Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir įtaka pastojimui

QUOTE(*Gaja* @ 2010 06 01, 23:43)
Visa diena norejau tau parasyti,bet vis neradau reikiamu zodziu.. Labai sunku taip gyventi (o gal egzistuoti?) taip, kaip tu dabar.. Labai svarbu,kad atrastum,kas tave domintu gyvenime,teiktu dziaugsma,kad turetum veiklos ir interesu.. bent iseik pasikalbeti i parka su gera drauge,nes tada pamatai,kad pasaulis nesibaigia (nors namie jau taip atrode),kad yra kazkas idomaus,grazaus.. Gal nepamaisytu ir gero psichologo konsultacijos. Visgi,man tokioj busenoj labiausiai pageredavo pasikalbejus su mama ar gera drauge.. Svarbiausia,nebuk viena,eik i pasauli ir sutiksi nuostabiu zmoniu,pamatysi zenklus,kurie tave nukreips,ka tau toliau daryti,kaip isbristi.. Ir buk atvira ivairiems pasiulymams (draugu - nueit i kina,mamos - kartu isgert kavos,reklamos - nueiti i sokiu pamokas,baseina, ar tiesiog pasivaikscioti parke) ,kad ir labai noretusi guleti ir ziureti i lubas,pasakyk TAIP pasiulymams kazka veikti 4u.gif

labai tau didelis aciu uz tai kad apie mane pagalvoji ir padedi man, na dabar
gal ir neblogai butu susitikti, bet dabar dar nelabai noriu, nes kad ir ka besneketume kalba pasuka sita tema o apie tai as dar nenoriu sneketi, nes apsizliumbsiu. cry.gif

Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2010 06 01, 23:57)
o gal padėtų kokio nors mielo augintinio įsigyjimas, jo priežiūra, laikas leidžiamas su juo?

Mes turim šuniuką, tai jam daug šilumos skiriu, daug dėmesio, o jis man atsilygina savo draugyste ir meile. Jis silpnesnis ir jam reikia mūsų priežiūros, meilės. Kartais jis visai elgiasi kaip vaikas. Abu mėgstame kai jis prisiglaudžia šalia, juokiamės iš jo išdaigų.

Aciu tau 4u.gif
as turiu suni, su juo einu pasivaikscioti, pazaidziam kartu, taip jis duoda labai daug dziaugsmo, bet dabar gal toks ramesnis periodas.
Papildyta:
QUOTE(tokia profesija @ 2010 06 02, 01:12)
Kartais tikrai tiesiog reikia poilsio, reikia plaukti pasroviui, kad atgautume jėgas ir nuspręstume į kurią pusę pasukti... Kartais reikia visai visai nunykti, kad iš šaknų išaugtų naujas augalas...
Jeigu galėtumėt pasirinkti, kokiu augalu būtumėt?
Kaip miela...  smile.gif
Papildyta:
aciu, jums labai,  vat kazkaip taip ir jauciuosi.
kol kas dabar niekuo nenoriu buti.

biggrin.gif Super  biggrin.gif
Dėl to reikėjimo... Mes visos turbūt suprantam, kad reikia save mylėti, reikia domėtis pasauliu, ir dar daug kitų "reikia", bet būna tokios būsenos, kada niekas nesidaro... Kažką lyg ir darai, bet nenuoširdžiai...

aciu, jums labai,  vat kazkaip taip ir jauciuosi.
kol kas dabar niekuo nenoriu buti.

labai taikliai pastebeta kad darai bet per prievarta, ir tai nera labai malonu, gal dabar reikia tiesiog ramiai pabuti "pasirgti"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo duniaša: 02 birželio 2010 - 10:51
QUOTE(Dijav @ 2010 06 02, 10:32)
Labas rytas ir Jums visoms 4u.gif
Penktadienį apsigyniau magistrą karsta.gif  assa.gif ..tada dvi naktys žiūrėjimo į lubas-užmigti be šansų, persitempiau matomai.........tada draugė parūpino raminačių-negėriau, taip ir stovi nepraimta dėžutė ant stalo..............miegu jau gerai, po biški viskas praeina.... Nežinau kas su manimi dėl bet kokių vaistų gėrimo yra, bet jau man praryti tabletę, nesvarbu ar tai nuo gripo ar nuo anginos ar nuo skausmo, yra tragedijų tragedija......ir taip nuo vaiksytės-Ne ir viskas.... lotuliukas.gif
Ai dar mastau apie sporto klubą ...irgi labai gerai " išvalo" blogas mintis iš smegeninės....
Geros dienos!

Sveikinu su magistru clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Didelis darbas tiek pasiekti smile.gif Aisku,kad persitempei,argi kitaip buna per visokius egzaminus.. O kad raminanciu negerei,tai manau,tau iseis tik i nauda. Paskui nereikes gydytis priklausomybes nuo raminamuju smile.gif Ir sportos klubas labai i tema. Man labai padeda po sporto dar kai i baseina nueinu. Vanduo gerai atpalaiduoja.. Smagu,kad tavo sviesesne nuotaika siandien 4u.gif
QUOTE(rugegele1 @ 2010 06 02, 11:09)
Visą laika skaitau tavo žinutes,man jos labai patinka,kaip tikros psichologės,irgi pagalvodavau kad esi ir vėlyva ir ankstyva  smile.gif tokiu laiku ir mintys geros paguodžiančios ,tokios tikslios ,kam reikia,puiki ir priežastis tas gyvas žadintuvas bigsmile.gif sėkmės  4u.gif

Aciu sirdingai uz toki ivertinima,tikrai nesu kazkuo isskirtine,tiesiog labai noriu padeti bent zodziu,jei kam galiu..
O tu kaip laikaisi? Turbut irgi minciu pilna galva?
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 06 02, 10:32)
Labas rytas ir Jums visoms 4u.gif
Penktadienį apsigyniau magistrą karsta.gif  assa.gif ..tada dvi naktys žiūrėjimo į lubas-užmigti be šansų, persitempiau matomai.........tada draugė parūpino raminačių-negėriau, taip ir stovi nepraimta dėžutė ant stalo..............miegu jau gerai, po biški viskas praeina.... Nežinau kas su manimi dėl bet kokių vaistų gėrimo yra, bet jau man praryti tabletę, nesvarbu ar tai nuo gripo ar nuo anginos ar nuo skausmo, yra tragedijų tragedija......ir taip nuo vaiksytės-Ne ir viskas.... lotuliukas.gif
Ai dar mastau apie sporto klubą ...irgi labai gerai " išvalo" blogas mintis iš smegeninės....
Geros dienos!

sveikinu ir as tave, viena is gyvenimo misiju jau ivykdyta... 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
po tokiu mokslo grauzimo reikia butinai menesiuka sau leisti atostogu, prie juros, ar ezero...butinai. Nes pamenu kai as baigiau mokslus ir dar visame ikarstyje puoliau is karto i darbus, nes gi jau cia tokia protinga kad galiu kalnus nuversti tai pradirbau visa vasara, o kadangi naujame darbe tai su visais virsvalandziais, mano batareikos issikrove lapkryti tai nebenorejau nei sito darbo, nei kito tik kazkus isvaziavimo, biski persitempusi buvau. Sekmes poilsiauti showoff.gif vacation4.gif vacation1.gif tourist5.gif
Atsakyti
Oi ačiū labai labai už sveikinimus....
Dėl poilsio, jau priplanuota.... irnesakyk.gif dėl penktadienio išeiginės jau sutariau ir lekiu savaitgaliui su vyru į Pervalką...................po to Latvijoje prie jūros....po to Juodkalnija...ir dar labai noriu su drauge i Turkiją savaitei pagulėt pliaže biggrin.gif Nu žiūrėsim kaip man čia gausis.....man svarbu,kad tik nebūti vienai ir kad tik nepritrūkčiau darbų................vakar visą namą iš pagrindų sutvarkiau.........pavargau nerealiai..................šiandien kepsiu tortą...........
O kai buvo tos kelios dienos nemiegadienis-buvo ir ašaradienis-verkiau pasikūkčiodama ir nesugebėjau ne tik vyrui paaiškinti dėl ko, bet ir pati sau...vis tik tūno giliai manyje kipišas,kuris karts nuo karto skaudžiai išlenda.............
Dabar pvz. vien mintys, kad tuoj tūrėtų parbėgti mm......ir vėl bus savęs gaila, vėl turbūt neišvengsiu ašarų, vėl pamastymai kodėl man? ir pan.....
Tai va...atrodo viskas gerai, bet................
Atsakyti
QUOTE(duniaša @ 2010 06 02, 11:51)
labai taikliai pastebeta kad darai bet per prievarta, ir tai nera labai malonu, gal dabar reikia tiesiog ramiai pabuti "pasirgti"

Reikia ir "pasirgti" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 06 02, 13:07)
Oi ačiū  labai labai už sveikinimus....
Dėl poilsio, jau priplanuota.... irnesakyk.gif dėl penktadienio išeiginės jau sutariau ir lekiu savaitgaliui su vyru į Pervalką...................po to Latvijoje prie jūros....po to Juodkalnija...ir dar labai noriu su drauge i Turkiją savaitei pagulėt pliaže biggrin.gif  Nu žiūrėsim kaip man čia gausis.....man svarbu,kad tik nebūti vienai ir kad tik nepritrūkčiau darbų................vakar visą namą iš pagrindų sutvarkiau.........pavargau nerealiai..................šiandien kepsiu  tortą...........
O kai buvo tos kelios dienos nemiegadienis-buvo ir ašaradienis-verkiau pasikūkčiodama ir nesugebėjau ne tik vyrui paaiškinti dėl ko, bet ir pati sau...vis tik tūno giliai manyje kipišas,kuris karts nuo karto skaudžiai išlenda.............
Dabar pvz. vien mintys, kad tuoj tūrėtų parbėgti mm......ir vėl bus savęs gaila, vėl turbūt neišvengsiu ašarų, vėl pamastymai kodėl man? ir pan.....

O aš po 11 metų laukimo įpratau į mm ramiai žiūrėti (kiek tai įmanoma), kaip į naujo pradžią, juk kol dar yra mm, tol dar yra viltis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 06 02, 13:07)
Oi ačiū  labai labai už sveikinimus....
*Dėl poilsio, jau priplanuota.... irnesakyk.gif dėl penktadienio išeiginės jau sutariau ir lekiu savaitgaliui su vyru į Pervalką...................po to Latvijoje prie jūros....po to Juodkalnija...ir dar labai noriu su drauge i Turkiją savaitei pagulėt pliaže biggrin.gif  Nu žiūrėsim kaip man čia gausis.....man svarbu,kad tik nebūti vienai ir kad tik nepritrūkčiau darbų................vakar visą namą iš pagrindų sutvarkiau.........pavargau nerealiai..................šiandien kepsiu  tortą...........
**O kai buvo tos kelios dienos nemiegadienis-buvo ir ašaradienis-verkiau pasikūkčiodama ir nesugebėjau ne tik vyrui paaiškinti dėl ko, bet ir pati sau...vis tik tūno giliai manyje kipišas,kuris karts nuo karto skaudžiai išlenda.............

*Pirma dali kai skaiciau,tai atrode,taip viskas nuostabu.. Labai gerai,kad "uzverti" save kelionem,tvarkymusi ar tortu smile.gif Smagu,kad turi tiek noro ir jegu gyventi smile.gif
**O va antroj daly,tai islindo vidines baimes,kurios tuno ir tu neduodi joms nosies iskist,kol gali.. Visgi,kaip save beparuostum,vis tiek mmm sugriauna visa stiprybes siena.. Gal gi jos vis delto neateis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 02 birželio 2010 - 12:33
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 06 02, 13:29)
O aš po 11 metų laukimo įpratau į mm ramiai žiūrėti (kiek tai įmanoma), kaip į naujo pradžią, juk kol dar yra mm, tol dar yra viltis 4u.gif

O aš negaliu įprast, nes ir metai deja deja bet jau nebe mano naudai....
Papildyta:
QUOTE(*Gaja* @ 2010 06 02, 13:32)
*Pirma dali kai skaiciau,tai atrode,taip viskas nuostabu.. Labai gerai,kad "uzverti" save kelionem,tvarkymusi ar tortu smile.gif Smagu,kad turi tiek noro ir jegu gyventi smile.gif
**O va antroj daly,tai islindo vidines baimes,kurios tuno ir tu neduodi joms nosies iskist,kol gali.. Visgi,kaip save beparuostum,vis tiek mmm sugriauna visa stiprybes siena.. Gal gi jos vis delto neateis 4u.gif

4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 06 02, 13:35)
O aš negaliu įprast, nes ir metai deja deja bet jau nebe mano naudai....
Papildyta:

4u.gif  wub.gif

Na mano metų jau ir anūkus augina, na ir kas schmoll.gif mirksiukas.gif Ir mes auginsim, tik reikia išlaukti ir sulaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(duniaša @ 2010 06 02, 12:11)
Nes pamenu kai as baigiau mokslus ir dar visame ikarstyje puoliau is karto i darbus, nes gi jau cia tokia protinga kad galiu kalnus nuversti tai pradirbau visa vasara, o kadangi naujame darbe tai su visais virsvalandziais, mano batareikos issikrove lapkryti tai nebenorejau nei sito darbo, nei kito tik kazkus isvaziavimo, biski persitempusi buvau. Sekmes

Oi,priminei,kaip man po universiteto baigiamuju egzaminu buvo galva tuscia,sedejau troleibuse ir varnas pakeliui skaiciavau (tikra ta zodzio prasme),o paskui nusipirkau vaikiska spalvojimo knygele ir kelias dienas spalvojau piestukais,taip gera buvo,kad nereikia nieko galvoti.. smile.gif

Is pradziu,tai taip,bet paskui,kai tu nauju pradziu pasidaro daug,tai jau uzknisa (atsiprasau us zargona)tos naujos pradzios doh.gif Aisku,kai sulauki mmm,tai reikia kazkuo pasidziaugti,kad is liudesio nenumirti,tai tada ir sakydavau sau,kad tai nauja pradzia,naujos viltys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 06 02, 13:37)
Ir mes auginsim, tik reikia išlaukti ir sulaukti 4u.gif

Kitaip ir buti negali drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 02 birželio 2010 - 12:59
Aš nežinau, ar išvis galima pabėgti nuo minčių apie nevaisingumą... Kaip ir nuo visų kitų minčių, kurios mums svarbios. Jos visada eina paraleliai, kad ir ką malonaus bedarytume. Regis džiaugiesi gyvenimu, užsiimi įdomia veikla, o mintys vistiek išlenda nors tu ką... Turim išmokti kažkaip gyventi su šiomis mintimis, kitos išeities nėra...

Iš tiesų taip ir yra - mėnesinės yra naujo ciklo pradžia..
Atsakyti
[quote=tokia profesija,2010 06 02, 14:13]
Aš nežinau, ar išvis galima pabėgti nuo minčių apie nevaisingumą... Kaip ir nuo visų kitų minčių, kurios mums svarbios. Jos visada eina paraleliai, kad ir ką malonaus bedarytume. Regis džiaugiesi gyvenimu, užsiimi įdomia veikla, o mintys vistiek išlenda nors tu ką... Turim išmokti kažkaip gyventi su šiomis mintimis, kitos išeities nėra...

Manau, kad ir mokomės...Jūsų ir visų kitų čia rašančių pagalba wub.gif
Atsakyti