QUOTE(*Gaja* @ 2010 06 01, 23:43)
Visa diena norejau tau parasyti,bet vis neradau reikiamu zodziu.. Labai sunku taip gyventi (o gal egzistuoti?) taip, kaip tu dabar.. Labai svarbu,kad atrastum,kas tave domintu gyvenime,teiktu dziaugsma,kad turetum veiklos ir interesu.. bent iseik pasikalbeti i parka su gera drauge,nes tada pamatai,kad pasaulis nesibaigia (nors namie jau taip atrode),kad yra kazkas idomaus,grazaus.. Gal nepamaisytu ir gero psichologo konsultacijos. Visgi,man tokioj busenoj labiausiai pageredavo pasikalbejus su mama ar gera drauge.. Svarbiausia,nebuk viena,eik i pasauli ir sutiksi nuostabiu zmoniu,pamatysi zenklus,kurie tave nukreips,ka tau toliau daryti,kaip isbristi.. Ir buk atvira ivairiems pasiulymams (draugu - nueit i kina,mamos - kartu isgert kavos,reklamos - nueiti i sokiu pamokas,baseina, ar tiesiog pasivaikscioti parke) ,kad ir labai noretusi guleti ir ziureti i lubas,pasakyk TAIP pasiulymams kazka veikti 

labai tau didelis aciu uz tai kad apie mane pagalvoji ir padedi man, na dabar
gal ir neblogai butu susitikti, bet dabar dar nelabai noriu, nes kad ir ka besneketume kalba pasuka sita tema o apie tai as dar nenoriu sneketi, nes apsizliumbsiu.

Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2010 06 01, 23:57)
o gal padėtų kokio nors mielo augintinio įsigyjimas, jo priežiūra, laikas leidžiamas su juo?
Mes turim šuniuką, tai jam daug šilumos skiriu, daug dėmesio, o jis man atsilygina savo draugyste ir meile. Jis silpnesnis ir jam reikia mūsų priežiūros, meilės. Kartais jis visai elgiasi kaip vaikas. Abu mėgstame kai jis prisiglaudžia šalia, juokiamės iš jo išdaigų.
Mes turim šuniuką, tai jam daug šilumos skiriu, daug dėmesio, o jis man atsilygina savo draugyste ir meile. Jis silpnesnis ir jam reikia mūsų priežiūros, meilės. Kartais jis visai elgiasi kaip vaikas. Abu mėgstame kai jis prisiglaudžia šalia, juokiamės iš jo išdaigų.
Aciu tau

as turiu suni, su juo einu pasivaikscioti, pazaidziam kartu, taip jis duoda labai daug dziaugsmo, bet dabar gal toks ramesnis periodas.
Papildyta:
QUOTE(tokia profesija @ 2010 06 02, 01:12)
Kartais tikrai tiesiog reikia poilsio, reikia plaukti pasroviui, kad atgautume jėgas ir nuspręstume į kurią pusę pasukti... Kartais reikia visai visai nunykti, kad iš šaknų išaugtų naujas augalas...
Jeigu galėtumėt pasirinkti, kokiu augalu būtumėt?
Kaip miela...
Papildyta:
aciu, jums labai, vat kazkaip taip ir jauciuosi.
kol kas dabar niekuo nenoriu buti.
Super
Dėl to reikėjimo... Mes visos turbūt suprantam, kad reikia save mylėti, reikia domėtis pasauliu, ir dar daug kitų "reikia", bet būna tokios būsenos, kada niekas nesidaro... Kažką lyg ir darai, bet nenuoširdžiai...
Jeigu galėtumėt pasirinkti, kokiu augalu būtumėt?
Kaip miela...

Papildyta:

Dėl to reikėjimo... Mes visos turbūt suprantam, kad reikia save mylėti, reikia domėtis pasauliu, ir dar daug kitų "reikia", bet būna tokios būsenos, kada niekas nesidaro... Kažką lyg ir darai, bet nenuoširdžiai...
labai taikliai pastebeta kad darai bet per prievarta, ir tai nera labai malonu, gal dabar reikia tiesiog ramiai pabuti "pasirgti"