi. siuo metu plaukam reikia stipraus gydymo tai ir naturaliai ir chemiskai galvoju gydyt, galvoju pirkt joico rekonstruktoriu ir pan. ar manot kad naturaliom priemonem uztenka? va sante sampunus ziurinejau, dar atsirado kazkokia nauja linija kosmadoj uzmaciau 97proc naturali , pavadinimo neatsimenu ..... o babuskyj ir pan net neziuresiu i ta puse, butent nuo babuskiu visu turbut taip ir nutiko plaukam
nors tam butent kartui tiko, buvo ir blizgantys ir svelnus, bet......

na manua kad siu priemoniu kaip jus sakot profesionalios kosmetikos,,,na ju sudeti yra sulfidu silikono kuris tik tam kartuj padaro plauka grazu kol naudoji o nusteji ir jis luzineja, nepatarciau taip daryt, pati taip dariau
plaukai buvo grazus taciau,,,,kai perejau prie aliejiniu kaukiu naturaliu sampunu visiskai kitokie na ir man zymiai labiau patinkantys plaukai

na bandysiu variantus
o is naturaliu priemoniu kas plauku augima skatina?

na gal tiesiog neatradot tinkamu priemoniu
nes dauguma plauku po naturaliu sampunu buna sausesn i todel ir reikalauja balzamo, kaukiu, alieju ir t, t, o i tas kaukes ar kondiske galima ideti augalinio silikono silko kurie padaro plaukus slidzius ir blizgancius,,
na reik bandyt

Siuo metu pradejau naudot alyvuoju alieju sumaisyta su kokosu aliejum.. is plauku sunkiau issiplauna.
kazkaip naudoju aliejus saziningai 2-3 k per sav pernakt, jau 2-3 menesius ir nu niekaip negaliu atgaivint plauku, o baisiai reikia, laukia sviesinimas..
kazkaip naudoju aliejus saziningai 2-3 k per sav pernakt, jau 2-3 menesius ir nu niekaip negaliu atgaivint plauku, o baisiai reikia, laukia sviesinimas..

girdejau, kad perejau prie naturaliu priemoniu, pasimato tikrasis plauko "grozis"...gali buti, nes ir man pradejus jas naudoti, plauku bukle atrodo tik blogejo...ir dabar: aliejines kauke, nuovirais, pastarieji lb sausina plaukus, kaip pakulos buna...bet vis tiek tesiu skalavimus, nes zinau kad gerai...o vaizdas tikrai geresnis su sintetika, ypac kai foto pasiziuriu...
aisku, yra ir naturaliu geru, tinkamu priemoniu...

o kodel pasirodo
'grozis "
nes pripratinom pacios prie tos chemijos, o o norit natur. priemonem gaivinti tai tikrai reikia laiko pirmiausia jas pritaikyti sau, man alyvuogiu aliejus ir nepatiko, makadamiju taip pat netiko, va kokosas geriausiai tiko dabar bandysiu kvieciu alieju
'grozis "

QUOTE(karamelemele @ 2010 08 08, 12:05)
O aš kiek naudojau tų natūralių produktų tai taip niekas netinka mano plaukams
Šiurkštūs, nepaklusnūs plaukai
Galbūt dar neatradau tinkamos priemonės arba gal dar pripratinti plauką reikia.

Vat tas pats ir man. Ir kokoso alieju bandziau, ir sezamo, ir su kedro hidrolatu vis papurskineju, bet plaukai matiniai, siaudiniai pasidare

QUOTE(Indijaa @ 2010 08 08, 13:14)
Rozmarinu eterini alieju gali pabandyti, taip pat migdolu aliejus turi tokiu savybiu
na va kvieciu aliejus jau pabuvojo ant mano plauku ir kol kas neblogai poveikis panasus kaip po kokoso gerai gerias, tik man tas jauciasi zuvies pratukusios kvapas
vis papurtau galva ir tas kvapas