Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir įtaka pastojimui

QUOTE(Singerita @ 2010 07 27, 14:46)
Vat būtent, galima nebent užsimiršti kitais dalykais, bet svajonės niekada nepamirši. Tam ji ir svajonė, nebent tai būtų tik užgaida.

Va butent,as jau kuri laika,bandau ieskot ir saves klausiu,kuo galeciau pakeisti ta svajone,na kad bent i antra plana pastumt.Nu niekaip nieko nerandu.
Keliauti,mokytis,dirbti daug?Diena mintys gal bus ir uzimtos,nakti atsigulus i lova vis tiek apie ta pati galvosis.Anksciau pavykdavo,bet tokios ten ir svajones ir problemos budavo,palyginus su sita-zuikio asaros.
Na bent jau taip gaunasi dabar.
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2010 07 27, 16:53)
Universalaus atsakymo nėra...
Kiekviena mergaitė renka savo džiaugsmo kruopas ir ką nors lipdo.
Galiu pasakyti tik tiek - jeigu aplamai keliat tokį klausimą, kada nors gims ir atsakymas.

Pati sau tokių klausimų nekeliu, nes nemanau jog tai įmanoma. biggrin.gif Tik buvo įdomu kuo gi kitos stengiasi save apgauti. Nes neįsivaizduoju kokių sugebėjimų reikia, kad galėtum save užsiprogramuoti nenorėti, nejausti... Na taip neliūdi juk diena iš dienos, būna šviesesnių dienų pasidžiaugi tais gyvenimo džiaugsmeliais, bet tas širdies troškimas niekur nedingsta. Tiesiog susitaikai ir gyveni, nes žinai jog kitaip nebus. Tik va ant kiek tas gyvenimas laimingas ir pilnavertis. g.gif

Tokiai svajonei pakeisti kruopyčių man tikrai neužtektų, tai turėtų būti kažkas TOKIO bigsmile.gif , ypatingo, bet net neturiu supratimo kas tai. biggrin.gif
Atsakyti
Kur tas "gyvenimo džiaugsmo mygtukas" aš nežinau irgi, tik noriu, kad nepultumėte į neviltį, kažkaip laikytumėtės už kitų dalykų, juk jie irgi svarbūs, atsiprašau, jei įskaudinau, norėjau tik padėti, labai liūdna, kai pati didžiausia gyvenimo svajonė neišsipildo, skaudu baisiai...suprantu jus, tik sakau, kartais svajonės - gražesnės už realybę...
Atsakyti
jokema nemanau, kad jūs ką įskaudinote. Ir mes puikiai suprantame jūsų gerus ketinimus. wub.gif Tiesiog kai gyveni kitoje barikadų pusėje ir atrodo viskas kitaip.
Atsakyti
aš manau, man dar reikia padirbėti su savimi , kad aš į vaikelio atėjimą žiūrėčiau kaip į svajonę. Šiuo metu negyvenu vien tuom, bet ... gyvenu problemom. Man viskas yra problemos ir jų sprendimai:
probelma , kad nesusilaukiame vaiko;
probelma, smukęs pasitikėjimas partneriu;
problema, kad namas nepritaikytas gyvenimui;
problema, kad nepaisant jokių pastangų dirbti ir užsidirbti, vis tiek neužtenka uždirbtų pinigų.

Pradėjau galvoti, kad man reikia išmokti keisti požiūrį, pakeičiant problemas į svajones, tada galėsiu gyventi laiminga, dėdama visas pastangas ir laukdama svajonių išsipildymo.
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2010 07 27, 16:36)
Vėja2, ką paslėpėt po taškiukais?

Kompjuterinį neraštingumą biggrin.gif

Mano atveju tikslinga butu jau atsisakyti tos svajones, leisti jai numirt..., kol kas neišeina.
Gal tikrai begant laikui, galvoje turi kažkas prašviesėt, kiek gi galma leisti tai svajonei užgniaužt visą gyvenimą, aišku ją niekad nepamirši, bet jei jau nieko negali pakeist, tai reikia keist požiurį... ties to dabar ir bandau apsistot.
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2010 07 27, 18:48)

Mano atveju tikslinga butu jau atsisakyti tos svajones, leisti jai numirt..., kol kas neišeina.

Bet jūs jau turite savo svajonę. wub.gif (Bent matau jog užrašyta kad turite). Jau turite kam realizuoti savo motiniškus jausmus, neužmirškite savo jau esamos svajonės besivaikydama kitos.
Nesupykit, nenorėjau įžeisti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jokema @ 2010 07 27, 19:37)
Kur tas "gyvenimo džiaugsmo mygtukas" aš nežinau irgi, tik noriu, kad nepultumėte į neviltį, kažkaip laikytumėtės už kitų dalykų, juk jie irgi svarbūs, atsiprašau, jei įskaudinau, norėjau tik padėti, labai liūdna, kai pati didžiausia gyvenimo svajonė neišsipildo, skaudu baisiai...suprantu jus, tik sakau, kartais svajonės - gražesnės už realybę...

Tikrai nieko neįskaudinot, tiesiog apie tai, ką rašot, aš galvoju kiekviena diena, kiekviena minute, o realizuot tai neišeina
Papildyta:
QUOTE(Singerita @ 2010 07 27, 19:55)
Bet jūs jau turite savo svajonę.  wub.gif (Bent matau jog užrašyta kad turite). Jau turite kam realizuoti savo motiniškus jausmus, neužmirškite savo jau esamos svajonės besivaikydama kitos.
  Nesupykit, nenorėjau įžeisti.  blush2.gif

Nepikstu, nes panašiai jau ir buvo, besivakydama kitos svajones ,pamiršau kad jau turiu šalia ,bet laiku pasakiau sau "stop"
Tiesiog gal buvau per silpna, nebuvau pasiruošusi tokiom nesekmem, todel ir dedu dabar labai daug pastangu tam, kad išmokt džiaugtis tom kas yra
Atsakyti
Nežinau, kam iš tikrųjų sunkiau. Ar toms moterims, kurios jau turi, ar turėjo kūdikį,ar toms,kurios lyg šiol jo neturi. Kai jau žino, ką reiškia pastoti, išnešioti, po to kas rytą galėti savo mažylį pamaitinti, apkabinti jo šiltą kūnelį, apibučiuoti, apglostyti, tiesiog juom pasirūpinti. Gal kai šitą jau patyrei ir nori dar vieno vaiko, nepaisant visų bemiegių naktų, vaikučio ligelių ir kt. problemų, tas noras būna dar stipresnis. Nežinau... Gal?
Atsakyti
Taigi, svajones sunku numarinti, jeigu išvis įmanoma...

Kaip išmokti džiaugtis gyvenimu? Kiekvienoje moteryje glūdi milžiniški lobiai. Taip kad čiupkit kastuvus ir kibkit į darbą...
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2010 07 27, 23:31)
Taigi, svajones sunku numarinti, jeigu išvis įmanoma...

Kaip išmokti džiaugtis gyvenimu? Kiekvienoje moteryje glūdi milžiniški lobiai. Taip kad čiupkit kastuvus ir kibkit į darbą...

O ką daryti, kai svajonę reikia numarinti? Kaip gyventi, kai žinai, kad ko gero to jau niekada nebebus?.. Ką daryti, kai pasaulis griūva po kojom ir aplamai nebematai tikslo gyvent??? Už kokio šiaudo tada griebtis?...

Gal truputį apšviesiu situaciją... Nevaisingumo stažas - 6 metai. 6 IUI, 4 IVF. Nepastojimo priežastys nežinomos - su abiem viskas gerai, tik vaikų nėra... O ir nebebus, nes skiriamės....
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2010 07 27, 19:35)
Nežinau, kam iš tikrųjų sunkiau. Ar toms moterims, kurios jau turi, ar turėjo kūdikį,ar toms,kurios lyg šiol jo neturi. Kai jau žino, ką reiškia pastoti, išnešioti, po to kas rytą galėti savo mažylį pamaitinti, apkabinti jo šiltą kūnelį, apibučiuoti, apglostyti, tiesiog juom pasirūpinti. Gal kai šitą jau patyrei ir nori dar vieno vaiko, nepaisant visų bemiegių naktų, vaikučio ligelių ir kt. problemų, tas noras būna dar stipresnis. Nežinau... Gal?

istiesu, kai kiti sako, kad dziaukis, kad nors viena turi, tai vistiek noras tureti antra yra dar net didesnis, negu kai norejau pirmo, o cia dar kai pakeliui persileidimu kruva... o dar jau 7 metis sunukas paklausia, mamyte kada turesiu broliuka arba sesute, visi vaikai turi... arba po persileidimo mamyte, kodel pas tave vaikiukai mirsta?
manau dar yra sunkiau, nes zinai kas tai yra.
svajones tam ir yra svajones, kad apie jas svajotume, o svajoniu neisipildymas mus brandina ir yra variklis eiti pirmyn
Atsakyti