QUOTE(Glamour @ 2010 08 29, 14:39)
MB niekad nesapnuodavo, o dabar tai sapnuoja, kad nuogas per miestą eina ir visi į jį žiūri ( net kelis kartus sapnavo), nesenai išvis sapnavo košmarą , kad atėjo į kažkokį pastatą, o ten žmonės žemyn galvom sukabinti nužudyti, rankos kojos visur mėtosi, vaikai nužudyti.Išsigando išėjo laukan, o ten sutiko mergaitę mažą su lėle rankoj, o ši jam sako "Tik nereikia kelti triukšmo...". Baisus sapnas. Tik kas už jo slepiasi?
Laba

Zinau, kad kreipeisi i
Tokia profesija, bet sumaniau pasidalinti savo mintimis taip pat, nes panasius sapnus sapnuodavau ir visad bandau issiaiskinti ka jie reiskia. Pats sapnuotojas visada geriausiai zino, ka jo sapnas reiskia, bet matyt yra vis tiek tokiu dalyku, kurie mums visus jungia, t.y. archetipai.
Sapnuodavau save vis taip pat arba nuoga mieste, arba pamirsusia uzsideti sijona, Ir tai visada lydi gedos jausmas. Skaiciau, kad tuo metu sapnuotojas nuogastauja, kad kazkokia jo paslaptis isplauks i viesuma, del ko jam galetu buti geda.
Esu sapnavusi senai taip pat panasiai : mane seimyna, draugai islydejo i kita pasauli. I ji as atejau per vandeni, pakranteja mane kazkas pasitiko, buvau su didele, sunkia suknele ir dar slapia. Na bet vis tiek ejau susipazint su nauju pasauliu. Is pradziu buvo idomu, vaiksciojau lyg kolidoriais kazkokiais. Netycia nugirdau siaubinga zinia, kad cia yra nuzudomi kudikiai. Buvo siaubinga, begau atgal i vandeni, norejau pasinerti,gryzti atgal, bet suknele vis iskeldo i pavirsiu, galvojau, kaip jos atsikratyti...
Sita sapna sapnavau,kai jau buvau pradejus susirupinti savo seimos nevaisingumu, bet dar diagnozes nezinojau, kad mano gleivine nepraleidzia mano vyro grikiuku. O sapnas man akivaidziai, tai pasako.
Jusu vyro sapno pabaiga gera, tai tikriausiai ras iseiti

arba sugebes suprasti, kas ji taip gasdina nera taip baisu.
Sapnuose mes matome, kas dedasi musu pasamoneje, tad sapnuoti yra gerai. Jeigu pavyksta sapna issiasikinti, zinai i ka turi atkreipti demesi. Kai kurie sapnai, netgi gydo mus, mums nezinant

.