Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir įtaka pastojimui

gal ironiska,bet kai pastojau,o dar ir vietoje,negalejau patiketi,kad man taip pasiseke;o kai viskas baigesi,vis dar negaliu patiketi,kad taip nepasiseke.
Matyt mintys niekaip ivykiu nepasiveja.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 21, 17:04)
gal ironiska,bet kai pastojau,o dar ir vietoje,negalejau patiketi,kad man taip pasiseke;o kai viskas baigesi,vis dar negaliu patiketi,kad taip nepasiseke.
Matyt mintys niekaip ivykiu nepasiveja.

Labai gaila, kad vėl tau nepasisekė... console.gif
Atsakyti
Neseku kitų forumo temų, vos retkarčiais paskaitau, kaip mergaitės gyvena. Jau anksčiau pastebėjau, kad Jūs daug skaitote, daug žinote, domitės, skaičiuojat, ieškote priežasčių, daug informacijos suteikiat ir padedat kitoms mergaitėms. Ir taip taikliai save apibūdinot...
Aš tik norėjau pasakyti, kad ne viskas parašyta knygose ir ne viską galima paaiškinti, suplanuoti. Gyvenimas pilnas stebuklų. Kodėl vaikutis pasirodė būtent dabar, ne kažkuriuo kitu metu? Kaip jūs manot, kokia buvo jo misija, nors ir labai trumputė? Ką Jis jums parodė, pasakė, padovanojo? Pabandykit atsakyti, kad ir tyliai sau.
Įdomu, ką dabar sapnuojat...

Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2010 07 21, 16:26)
* Kodėl vaikutis pasirodė būtent dabar, ne kažkuriuo kitu metu? Kaip jūs manot, kokia buvo jo misija, nors ir labai trumputė? Ką Jis jums parodė, pasakė, padovanojo? Pabandykit atsakyti, kad ir tyliai sau.

**Įdomu, ką dabar sapnuojat...

*Parode,kad reikia gyvenimu dziaugtis,nes tada jie,vaikai,ir ateina-visai netiketai ir nelauktai.
Bandau tai ir isikalt i galva.

** Sapnai baisus.Nors jau baiginejasi tokie kosmarai,baisiausia po abrazijos buvo.
Sapnuoju,kad vyras apgauna ir iseina nieko nepaaiskines arba ,kad stoviu eilese kraujui duot tyrimas,o gimes vaikas dingsta nes...as ji suvalgau.Ir vis tokie patys kelias savaites.Ziaurus sapnai tokie,matyt viduj kazkur slepiasi ir baime ir jauciama kalte.
Atsakyti
Atvirai tariant, aš nežinau, ar pas tuos, kurie moka džiaugtis gyvenimu, būtinai ir gimsta vaikai... Galbūt...
O kaip Jūs pati, kaip džiaugiatės, kuo džiaugiatės gyvenime? Na dabar turbūt sunku kažkuo džiaugtis...

Aš vis štai apie ką mąstau. Visą laiką manėt, kad Jūsų kiaušintakiai nepraeinami, ir štai, prieš pat suplanuotą procedūrą, visai netikėtai, visai paprastai, be jokių pastangų Jumyse užsimezgė gyvybė. Kokia žinutė slepiasi po tuo?
Na sunku man čia eteryje Jus kalbinti ŠIA tema, o Jums turbūt sunku kalbėti. Tiesiog liūdesio akimirkomis pamąstykit apie tai, čia galėtumėt rasti daug daug prasmingų atsakymų... Jei kils kokių minčių, kad ir vėliau, visada jas galit atsinešti čia - padiskutuosim.

Gal dar vakare kils kokių interpretacijų dėl sapnų, dabar turiu atsijungti..
Atsakyti
Aš čia. Labas vakaras.

Apie sapnus. Parašėt tik kelis fragmentus, bet iš tiesų galima pamatyti kad jaučiatės kalta, apgauta, išduota, vis laukiat savo eilės... Kaip sapne atsitiko, kad Jūs vaikutį suvalgot? Žodžiu, galėčiau klausti ir klausti... Kartais kai kurioms tiesoms esam akli, bet sapnai daug ką išduoda.
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2010 07 21, 21:53)
Aš čia. Labas vakaras.

Apie sapnus. Parašėt tik kelis fragmentus, bet iš tiesų galima pamatyti kad jaučiatės kalta, apgauta, išduota, vis laukiat savo eilės... Kaip sapne atsitiko, kad Jūs vaikutį suvalgot? Žodžiu, galėčiau klausti ir klausti... Kartais kai kurioms tiesoms esam akli, bet sapnai daug ką išduoda.

As irgi cia :)Tik jau labas rytas,tiksliau laba diena 4u.gif

Nepamenu smulkmenu,zinau,kad su vyru laukem krauja priduot tyrimams,apsistate tom visom kolbutem.Va tik tada supratau,kad vaikas musu dinges,ir "prisiminiau",kad mes ji suvalgem vakarienei,diena pries tai.Tai visa laime,be smulkmenu visas procesas.Bet diena po tos nakties ne kokia tikrai buvo.Kaip su maisu trenkta buvau.Sianakt vel mesas i saldytuva deliojau.Tik jautiena ten buvo.
Musu leliuka po abrazijos nusiunte tyrimams i labarotorija,zinau gi,kad mazas ir negyvas jis,bet taip gaila man jo buvo,gal del to cia tokie sapnai,nezinau net.Gerai,kad jie tokie reteja.
Atsakyti
QUOTE(tokia profesija @ 2010 07 21, 17:36)
Atvirai tariant, aš nežinau, ar pas tuos, kurie moka džiaugtis gyvenimu, būtinai ir gimsta vaikai... Galbūt...
O kaip Jūs pati, kaip džiaugiatės, kuo džiaugiatės gyvenime? Na dabar turbūt sunku kažkuo džiaugtis...

Aš vis štai apie ką mąstau. Visą laiką manėt, kad Jūsų kiaušintakiai nepraeinami, ir štai, prieš pat suplanuotą procedūrą, visai netikėtai, visai paprastai, be jokių pastangų Jumyse užsimezgė gyvybė. Kokia žinutė slepiasi po tuo?
Na sunku man čia eteryje Jus kalbinti ŠIA tema, o Jums turbūt sunku kalbėti. Tiesiog liūdesio akimirkomis pamąstykit apie tai, čia galėtumėt rasti daug daug prasmingų atsakymų... Jei kils kokių minčių, kad ir vėliau, visada jas galit atsinešti čia - padiskutuosim.

Gal dar vakare kils kokių interpretacijų dėl sapnų, dabar turiu atsijungti..

Vat ir nezinau ar kuom dziaugiuosi,vakar stengiaus surast nors viena dalyka,kuris dziugina-0.Aplamai,dabar apdujus kazkokia jauciuosi.Matyt,per daug tas visas planavimas,pakilimai ir nukritimai viska uzgozia.Per 4 metus,tik tuos du menesius dziaugiaus gyvenimu ir buvau laiminga,galva buvo tuscia nuo minciu apie visus planavimus ir t.t.-tada kai turejau sprendima rankose.Man reikia to sprendimo.Va del to ir galvoju,kad vaikai ateina,tada kai zmogus gyvenimu dziaugias.Dabar vel gyvenu laukimu,stipriu laukimu kada grisim visam i LT,nes zinau,kad ten "gandru gaudymo" planuose visi ledai pajudes.O kol as cia,tiesiog sedziu dantis sukandus ir kenciu.Tik nezinau ar verta taip,gyvenimas juk eina,laiko atgal ,kad gyventi, neatsuksi.Gal tiesiog jei neina problemos pakeisti,reikia keisti poziuri i ja.Tik,kaip ta padaryti greitai ir neskausmingai as nezinau.Mygtuko juk tokio nera,kad paspaudi ji ir stai,nebenori vaiku.Butu taip per daug gerai.

Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 22, 11:47)
Musu leliuka po abrazijos nusiunte tyrimams i labarotorija,zinau gi,kad mazas ir negyvas jis,bet taip gaila man jo buvo,gal del to cia tokie sapnai,nezinau net.Gerai,kad jie tokie reteja.

Turbūt žinot, kad dažniausia nutrūkusio vystymosi priežastis yra įvairi vaisiaus patologija. Kokie buvo tyrimo rezultatai? Gal kažkas paaiškėjo?
Sapnai tikrai skirti tam, kad padėtų Jums išgyventi šį traumuojantį įvykį. Pati labai taikliai parašėt, kad dieną stengiatės apie tai negalvoti, stumiat mintis į šoną, bet jausmai niekur nedingsta ir nedings tol, kol neišverksit visų ašarų... Jei jausmai negali gyventi dieną, jie gyvena naktį, sapnuose.

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 22, 12:04)
Vat ir nezinau ar kuom dziaugiuosi,vakar stengiaus surast nors viena dalyka,kuris dziugina-0.Aplamai,dabar apdujus kazkokia jauciuosi.Matyt,per daug tas visas planavimas,pakilimai ir nukritimai viska uzgozia.Per 4 metus,tik tuos du menesius dziaugiaus gyvenimu ir buvau laiminga,galva buvo tuscia nuo minciu apie visus planavimus ir t.t.-tada kai turejau sprendima rankose.Man reikia to sprendimo.Va del to ir galvoju,kad vaikai ateina,tada kai zmogus gyvenimu dziaugias.Dabar vel gyvenu laukimu,stipriu laukimu kada grisim visam i LT,nes zinau,kad ten "gandru gaudymo" planuose visi ledai pajudes.O kol as cia,tiesiog sedziu dantis sukandus ir kenciu.Tik nezinau ar verta taip,gyvenimas juk eina,laiko atgal ,kad gyventi, neatsuksi.Gal tiesiog jei neina problemos pakeisti,reikia keisti poziuri i ja.Tik,kaip ta padaryti greitai ir neskausmingai as nezinau.Mygtuko juk tokio nera,kad paspaudi ji ir stai,nebenori vaiku.Butu taip per daug gerai.

Jūsų kiaušintakiai, na vienas tai tikrai, puikiai funkcionuoja... Tai vienas iš labai svarbių dalykų, kuriuo šiuo metu manyčiau būtų galima džiaugtis...
Kad vaikštot lyg apdujusi manau yra natūralu. Būtų keista, jeigu Jūs būtumėt pilna energijos, darbe verstumėt kalnus, su vyru išgyventumėt antrą medaus mėnesį.. Štai tada aš sunerimčiau. O gedėjimas, taip, jis užtrunka, norim ar nenorim reikia laiko, kaip tai vilkei, kad išsilaižytume žaizdas.
Išjungimo mygtuko tikrai nėra. Vaikelio norėsit, lauksit, svajosit tol, kol pasiseks... Galbūt ir nepasiseks. O gal pasiseks. Visko gyvenime neįmanoma suplanuoti, stebuklai kartais moka išlįsti pro labai siaurą plyšį...
Ar verta gyventi sukandus dantis ir kentėti, gyvenimas juk eina? O kaip Jums atrodo?
Atsakyti
Kažkaip gal dabar ne laiku įsiterpsiu, bet paskui nežinau kada beprisėsiu. 4u.gif
Tokia profesija, klausėte, kaip laikausi - šią akimirką jaučiuosi taip prieštaringai...Tiek daug įvairių sprendimų reikia priimti, o jie visi remiasi į pinigus. Bet vakar nusispjoviau į viską ir nusprendžiau pati nueiti pasidaryt dar vienus tyrimus, kad nusistatyti sau diagnozę ar bent jau vieną iš priežąsčių atmesti, nepaisant to , kad daktarai nemano, kad tų tyrimų man reikia. O aš domėjausi ilgą laiką, sumavau visus už ir prieš ir nusprendžiau, kad šį mėnesį išleisiu 150 lt tyrimams, nei min 225 Lt konsultacijai pas daktarą, kuris pasakys,
kad nepaisant nieko turim mylėtis kas dvi dienas ir geriausiu atveju man išrašys žvakutes nuo pienligės, o ji bjaurybė sėkmingai atsinaujins kitą mėnesį. Dabar man reikia sukurti planą, kaip atsikratyt jos, kad abu su vyru vėl galėtumėm ir norėtumėm kad ir ne dėl malonumo, ne tik dėl vaikelio pradėjimo.
Ir dabar dar turiu tris atsarginius planus, kaip spręsti toliau tą problemą. O toliau tikiuosi, kad laikas viską išspręs ir pasiųlys problemų sprendimų palaipsniui. Kai turiu planą, atrodo ir akyse šviesiau pasidarė. Ir išvis po ilgų apmąstymų ir išeičių ieškojimų, atėjo periodas priimti sprendimus, nors ir laikinus.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2010 07 25, 15:17)
Ir išvis po ilgų apmąstymų ir išeičių ieškojimų, atėjo periodas priimti sprendimus, nors ir laikinus.

Na va, vadinasi esate kryžkelėj. Džiugu girdėti. Galbūt vandens baseinas virs į tekančią upę smile.gif
Gydytojų sprendimus, tyrimus, man sunku komentuoti... Norėtųsi tikėti, kad jie profesionalai ir geriau žino, kurių tyrimų mums reikia. Deja moterys dažnai pasakoja, kad tyrimų ar apžiūros turi prašytis pačios... Na tikiuosi, kad bent tyrimas buvo prasmingas ir Jūs ką nors sužinojote.
Nereikia net sakyti, koks svarbus yra tikėjimas ir pasitikėjimas savo gydytoju..
Atsakyti
Įsiterpsiu, nes noriu parašyti - džiaukitės gyvenimu toks, koks jis yra. Jis jūsų unikalus gyvenimas. Vaikai ateis - gyvenimas eis į priekį. Vaikai - tai nereiškia, kad gyvenimas bus laimingesnis. Vaikas gali turėti sveikatos problemų, dėl kurių širdį skaudės daug labiau nei dabar, kai vaikų nėra...Gali būti visaip. O dabar jūs turite tikslą, svajonę, lūkesčius. Tai labai daug, džiaukitės tuo. O kai turėsite vaiką, turėsite kitus rūpesčius, kitas problemas, kitas baimes, nerimą. Džiaukitės šia diena, savo vyru, tėvais, artimais žmonėmis, džiaukitės gyvenimu.
Atsakyti