As va prazioplinau pernai advento kalendoriams nuolaida 50proc. ir lego keliams pries tai dar didele buvo... Nesuskubau per diena apsisprest, tai ir ispirko... Buciau i prieki pasipirkus... O kuo toliau, tuo labiau tokiems populiariems kainos kyla arba tokiu dideliu nuolaidu nebetaiko...
aš advento kalendorių ebay pirkau už 13 sv. bet dar vasarą pirkau, kai nebuvo piko jiems, manau dabar būtų brangiau. dukrytei irgi nupirkau šiemet kalendorių su LPS, turės abu
joo, 45-50 sv tai daug...reikia palaukti gal po Kalėdų nukris jų kaina, kitiems metams užpirkti
jei kas pastebėsit, brūkštelkit čia

joo, 45-50 sv tai daug...reikia palaukti gal po Kalėdų nukris jų kaina, kitiems metams užpirkti

QUOTE(Natele @ 2010 10 18, 07:15)
As va prazioplinau pernai advento kalendoriams nuolaida 50proc. ir lego keliams pries tai dar didele buvo... Nesuskubau per diena apsisprest, tai ir ispirko... Buciau i prieki pasipirkus... O kuo toliau, tuo labiau tokiems populiariems kainos kyla arba tokiu dideliu nuolaidu nebetaiko...
O kur cia tokios nuolaidos buvo?

QUOTE(Rucelie @ 2010 10 18, 08:06)
aš advento kalendorių ebay pirkau už 13 sv. bet dar vasarą pirkau, kai nebuvo piko jiems, manau dabar būtų brangiau. dukrytei irgi nupirkau šiemet kalendorių su LPS, turės abu
jei kas pastebėsit, brūkštelkit čia 

13 svaru tai tikrai nebrangiai

na va, gavo mano bernužėlis policijos nuovadą gimatdieniui. Darbo turėjo visi aliai vieno
dabar žaid-ia, neatsitraukia. kai stačiau, net balsu susijuokiau pamačius, kad kamerose net klozetai yra 
Papildyta:
va, pažiūrėjau čia jau minėtam psl rinkinį - 19lt, mes Senukuose už tokį 10lt mokėjom prieš tris savaites

Papildyta:
va, pažiūrėjau čia jau minėtam psl rinkinį - 19lt, mes Senukuose už tokį 10lt mokėjom prieš tris savaites

QUOTE(Isila @ 2010 10 18, 12:42)
na va, gavo mano bernužėlis policijos nuovadą gimatdieniui. Darbo turėjo visi aliai vieno
dabar žaid-ia, neatsitraukia. kai stačiau, net balsu susijuokiau pamačius, kad kamerose net klozetai yra 

šitas yra pats pats PAČIAUSIAS rinkinys iš visų LEGO, bent jau kiek mes esame pirkę, o turim nemažai sakyčiau

nežinau, kiek pas mus laikys, nes mažasis smarkiai susidomėjęs (nes brolis žaidžia). Stumdo mašinas, pirmyn atgal į garažą, pro vartus
Užkarda vis nulekia ir nulekia
šiaip rinkinys tikrai fantastiškas. bet įdomiausia tai, kad vaiko paklausus kokia gimtadienio dovana pati pačiausia, jis pirmiausia įvardino gautą šautuvą

QUOTE(Isila @ 2010 10 18, 13:05)
bet įdomiausia tai, kad vaiko paklausus kokia gimtadienio dovana pati pačiausia, jis pirmiausia įvardino gautą šautuvą 

nu taigi lego tai ir arkliui aišku, kad pati geriausia dovana

pas mus tai totali lego manija, masinė psichozė ar kaip čia įvardint. pernai tai dar prašė pas kalėdų senį ne tik lego, dar bakuganų lyg norėjo, dar lyg kažko...o šiemet visos absoliučiai norimos dovanos prasideda žodžiu "lego"

grožiai man tie kalėdiniai rinkiniai

QUOTE(Rucelie @ 2010 10 18, 12:09)
pas mus tai totali lego manija, masinė psichozė ar kaip čia įvardint. pernai tai dar prašė pas kalėdų senį ne tik lego, dar bakuganų lyg norėjo, dar lyg kažko...o šiemet visos absoliučiai norimos dovanos prasideda žodžiu "lego"
na nors ir labai brangus malonumas, mes su vyru stengiamės nepykt ir į šitą gėrį investuot... dabar žaislų praktiškai kitokių ir nebeperkam sūnui....
bet kaina... 

Pas mus tas pats

As ir kaledom jau keleta nupirkau is star wars ,tik idomu ar islauksiu iki kaledu

Mano mazius tai kiekviena diena zaidzia su Prince of Persia

Lego.co.uk
QUOTE(Kristin @ 2010 10 18, 10:21)
As dazniausiai po mytoys.de zvalgaus. Gaila, kad manojo norui nuolaidos kolkas ner...
QUOTE(Natele @ 2010 10 18, 16:39)
As dazniausiai po mytoys.de zvalgaus. Gaila, kad manojo norui nuolaidos kolkas ner...
aha paziurejau,tai lego pigiau iseina nei UK.Tik turbut i UK nesiuncia is ten? ten vokiskai parasyta nelabai ir supratau