Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(Indijaa @ 2010 08 20, 15:29)
Aha, vakar issiploviau galva Sante sampunu, siaubeli, plaukai tokie kaip riebaluoti, bet jau buvau paskaiciusi ir pardave perspejo, kad gali buti pradzioj negrazus plaukai. Bet kaip keista, kai sampunas vos vos putoja, toks jausmas , kad neina galvos issiplauti  doh.gif

zundeja, aha labai faini plaukai butent po siu dvieju. Uzvakar nakti dejau migdolu alieju , bet kadangi ploviau su sante sampunu tai vaizdleis nepatiko, nezinia nuo ko, gal visgi nuo sampuno?

O dar toks klausimas ar didelis skirtumas koks yra aliejus? Nes ricini ir migdolu aliejus turiu is vaistines nusipirkusi- Elpis firmos rusiskas berods. o kokosu ir sezamu ir sveiku produktu

Aš įvairius naudoju. Manau, kad nelabai skirtumas yra ar iš vaistinės, ar iš parduotuvės, svarbu, kad būtų natūralus, nerafinuotas.
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2010 08 19, 14:11)
Saziningai dedu aliejaus kaukes, naturalus dziovinimas, zodziu jokiu kenksmingumu plaukam, vistiek nenustoja luzineti. nors kad plaukai kurkas svelnesni tai tirkai jauciasi. O ar nieko tokio kad aliejus maisau - kokosu su sezamu pvz? nes man sitas derinys ypac svelnius plaukus padaro.

Jei tik patinka, tai ir mašyk tuos aliejus, nieko blogo neatsitiks. O su plauku lūžinėjimu aš tikrai ilgai kovojau, situacija baisi buvo, visada galuose po kelis plaukelius būdavo likę. Matyt, jau per daug pažeisti buvo.

QUOTE(Sulu @ 2010 08 20, 11:13)
Kad kažkam nuo natūralių priemonių  plaukai negražūs pasidaro - nestebina.Organizmas tik per 10 metų atikrato toksinų.

Pirmuosius kartus panaudojus natūralų šampūną tikrai padėtis buvo baisi, nes pasimatė tikra plaukų būklė be visokių silikonų - vos iššukuodavau. Pripranta plaukai.

QUOTE(Indijaa @ 2010 08 20, 14:29)
Aha, vakar issiploviau galva Sante sampunu, siaubeli, plaukai tokie kaip riebaluoti, bet jau buvau paskaiciusi ir pardave perspejo, kad gali buti pradzioj negrazus plaukai. Bet kaip keista, kai sampunas vos vos putoja, toks jausmas , kad neina galvos issiplauti  doh.gif

zundeja, aha labai faini plaukai butent po siu dvieju. Uzvakar nakti dejau migdolu alieju , bet kadangi ploviau su sante sampunu tai vaizdleis nepatiko, nezinia nuo ko, gal visgi nuo sampuno?

O dar toks klausimas ar didelis skirtumas koks yra aliejus? Nes ricini ir migdolu aliejus turiu is vaistines nusipirkusi- Elpis firmos rusiskas berods. o kokosu ir sezamu ir sveiku produktu

Man Sante šampūnai labiausiai nepatiko iš visų bandytų (o natūralių tikrai daug esu bandžiusi). Lavera šampūnai - kitas reikalas, dar Logona, Aubrey Organics labai patiko.
Svarbiausia, kad aliejus būtų nerafinuotas. Man asmeniškai labai skiriasi skirtingų gamintojų aliejai, vieni labai patinka, kiti visai ne. Ricinų aliejus vaistinėje man pasirodė geras, dėl tavo turimo migdolų nežinau. Ar rašo, kad jis nerafinuotas? Turi kvapą?
Atsakyti
Šiandien pirmą kartą užsidėjau kokosų aliejaus kaukę. Na, kolkas jokio rezultato nepastebėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 08 21, 05:36)
O su plauku lūžinėjimu aš tikrai ilgai kovojau, situacija baisi buvo, visada galuose po kelis plaukelius būdavo likę. Matyt, jau per daug pažeisti buvo.

Man Sante šampūnai labiausiai nepatiko iš visų bandytų (o natūralių tikrai daug esu bandžiusi). Lavera šampūnai - kitas reikalas, dar Logona, Aubrey Organics labai patiko.

Svarbiausia, kad aliejus būtų nerafinuotas. Man asmeniškai labai skiriasi skirtingų gamintojų aliejai, vieni labai patinka, kiti visai ne. Ricinų aliejus vaistinėje man pasirodė geras, dėl tavo turimo migdolų nežinau. Ar rašo, kad jis nerafinuotas? Turi kvapą?

O per kiek laiko susitvarke plaukai? nes man tai ziauri situacija dabar, ir neaisku nuo ko, bet su kiek kirpeju kalbejau sake ne nuo dazu ( pas mane sviesiai dazyti), tiesinti daug netiesinau,.,.... klausimas doh.gif

Vat as nezinojau ka rinktis, Sante dar plauku putas nusipirkau, bet jos man nepatiko schmoll.gif

aha nerafinuotas, salto spaudimo be jokio kvapo, o turetu buti kvapas?
Atsakyti
MONOI aliejus
MONOI - polinezijos moterų grožio paslaptis. "Monoi" senovės maorių kalba reiškė "kvepiantis aliejus". Iš tiesų, šis aliejus yra švelnaus gėliško gardenijų kvapo.

Jau 18 amžiuje keliautojas Džeimsas Kukas, aplankęs Polinezijos salas, pažino monoi aliejų, kurį čiabuviai plačiai naudojo gydymui, gimties ir mirties ritualams, o dar plačiau - odos ir plaukų priežiūrai.
Monoi ypatingai tinkamas naudoti sausai ir išsausėjusiai odai drėkinti. Tepkite monoi aliejumi visą kūną po kiekvieno prausimosi, plaukiojimo baseine ar saulės vonių, nes taip bus atstatomas odos balansas, oda bus natūraliai drėkinama, ji taps švelni ir minkšta.

Monoi rekomenduojama naudoti ir nėštumo metu, siekiant drėkinti odą ir išvengti strijų atsiradimo. Reguliariai bent kartą per dieną monoi reikėtų įmasažuoti į odą, kur siekiama išvengti strijų.

Tradiciškai monoi nuo seno buvo naudojamas ir kūdikių odelės priežiūrai. Vos tik gimusius kūdikius ištepdavo monoi nuo galvos iki kojų ir vėliau tokį ritualą kartojo nuolat, mat monoi natūraliai drėkina kūdikių odelę, apsaugo nuo nudegimo saulėje, taip pat nuo vabzdžių įgėlimo ir kito neigiamo aplinkos poveikio.

Polinezietės nuo seno garsėja savo juodais ilgais sveikais plaukais. Viena šio grožio paslapčių - Monoi, kuris suminkština plaukus, juos drėkina, suteikia plaukams natūralaus žvilgesio, apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio. Dėl monoi kondicionuojančių savybių šis aliejus naudojamas ir kaip plaukų kaukė. Naudojant Monoi, plaukai tampa lengvai šukuojami, minkšti ir žvilgantys.

Dėl natūraliai esančio augalinio vaško monoi aliejus mūsų klimato sąlygomis yra kietos koncistencijos ir skystėja 22 laipsnių temperatūroje. Laikydami monoi šiltai, turėsite skystą, o vėsiai - kietą aliejų.
Atsakyti
Pirmą kartą girdžiu apie šį aliejų g.gif Reikės kada pamėginti
Atsakyti
QUOTE(kryziu dama @ 2010 08 24, 12:41)
Pirmą kartą girdžiu apie šį aliejų  g.gif  Reikės kada pamėginti

maciau KN parduoda
Atsakyti
taip parduoda kaina didele ir mazas kiekis tongue.gif norint deti kaip kauke manau uztektu tik kokiai pporai kartu
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 08 24, 13:09)
taip parduoda kaina didele ir mazas kiekis tongue.gif norint deti kaip kauke manau uztektu tik kokiai pporai kartu

tai paieskok kitur pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 08 24, 13:09)

120 ml - 32 lt 4u.gif
jei naudoti su protu, ilgam uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau trecia savaite naudoju naturalu sampuna faith in nature, kondicionieriu ir ju kauke. Nors tiksliau, ne "jau", o "dar tik trecia savaite"...

Pirmu plovimu sampunas visai neputoja, tai paprasciausiai stengiuosi kaip imanoma geriau paskirstyti ant plauku, praplaunu ir antra karta dedu sampuno, bet labai maza kieki, tada daug geriau putoja ir gerai isplauna plaukucius.
Po kondicionieriaus, issisukuoja gan lengvai ir nebesivelia net su veju padraugavus biggrin.gif

Plaukai visai kitaip atrodo, negaledavau antra diena po plovimo eiti palaidais, o dabar tai pasidare imanoma smile.gif
Nusipirkau iv. alieju, jau isbandziau kauke su linu semenu aliejumi, suuuuper thumbup.gif isvien glostau plaukus, nes neatsimenu, kada tokie svelnus ir purus buvo.
Ant saknu tepiau ricinos alieju maisyta su rozmarinu ea, bandysiu stabdyti nezmoniska slinkima unsure.gif

Kol kas patenkinta pirmais ispudziais, tikiuosi kuo toliau, tuo labiau busiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 24 rugpjūčio 2010 - 14:56
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 24, 15:14)
tai paieskok kitur pigiau rolleyes.gif

kad pigiau nera biggrin.gif o labai gaila nes jauciu geras daiktas bigsmile.gif
Atsakyti