Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(Dziugidziu @ 2010 08 24, 15:18)
120 ml - 32 lt  4u.gif
jei naudoti su protu, ilgam uzteks mirksiukas.gif

mano plaukams uztenka tokio kiekio 4 kartams. Vienam kartui naudoju 30ml alieju, ir tai netepu ant saknu.

vakar maisiau alyvuogiu alieju ir kokosu (kokosu daugiau buvo) tai plaukai minkstuciai. reiks pabandyti kada viena kokosa uztepti.
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 08 24, 16:46)
kad pigiau nera biggrin.gif o labai gaila nes jauciu geras daiktas bigsmile.gif

EU ar JAV nera geresnem kainom? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 08 24, 17:52)
mano plaukams uztenka tokio kiekio 4 kartams. Vienam kartui naudoju 30ml alieju, ir tai netepu ant saknu.

vakar maisiau alyvuogiu alieju ir kokosu (kokosu daugiau buvo) tai plaukai minkstuciai. reiks pabandyti kada viena kokosa uztepti.

Kokosų nebandžiau, bet alyvuogių tai man su citrina super thumbup.gif
Atsakyti
O man alyvuogių per riebus, labiau tinka kokosų. Dabar nusipirkau graikinių riešutų aliejų, tik kartą išbandžiau, bet atrodo tinka.
Atsakyti
Keista. Nes graikinių riešutų aliejus odą sausina, poras sutraukia:) Ir gana stipriai. Pabandysiu vistik ir aš ant makaulės užsitepti ax.gif Blogiau nebus rolleyes.gif
Atsakyti
Nežinojau dėl odos, mano kaip tik riebi, reikės išbandyt.
Atsakyti
QUOTE(Mirtenė @ 2010 08 25, 10:36)
O man alyvuogių per riebus, labiau tinka kokosų. Dabar nusipirkau graikinių riešutų aliejų, tik kartą išbandžiau, bet atrodo tinka.

"Aniros" alieju pirkote? Rytoj jam akcija, tai galvoju, gal isbandyti g.gif Nesildote jo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 24, 20:28)
EU ar JAV nera geresnem kainom? g.gif  smile.gif

visko galima rasti pigiau. Žinant, kad bus tikrai kokybiškas daiktas - taip, verta sutaupyti. O renkantis tik tam, kad pigesnis būtų, tai visokių siurprizų galima gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 25, 17:47)
visko galima rasti pigiau. Žinant, kad bus tikrai kokybiškas daiktas - taip, verta sutaupyti. O renkantis tik tam, kad pigesnis būtų, tai visokių siurprizų galima gauti smile.gif

tai nereikia pirkti ten, kur abejoji del kokybes biggrin.gif
man siandien Druide sampunas visai neisplove aliejaus kaukes, nors cheminiai, ne naturalus ta padarydavo visada puikiai ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas yra pirkes aliejukus is "Gyvoji kosmetika"? Ten kazkaip kainos skiresi nuo visu kitu? g.gif
Gyvoji kosmetika
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 08 27, 10:40)
Sveikos, gal kas yra pirkes aliejukus is "Gyvoji kosmetika"? Ten kazkaip kainos skiresi nuo visu kitu? g.gif
Gyvoji kosmetika

bet kad didokos ten kainos...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 08 27, 10:52)
bet kad didokos ten kainos...

O kur pigiau? Man pasirode kad cia pigiausia.... blush2.gif
O kokybe produktu skirtinga buna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritutsi: 27 rugpjūčio 2010 - 09:58