Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir įtaka pastojimui

QUOTE(tokia profesija @ 2010 06 16, 20:16)
Tiesiog pasistenkite atsirinkti, ką galite padaryti šiose situacijose, o ko ne... Jums rūpi brolis, pagalvokite, kuo galite jam padėti - gal išklausyti, nueiti į kiną ir pan. Valdžia priima neteisingus sprendimus - kaip Jus tai palietė asmeniškai; jeigu palietė, ką jūs galite padaryti, kad išspręstumėt problemą. Darbe turite nemielą kolegą, ką galite su tuo padaryti, kaip galite bendrauti, kad jaustumėtės geriau...
Žodžiu, nevarkite dėl to, ko negalite kontroliuoti, bet keiskite tai, ką galite pakeisti...

kad nei vienoj situacijoj turbut negaliu nieko pakeisti, bandziau su broliu kalbet bet jis sita tema neatvirauja, tad negaliu list jam i dusia per prievarta..matyt vyrai tokie kad ju problemos yra tik ju...valdzia..tai o kaip ji manes nepalies..kai kelia mokescius(automatiskai dar labiau mazeja mano galimybes) mazina motinystes pasalpas ir panasiai..isvaziuociau i uzsieni bet Mb patriotas ir jam jo darbas pats svarbiausias...vaziuoti vienai ..neiseitis.. tai su valdzia tikrai nieko negaliu padaryt, kad ir kiek vengiu ziureti zinias kad maziau nervuotis bet atsiranda kas informuoja is sono..o del koleges tai as tiesiog turiu ismokti pasakyti NE nes visad praso eit iki parduotuves kartu pirkti pietu, o tada ir prasideda savo bedu pasakojimas..tikiu sunku jai..o man sunku nuo savu bedu..ir nemoku pasakyti kad NE neisiu nes graziai per aplinkui kad neturiulaiko ir pan nepadeda, tada sedi ir laukia kol as turesiu to laiko..ir is viso to iseina kad nieko negaliu pakeisti, bet kaip neimti viso to i galva..
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2010 06 16, 20:36)
is viso to iseina kad nieko negaliu pakeisti, bet kaip neimti viso to i galva..

Nagi, amela, pabuskit... Negi tikrai nieko nieko nieko negalit padaryti? Pagalvokit dar kartą...
Jei esat eteryje, mikliai pasakykit mums visoms 5 gražius dalykus apie save, 5is komplimentus sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2010 06 16, 21:28)
Nagi, amela, pabuskit... Negi tikrai nieko nieko nieko negalit padaryti? Pagalvokit dar kartą...
Jei esat eteryje, mikliai pasakykit mums visoms 5 gražius dalykus apie save, 5is komplimentus sau smile.gif

Galima paklausti? Nes tiesiog bandau prisitaikyti sau smile.gif O kaip tie 5-i komplimentai sau pades kazka isspresti?
Atsakyti
Konkrečiai šiuo atveju bandau pažadinti amela pasitikėjimą savimi.
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2010 06 16, 22:36)
Galima paklausti? Nes tiesiog bandau prisitaikyti sau smile.gif O kaip tie 5-i komplimentai sau pades kazka isspresti?

nagi kalbedama is savo boksto sakyciau, kad padeda pasitikejima savim atgaut. gi buna, kad susiorganizuoji sau zmogus saviplakos seansa - garui nuleisti: pasijauti tokia silpna ir niekam nevykusi, tada randasi nemazai priezasciu ta patvirtinanciu (nevaisingumas, aplinkiniu bedos, aplinkiniu skundai, blogas kubilius, klimato atsilimas ir apskritai - visas gyvenimas vienas didelis sh). va, atsiranda didele proga islieti asaru koki litriuka kita. tik man paciai kartais kyla didele gresme taip saves gailetis ne kokia valandele kita, o diena, dvi.. va tie penki komplimetai padetu grizti i vezias, optimizmo ikveptu, noro ka keist atsirastu smile.gif viena drauge man siandien pasiule ilgiau nei tris minutes vyniojant kokia destruktyvia minti - pliaukstelt sau per virsugalvi, sako, ten toks taskas yra, kuris visas blogas mintis isvaiko biggrin.gif juokas juokais, bet faktas, kad nereikia sau leisti per ilgai ant negatyviu minciu joti..
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 06 16, 16:10)
1 Man isgirdus sita zodi taip norisi tam zmogui isdraskyti akis. Kaip jie nesupranta,kad po tiek metu,gal jau nebeuztenka tik atsipalaidavimo!!!! bash.gif
2 Kaip tuos kitus dziaugsmus atrasti??? Nusipirkau suni... ir ka,aisku,jis pas mus popinamas kaip vaikas,bet tustumos vis tiek neuzpildo  verysad.gif
3 Nemanau,kad net atsiradus vaikeliui imanoma pamirsti viska ka iskentei  verysad.gif
Papildyta:
jauciuosi tokia nevisaverte,kad nesugebu pastoti ir pagimdyti... cray.gif

pvz. as 8 metus bandziau pastoti, blaskiausi per klinikas, medikus ko tik nedariau, o pastojau tada, kai atsipalaidavau (tada dar nebuvo vaisingumo kliniku) ir nebuvo jokio noro kazkam akis draskyti ar pykti ant ko nors, ar kaltinti ka nors, juolab saves, o atsiradus vaikui tikrai gavau ta dovana, kur pamirsau visas nesekmes.
kai norejom antro vaiko seke 3 persileidimai, nesekmes ir tada jau atsirado privacios VK, kruvos tyrimu ir dabar jau 7 metai tokia situacija.Dabar pradejau IUI procedura, kurios finalas greitai ir kaip niekad jauciu atsipalaidavima ir ramybe.mazu vel pavyks smile.gif, o jei ne vel keliames ir einam pirmyn.
Nesekmes uzgrudina, brandina.
Taip galima butu ir testi... tik va biologinis laikrodis negailestingai tiksi...
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2010 06 16, 23:13)
viena drauge man siandien pasiule ilgiau nei tris minutes vyniojant kokia destruktyvia minti - pliaukstelt sau per virsugalvi, sako, ten toks taskas yra, kuris visas blogas mintis isvaiko biggrin.gif 

Skaniai nusijuokiau biggrin.gif Reikės išbandyti biggrin.gif

QUOTE(amir @ 2010 06 16, 23:26)
mazu vel pavyks

Labai brandžiai viską surašėt... Tikrai, ramybe dvelkia...
Kokios Jūsų nesėkmių priežastys?
Atsakyti
Tokia profesija, pasirodo ne aš viena šioje temoje naktinėju. Vyras mano grįžo pats, sveikata kiek silpnoka, bet pats savimi pilnai pasirūpina. Šiandien net vakarienę radau grįžusi iš darbo. Atrodo mus šis išbandymas tik suartino.
Tik jaučiuosi šiek tiek nusivylusi, nes vėlavo mmm ir buvo nedidelė viltis nestuke.gif , bet deja...Kaip tyčia dar kaimynė pasirūpino priminti, kad mums reikia jau vaikų.
Na bet rytoj man komandiruotė, dar gimtadienyje dalyvausim, tai prasiblaškysiu ir nukreipsiu mintis kitur.

Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2010 06 17, 00:54)
..Kaip tyčia dar kaimynė pasirūpino priminti, kad mums reikia jau vaikų.

Kodel jus visos bijote, kad primena, aiskina jog neturit vaiku ir jus tai zeidzia ir del to jus mazu vaiku nemylit ar nesciu moteru nekenciat?
Kaip tik reikia pabendrauti su nesciosiomis, panesioti kudiki ant ranku, gausite teigiamu emociju, kuriu labai reikia smile.gif
O tiems, kas primena, galite pasiulyti prisideti, kad jie atsirastu.Kaip pvz. manes klausia, kodel tik 1 vaika turi, sakau, juk jie brangiai kainuoja, o as tiek pinigu neturiu, gal noretumet materialiai prisideti , tada nustoja klausineti.o gal pagalvoja, kad materialiste smile.gif, na bet faktas, kad nustoja lysti i dusia.
Arba pasakai, kiek dievulis dave, tiek ir turiu.
Papildyta:
QUOTE(tokia profesija @ 2010 06 16, 23:45)
Kokios Jūsų nesėkmių priežastys?

vyro turtas 4 ml., o dabar dar ir mano amzius prisidejo smile.gif ir net nezinau kas dar, nieko blogo per 15 metu daktarai nerado.
Atsakyti
labas rytas. del tu 5iu priezasciu tai apie save galiu pasakyti daug geru dalyku biggrin.gif numeciau 12,5kg esu tikrai daug grazesne nei buvau, pradejau balintis dantis, pati sau tikrai pradejau patikti ir igijau pasitikejimo, emiausi naujo darbo visai ne pagal mano specialybe ir visai gerai man sekas, pradedu traukt is spintos savo sukneles ir ziureti ar telpu i jas ir ar graziai atrodo smile.gif bet kuo tai gali pakeisti finansus, broliui padeti isgyventi ir panasiai...as tikrai nejoju ilgai ant blogu minciu, viena diena ziauriai sunku o kita jau lengviau, kita jau gal ir gerai visai, bet vis taip ir banguoju ... su mazais vaikais buti as galiu ir netgi man patinka, visada sutinku draugiu vaikus paziureti, bet va dziaugtis nesciomis tikrai negaliu...
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2010 06 17, 08:35)
bet kuo tai gali pakeisti finansus, broliui padeti isgyventi ir panasiai...as tikrai nejoju ilgai ant blogu minciu, viena diena ziauriai sunku o kita jau lengviau, kita jau gal ir gerai visai, bet vis taip ir banguoju ...

amela, as manau, kad uz broli jo gyvenimo nenugyvensi. suprantu, kad yra labai skaudu, kai artimiems zmonems nesiseka - bet jie patys turi tvarkytis su savo problemomis, tu gali tik parodyt, kad esi salia ir tavo bet koks palaikymas (kai jis reikalingas ir norimas priimti) jiems visada yra garantuotas. cia taip pat, kaip ir musu nevaisingumo problemu uz mus niekas kitas (tevai, broliai, draugai) neisspres. kiekvienam savos bedos. o pinigai yra uzdirbami - vieniems tai pasiseka padaryt per pusmeti, kitiems - per pora metu, tretiems - per penkerius. tereikia tik valios pastangu ir kantrybes - o tu jos tikrai turi (-12,5 kg numesti!! cia ohoho kokios valios ir kantrybes reikia!! bigsmile.gif )

manau, kad visgi vertetu koncentruot mintis i teigiamus dalykus ir bandyt ilgiau uzsilaikyt ant teigiamos bangos, nes savigrauza ir saviplaka tikrai nera konstruktyvus dalykas ir niekur nepriveda (bent jau problemu tai tikrai neissprendzia).
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2010 06 17, 08:08)
Kodel jus visos bijote, kad primena, aiskina jog neturit vaiku ir jus tai zeidzia ir del to jus mazu vaiku nemylit ar nesciu moteru nekenciat?
Kaip tik reikia pabendrauti su nesciosiomis, panesioti kudiki ant ranku, gausite teigiamu emociju, kuriu labai reikia smile.gif
............

Čia tokia profesija moka geriau papasakoti apie skirtingas stadijas nevaisingume (psichologines).
Gal ir mylėčiau mažus vaikus ir nėščias moteris, bet vienu gyvenimo momentu pamačius mažą vaiką pradėdavau isteriškai raudot... O į darbą viena klientė, turinti 5 vaikus, kartais atsivesdavo savo mažąją... tuo metu labai norėjosi, kad tik ji nepasirodytų, nes būtų reikėję bėgti į gatvę.
Jeigu aš labai noriu valgyt ir neturiu pinigų, tai nevaikštau parduotuvėj aplink keptas vištas... pagriebiu juodos duonos ketvirtį ir bėgu lauk g.gif
Atsakyti