Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai !

QUOTE(Kristin @ 2010 10 18, 13:18)
Pas mus tas pats lotuliukas.gif Jau dabar ziuri kompe kokie nauji lego komplektai  iseis sausio 2011 metais doh.gif  lotuliukas.gif
As ir kaledom jau keleta nupirkau is star wars ,tik idomu ar islauksiu iki kaledu lotuliukas.gif
Mano mazius tai kiekviena diena zaidzia su Prince of Persia wub.gif nu ir aisku su star wars zmogeliukais doh.gif

man tie star wars rinkinukai kažko nekimba schmoll.gif ir vaikas į juos nežiūri.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 10 18, 20:03)
man tie star wars rinkinukai kažko nekimba  schmoll.gif ir vaikas į juos nežiūri.

gal dar per mazas ant star wars smile.gif Mano vaikinukams tai star wars NR1 biggrin.gif prisidaro jie tu tvirtoviu visokiu,orlaiviu doh.gif zino visu vardus ten pagal spalvas ir juosteles lotuliukas.gif
ATLANTIS dar patinka thumbup.gif ,sausi iseis graziu komplektuku ypac su pirana lotuliukas.gif ,po to Power miners faini,ypac monstriukai wub.gif ,su indiana Jones dar zaidzia,harry potter kartais prisimena,nors kazkada labai zaide wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristin: 18 spalio 2010 - 20:43
QUOTE(Kristin @ 2010 10 18, 20:51)
aha paziurejau,tai lego pigiau iseina nei UK.Tik turbut i UK nesiuncia is ten? ten vokiskai parasyta nelabai ir supratau smile.gif

Siuncia, bet kaina nemaza jau gaunas uz siuntima. O ir su pavedimu kazin kaip - kiek kainuotu i uzsieni...
http://www.mytoys.de...r/?layout=popup
gal panasi kokia pard. yra ir pas jus , tik gale uk ar com ar dar kaip rasyt reiktu? Nezbandziau.
Papildyta:
O ta lego firmine parduotuve, tai ko gero didziausias kainas laiko ir nuolaidu mazai bei mazas tetaiko...
Atsakyti
Na, manojo noras brangus si karta doh.gif
user posted image
Gal kas nors bandet i Lietuva tiesiai is amazon pusl. siustis?Ten tas mokestis 6eur man kazkoks simbolinis atrodo... - pasmus vietoj siunciant ir tai apie 12Lt toks kainuotu...
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2010 10 19, 06:53)
Siuncia, bet kaina nemaza jau gaunas uz siuntima. O ir su pavedimu kazin kaip - kiek kainuotu i uzsieni...
http://www.mytoys.de...r/?layout=popup
gal panasi kokia pard. yra ir pas jus , tik gale uk ar com ar dar kaip rasyt reiktu? Nezbandziau.
Papildyta:
O ta lego firmine parduotuve, tai ko gero didziausias kainas laiko ir nuolaidu mazai bei mazas tetaiko...

aciu 4u.gif
bandziau ir co.uk rasyt ,bet visvien ismeta sita de.
Atsakyti
O kur galima nusipikrti pigiai lego?
Pigiau nei LT parduotuvėse?

Išduokit paslaptįsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotosas @ 2010 10 21, 12:33)
O kur galima nusipikrti pigiai lego?
Pigiau nei LT parduotuvėse?

Išduokit paslaptįsmile.gif

Ziurint kokio lego rinkinio reikia.
dabar neblogos kainos Boots pard.UK
kartais siunciuos per ebay, buna neblogu nuolaidu Senukuose, Maximoj, Prizmoj ...

Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2010 10 16, 17:50)
Kuris jums fainesnis?

user posted image

user posted image

kokie faini wub.gif
mano 4m išdykėlis žaidžia su lego duplo, bandau ieškot advento kalendoriaus, bet kiek randu visi 5-12m vaikams. ar nemoku ieškot, ar nėra jaunesnio amžiaus vaikasm lego kalendoriaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2010 10 24, 16:03)
kokie faini wub.gif 
mano 4m išdykėlis  žaidžia su lego duplo, bandau ieškot advento kalendoriaus, bet kiek randu visi 5-12m vaikams. ar nemoku ieškot, ar nėra jaunesnio amžiaus vaikasm lego kalendoriaus g.gif

Duplo nera.
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal kas nori kooperuotis pirkti nuovadą per tarpininkes ax.gif
http://www.boots.com...Station_121044/ - čia 3 už 2 kainą, tai gautusi 46,67 svaro + tarpininkavimas ir siuntimas (1 kg - 7 Lt). Mano primetimu vienetas kainuotų apie 230 Lt. Gerokai pigiau nei LT ax.gif
Aš imu 1 , tai reikia dar 2 mamyčių blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit patart, ieskau krikstasuniui lego jam bus 5metai, koki patartumet pirkt. Man atrodo duplo jis jau butu per didelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2010 10 25, 09:31)
Merginos, gal galit patart, ieskau krikstasuniui lego jam bus 5metai, koki patartumet pirkt. Man atrodo duplo jis jau butu per didelis g.gif

Geriau jau koki rinkinuka smulkiu lego nuo 4 ar 5 metu skirta.
Atsakyti