Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir įtaka pastojimui

Išvykstu pailsėti. Šilto Jums bendravimo ir giedros nuotaikos smile.gif

Jei susiburs daugiau mergaičių, su klaipėdietėmis dar pasimatysime. Jeigu ne, tai būtinai pasimatysime rudenį, kada visos būsite grįžusios iš atostogų.

Paruošiau psichologinės pagalbos programą poroms, susiduriančioms su nevaisingumu. Manau Vaisingumo Asociacija netrukus ją paskleis. Kam bus aktualu, kviečių pastudijuoti ir prisijungti prie mūsų.

Tai tiek. Iki pasimatymo rudenį.
Gražios vasaros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2010 06 18, 12:46)
Išvykstu pailsėti. Šilto Jums bendravimo ir giedros nuotaikos smile.gif

Jei susiburs daugiau mergaičių, su klaipėdietėmis dar pasimatysime. Jeigu ne, tai būtinai pasimatysime rudenį, kada visos būsite grįžusios iš atostogų.

Paruošiau psichologinės pagalbos programą poroms, susiduriančioms su nevaisingumu. Manau Vaisingumo Asociacija netrukus ją paskleis. Kam bus aktualu, kviečių pastudijuoti ir prisijungti prie mūsų.

Tai tiek. Iki pasimatymo rudenį.
Gražios vasaros  smile.gif

Saulėtų, ramių ir prasmingų atostogų 4u.gif !...Labai lauksime rudenį.....taip įparatau skaitinėt kasdien ką rašot......tai net liūdnoka pasidarė,kad tas ruduo taip toli... biggrin.gif

Atsakyti
o kur jie randasi?ir as noreciau ten nueit
Atsakyti
Lauksim grįžtant, tokia profesija. Poilsingų Jums atostogų ir gerų orų wink.gif
Papildyta:
[quote=amir,2010 06 17, 08:08]
Kodel jus visos bijote, kad primena, aiskina jog neturit vaiku ir jus tai zeidzia ir del to jus mazu vaiku nemylit ar nesciu moteru nekenciat?
Kaip tik reikia pabendrauti su nesciosiomis, panesioti kudiki ant ranku, gausite teigiamu emociju, kuriu labai reikia smile.gif
O tiems, kas primena, galite pasiulyti prisideti, kad jie atsirastu.Kaip pvz. manes klausia, kodel tik 1 vaika turi, sakau, juk jie brangiai kainuoja, o as tiek pinigu neturiu, gal noretumet materialiai prisideti , tada nustoja klausineti.o gal pagalvoja, kad materialiste smile.gif, na bet faktas, kad nustoja lysti i dusia.
Arba pasakai, kiek dievulis dave, tiek ir turiu.

Aš į vaikus ir nestuke.gif reaguoju kuo geriausiai, su teigiamom emocijom. Tik pasijaučiu nejaukiai, kai svetimi žmonės lenda į dūšią ir patarinėja mums greičiau pasirūpinti šeimos pagausėjimu. Atrodo galiu ignoruoti, bet tai nepadeda. Norisi išsisukti iš tokių pokalbių taip, kad pašnekovas neįtartų apie mūsų problemas. O taip pat norisi neįsivelti į diskusiją. Bet kokiu atveju, po tokių pokalbių visada jaučiuosi nejaukiai.
Ir jei atsakai, kad turiu tiek, kiek Dievulis davė, tai aišku, kad kol kas nedavė nė vieno.
Atsakyti
Na, ir as pasisakysiu...net paciai nesitiki kad kada nors galeciau uzklysti i si skyreli, maniau kad i ta pati vandeni neibrisi, pasirodo klydau...pries 10 metu turejau nevaisingumo problemu, daug, oi daug pinigeliu isleidau iv. stimuliacijoms, kiek nervu, vilciu ir tikejimo palikta, viska vainikavo sekme, tam kartui...o 23 sav. persileidimas su dviem vaikiukais verysad.gif pilvas dingo, o meiles liko per krastus, nusprendem ja atiduoti vaikeliui kuriiam tuo metu kaip tik jos labiausiai reikejo, nesigailim ir siandien smile.gif nezinau del sios priezasties ar del kitos dievulis atsiunte ne uz ilgo ir biologini vaikuti, tiesiog is niekur, kaip gydytoja sake, tiesiog stebuklas, ne kitaip smile.gif nuo tada emem ramiai gyventi, atrodo turejom jau visko su kaupu- iskentejom skausma, pajautem tevystes dziaugsma, ir emem pagaliau tiesiog gyventi. Visgi kirbejo dar vienas noras, jautem kad dar truksta seimoje kazko, tuo metu pritaikiau sau diagnoze - dvasinis nestumas biggrin.gif tada kibom i darbus dar su didesniu ikarsciu, nezinau kodel, bet net minties nebuvo kad teks patirti skausma...o jis aplanke - trys savaites nezinomybes, mmm nera, nestumo testai vaiduokliauja, krutine ispampusi, na nescia, ne kitaip bigsmile.gif deja, deja...ir ka, sedziu va dabar apsiasarojusi, namiskiu isleidau i miska, o pati pasilikau namie kad galeciau netrukdoma zliumbti verysad.gif jau nezinau kiek popieriniu serveteliu nuleista i unitaza, ir galvoju dabar - ar man to reikia?? Po visko ka iskentejau, ar dar gali likimas man suteikti vel tokiu pat kanciu??Nezinau, rankos svyra, nebe tas amzius...bet jausmas toks lyg jau myleciau ta vaikeli, ilgiuosi taip lyg fiziskai jis jau buvo ar yra cia pat, nes kitaip nemoku paaiskinti to beprotisko ilgesio ir liudesio verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loja5: 26 birželio 2010 - 11:21
QUOTE(loja5 @ 2010 06 26, 13:19)
Na, ir as pasisakysiu...net paciai nesitiki kad kada nors galeciau uzklysti i si skyreli, maniau kad i ta pati vandeni neibrisi, pasirodo klydau...pries 10 metu turejau nevaisingumo problemu, daug, oi daug pinigeliu isleidau iv. stimuliacijoms, kiek nervu, vilciu ir tikejimo palikta, viska vainikavo sekme, tam kartui...o 23 sav. persileidimas su dviem vaikiukais verysad.gif pilvas dingo, o meiles liko per krastus, nusprendem ja atiduoti vaikeliui kuriiam tuo metu kaip tik jos labiausiai reikejo, nesigailim ir siandien smile.gif nezinau del sios priezasties ar del kitos dievulis atsiunte ne uz ilgo ir biologini vaikuti, tiesiog is niekur, kaip gydytoja sake, tiesiog stebuklas, ne kitaip smile.gif nuo tada emem ramiai gyventi, atrodo turejom jau visko su kaupu- iskentejom skausma, pajautem tevystes dziaugsma, ir emem pagaliau tiesiog gyventi. Visgi kirbejo dar vienas noras, jautem kad dar truksta seimoje kazko, tuo metu pritaikiau sau diagnoze - dvasinis nestumas biggrin.gif tada kibom i darbus dar su didesniu ikarsciu, nezinau kodel, bet net minties nebuvo kad teks patirti skausma...o jis aplanke - trys savaites nezinomybes, mmm nera, nestumo testai vaiduokliauja, krutine ispampusi, na nescia, ne kitaip bigsmile.gif deja, deja...ir ka, sedziu va dabar apsiasarojusi, namiskiu isleidau i miska, o pati pasilikau namie kad galeciau netrukdoma zliumbti verysad.gif jau nezinau kiek popieriniu serveteliu nuleista i unitaza, ir galvoju dabar - ar man to reikia?? Po visko ka iskentejau, ar dar gali likimas man suteikti vel tokiu pat kanciu??Nezinau, rankos svyra, nebe tas amzius...bet jausmas toks lyg jau myleciau ta vaikeli, ilgiuosi taip lyg fiziskai jis jau buvo ar yra cia pat, nes kitaip nemoku paaiskinti to beprotisko ilgesio ir liudesio verysad.gif

Suprantu, kaip skaudu.... console.gif bet ar zinai, kad jeigu jau jauti vaikeli salia, tai jis tikrai ateis, dabar jis renkasi tinkamiausia laika smile.gif Man, pvz., nepaluzti padeda viena knyga - Zarskaus 'As iki gimimo', nors mes dar ne vieno vaikelio nesusilaukeme. Paskaityk, gal ir tau pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stygele @ 2010 06 26, 13:19)
Suprantu, kaip skaudu.... console.gif bet ar zinai, kad jeigu jau jauti vaikeli salia, tai jis tikrai ateis, dabar jis renkasi tinkamiausia laika smile.gif Man, pvz., nepaluzti padeda viena knyga - Zarskaus 'As iki gimimo', nors mes dar ne vieno vaikelio nesusilaukeme. Paskaityk, gal ir tau pades smile.gif

Skaiciau ta knygele ir dabar dar vis pavartau,tavo zodziai suteikia vilties, bet nezinau ar meginsim dar karta, ar pajegsim verysad.gif Aciu uz gera zodi, bet manau dabar jei bus tai bus kai nesitikesim, nes nutarem daugiau neplanuoti verysad.gif
Atsakyti
Na va, kai tokia profesija atostogauja, ir šitoj temoj nieks nebesilanko.... kažko taip trūksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 06 29, 15:59)
Na va, kai tokia profesija atostogauja, ir šitoj temoj nieks nebesilanko.... kažko taip trūksta  smile.gif

Tikrai truksta... as irgi visad uzbegdavau paskaityti...
O tau kas sirdele spaudzia,kad cia uzsukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 29 birželio 2010 - 16:59
Problema ta pati spaudžia jau niolika metų ax.gif Tik va kaip tikram lietuviui - kai pasiskaitau, kad ne man vienai blogai, vis linksmiau pasidaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 06 30, 13:41)
Problema ta pati spaudžia jau niolika metų  ax.gif Tik va kaip tikram lietuviui - kai pasiskaitau, kad ne man vienai blogai, vis linksmiau pasidaro  blush2.gif

Geda prisipazint,bet man irgi palengvejo,kai radau nesulaukianciu gandro skyreli,tai kazkaip smagiau,kad ne viena tokia kazkokia ne tokia...
Atsakyti
Man irgi, kol neradau Supermamos, daug metų atrodė kad mes vieni tokie pasaulyje... visi su vaikais, tik mums dviem nesiseka. Nors pažinojau, žinoma, bevaikių tetų dėdžių ir kaimynų...
Man linksmiau pasidaro paskaičius senas temas. Pamatai, kad prieš metus-du-tris kažkas pergyveno, pvz., ar pavyks IUI, ir matai parašiuke, kad jau viskas OK... ir taip daugumai.
Atsakyti