QUOTE(kava25 @ 2010 06 01, 13:58)
Per du metus jums nemažai teko išgyventi... Jei kada pasidarys sunku nešioti paslaptį, norėčiau išklausyti istoriją apie 4ą nėštumą...
Kada nėštumas nesivysto, galima įtarti kokią tai vaisiaus patologiją... Pas genetikus buvote?
Atrodo reikėtų džiaugtis, kada medikai neranda nepastojimo priežasčių, bet nuo to tik dar sunkiau, nes nežinia ką daryti... Skausmas neapsakomas, be kalbų... Lauki, tikiesi, svajoji, džiaugiesi, o po to tenka išvalyti lauk... Turbūt žmoguje nėra tiek ašarų, kuriomis galėtume viską nuplauti..
Dėl bendravimo su kitais, tikrai pasidaro lengviau, kada "išvėdini" jausmus. Tik labai sunku vaikščioti prisiklijavus kaukę... Būtų puiku, jei nors su keletu žmonių galėtumėt būti savimi. Nuostabu, kad turit jautrų ir palaikantį vyrą...
Būtinai ieškokit kokių tai užsiėmimų, veiklos, kuri džiugintų ir padėtų prasiblaškyti...
Dėl nemokamų psichologų, paskambinau kolegei pasitikslinti. Tvarka tokia. Nemokamą psichologą galima rasti psichikos sveikatos centruose, bet ne kiekviena poliklinika jį turi. Reikėtų pasiteirauti savo poliklinikoje, su kuriuo psichikos sveikatos centru jie yra sudarę sutartį. Tada skambinate į registratūrą ir tiesiai užsiregistruojate, siuntimo nereikia. Kartais poliklinikos turi savo registracijos tvarką, reikėtų pasitikslinti, bet bendra sistema tokia.
Poliklinikose teikiamos psichologinės konsultacijos, ne psichoterapija, t.y. konsultacijų skaičius nebūna labai didelis ir "kapstoma" ne taip giliai. Kartais, "pagal bendrą tvarką", pirmiausia jums gali atlikti asmenybės įvertinimą, o tik po to konsultuoti.
QUOTE(duniaša @ 2010 06 01, 17:31)
vis dar plaukiu pasroviui, man niekas neidomu, as nieko nenoriu, nes nieko nezinau, negaliu dirbti visai, nezinau ka daryti. Vyras po darbo grizta tada isijungiu aktorystes mena ir vaidinu kad viskas idomu, kad viskas kuo puikiausiai. Galvoju reikia pasportuoti reikia pasimokyti anglu kalbos, o negaliu, nenoriu tiesiog jauciuosi taip lyg nykciau po truputi.
Kartais tikrai tiesiog reikia poilsio, reikia plaukti pasroviui, kad atgautume jėgas ir nuspręstume į kurią pusę pasukti... Kartais reikia visai visai nunykti, kad iš šaknų išaugtų naujas augalas...
Jeigu galėtumėt pasirinkti, kokiu augalu būtumėt?
QUOTE(*Gaja* @ 2010 06 01, 23:43)
Labas, Gaja,
smagu, kad domitės, rūpinatės ir dalinatės nuoširdžiais palinkėjimais...
QUOTE(Glamour @ 2010 06 01, 23:57)
Mes turim šuniuką, tai jam daug šilumos skiriu, daug dėmesio, o jis man atsilygina savo draugyste ir meile.
Kaip miela...
Papildyta:
QUOTE(*Gaja* @ 2010 06 02, 00:10)
nusipirkau pati ruzaviausia salika (nors MB negali pakesti sitos spalvos ir visada norejau jam itikti,tai ruzavu daiktu neturejau),trumpa,man patinkancia suknele (nors vyras sake,kad mano kreivos kojos ir man trumpos netinka)

Super
Dėl to reikėjimo... Mes visos turbūt suprantam, kad reikia save mylėti, reikia domėtis pasauliu, ir dar daug kitų "reikia", bet būna tokios būsenos, kada niekas nesidaro... Kažką lyg ir darai, bet nenuoširdžiai...