Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai !

Sveikutes smile.gif Pas mus vis dar Makvynomanija... Nuziurejau toki:

http://shop.lego.com...5f-3ca10fa33381

..gal kuri LT matet tokiu, kazi, kiek kainuoja pas mus? O ka patartumet nelabai brangaus mergaitei 6 metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(limpopooo @ 2010 10 25, 13:33)
O ka patartumet nelabai brangaus mergaitei 6 metu? g.gif

Mergaitėms visai nedidelis pasirinkimas, mano mažoji labai mėgsta Lego Belville thumbup.gif Gali čia pažiūrėt 4u.gif
Atsakyti
Žaislų planetoj yra Lego advento kalendoriai - 89lt.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 10 25, 21:03)
Žaislų planetoj yra Lego advento kalendoriai - 89lt.

O as noreciau paklausti, kaip tie advento kalendoriai atrodo. Nei internetinese parduotuvese neuzkliuvo, nei parduotuveje nesu maciusi ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Auksela @ 2010 10 26, 09:03)
O as noreciau paklausti, kaip tie advento kalendoriai atrodo. Nei internetinese parduotuvese neuzkliuvo, nei parduotuveje nesu maciusi  ax.gif .

na tokia didelė dėžė. Langelių nesimato, gal čia tik įpokavimas, viduj gal yra. Tokie kalėdiniai vaizdeliai. Kiek supratau turi susidėti teminiai žmogeliukai, Kalėdų senelis, eglutė, senis besmegenis ir pan. Kaip supratau, kiekvienam langelį yra kelios detalės iš kurių kažkokia smulkmena susideda.

va toks yra žaislų planetoj
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 26 spalio 2010 - 09:10
QUOTE(Isila @ 2010 10 26, 10:08)
na tokia didelė dėžė. Langelių nesimato, gal čia tik įpokavimas, viduj gal yra. Tokie kalėdiniai vaizdeliai. Kiek supratau turi susidėti teminiai žmogeliukai, Kalėdų senelis, eglutė, senis besmegenis ir pan. Kaip supratau, kiekvienam langelį yra kelios detalės iš kurių kažkokia smulkmena susideda.

My Webpage

Aciu uz atsakyma 4u.gif . Reikes paziureti Zaislu planetoje.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 10 26, 10:08)

My Webpage

Turetumet rasti tokius, jei kalendorius toks, koks jusu nurodytam psl.:
http://shop.lego.com...utton=moreViews
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 27 spalio 2010 - 19:11
QUOTE(Natele @ 2010 10 27, 20:10)
Turetumet rasti tokius, jei kalendorius toks, koks jusu nurodytam psl.:
http://shop.lego.com...utton=moreViews

tai pažiūrėjau čia, bet pvz ant dėžės tai tik detalės nurodytos ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 10 28, 11:10)
tai pažiūrėjau čia, bet pvz ant dėžės tai tik detalės nurodytos ir viskas biggrin.gif

Internetines parduotuves siuo atveju panasesnes - daugiau nuotrauku apie rinkinukus ir detaliu skaiciu gali rast smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2010 10 28, 18:20)
Internetines parduotuves siuo atveju panasesnes - daugiau nuotrauku apie rinkinukus ir detaliu skaiciu gali rast  smile.gif .

Aš šiandien vieną pačiupinėjau, tai visai nepatiko. Pvz. susideda iš vieno langelio besmegenis, tai man visai neaišku į ką jis panašus. Man visai nepatiko ir tikrai neverta tokių pinigų, geriau teminį rinkinuką už 89 Lt galima nupirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2010 10 28, 18:41)
Aš šiandien vieną pačiupinėjau, tai visai nepatiko. Pvz. susideda iš vieno langelio besmegenis, tai man visai neaišku į ką jis panašus. Man visai nepatiko ir tikrai neverta tokių pinigų, geriau teminį rinkinuką už 89 Lt galima nupirkti  mirksiukas.gif

As irgi tiek nemokeciau uz toki rinkini nors ir yra geresniu uz ji, kur zmogiuku gerokai daugiau nei sitame...
Atsakyti
vat ir man kažkaip. Pati idėja šiaip šainu, bet pinigai tai baisūs kaip už tokį doh.gif jau tada rpidėt kokį litą kitą ir visai gerą rinkinį galima nupirkti. Būtų kaina per pusę - imčiau biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti