Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN - 12 dalis

QUOTE(Vidule28 @ 2010 07 05, 11:55)
Sveika! Ir as esu is Plunges, bet konsultuotis visad vazineju i Klaipeda. Plungej nezinau normaliu ginekologu..

Patarciau kuo skubiau pasiimt siuntima is savo seimos gydytojo ir lekt  i Klaipedos GN konsultacijai (su siuntimu nekainuoja). Apziures, jei reikes - susitarsi del CP.
Ir nepergyvenk, viskas bus gerai!!!!

Sveika,as pas Giniotiene vaikstau ji atvaziuoja is Mazeikiu.O siuntima reikia pasiimti pas seimos gydytoja? blink.gif blink.gif blink.gif Aciu,kad perspejai,nes as kaip is dangaus nukritusi.
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes... 4u.gif
Reikalingas epiduro rinkinukas... gal kas nepanaudojot, galiu perpirkti...Rasykit i AZ
Siaip busimoms patariu ir siulus nusipirkti , mano gine is Gimdymo namu sake dabar trukumas ir liepe nusipirkt, surase net numeriukus siulu kokiu reiktu.. jei plysimu butu.... Tai pasiklausinekit savo giniu ar reikia...
Siaip pirma gimdziau naturaliai- tai nebenoriu tokiu skausmu kenteti ir su siuo planuoju darytis epidura.. smile.gif Gyditojai labai normaliai ir palankiai ziuri i epidura... sako jei antras gimdymas, net stumimus gali su epiduru palikt..., bet nelabai daro sitaip...
Geros dienos visoms...

Papildyta:
turiu laiko apytiksliai 07.30 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*limar* @ 2010 07 05, 13:26)
O jei ekstrinis CP, tai veliau ta rinkini atpirkti galima? Nes, jei vyras bus darbe, tai man nieks nenubegs iki tos vaistines to rinkinio schmoll.gif

Jei ekstra - nereikia. Manes neprase uz nieka sumoketi ar ka nors atpirkti. Del planuoto CP nezinau.
Atsakyti
QUOTE(*limar* @ 2010 07 05, 14:26)
O jei ekstrinis CP, tai veliau ta rinkini atpirkti galima? Nes, jei vyras bus darbe, tai man nieks nenubegs iki tos vaistines to rinkinio schmoll.gif

Man dare planuota, tai sake jeigu butu taip kad staiga uzeitu saremiai ir reiktu vidury nakties daryti cezari, tai imtu ligonines rinkini, bet veliau reiktu ji atpirkti smile.gif . Bet kadangi viskas ejosi pagal plana, tai pries operacija nusipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviiliuke @ 2010 07 05, 10:01)
del viso pikto tureti epiduro rinkini, atrodo kad paskui nepanaudojusios namie galesim daktarais su juo zaist  g.gif prisiperkam bereikalingu daiktu  schmoll.gif galetu bent GN nepanaudotus supirkineti  blink.gif

geriau tureti,nei po to papildomai streso,pati pagimdziau penktadieni,nereikejo man to epiduro,tai akusere sake kad kai perves i palata kad vyras ateitu pasakyt kur galetu kas nors kreiptis jei neturetu jo o reiketu,prabuvau ten dvi paras,bet niekas nesikreipe,vakar grizus namo ilindau cia ir kaip tik radau skelbima,kad iesko epiduro klp smile.gif galiojimas jo ne viena diena tai galima ir parduoti mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aaruniene @ 2010 07 05, 13:11)
Sveikos busimos ir esamos mamytes...  4u.gif
Reikalingas epiduro rinkinukas... gal kas nepanaudojot, galiu perpirkti...Rasykit i AZ
Siaip busimoms patariu ir siulus nusipirkti , mano gine is Gimdymo namu sake dabar trukumas ir liepe nusipirkt, surase net numeriukus siulu kokiu reiktu.. jei plysimu butu.... Tai pasiklausinekit savo giniu ar reikia...
Siaip pirma gimdziau naturaliai- tai nebenoriu tokiu skausmu kenteti ir su siuo planuoju darytis epidura.. smile.gif Gyditojai labai normaliai ir palankiai ziuri i epidura... sako jei antras gimdymas, net stumimus gali su epiduru palikt..., bet nelabai daro sitaip...
Geros dienos visoms...

Papildyta:
turiu laiko apytiksliai  07.30 smile.gif

pries tris dienas gimdziau,nepirkau jokiu siulu,net neklause ar turiu,kiek maciau tai siuvo tikrai ne su storais mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimą, ar KGN privalomai daro klizmą ar užtenka pasakyti, kad namie pasidariau pati?
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2010 07 06, 09:28)
Sveikos, turiu klausimą, ar KGN privalomai daro klizmą ar užtenka pasakyti, kad namie pasidariau pati?

Iš vis nesiūlo net jos. Manęs su pirmu nieko neklausė, o su antru paklausė ar normaliai tuštinuosi, viduriai neužkietėję. Pasakiau, kad maždaug prieš parą rimtą reikalą atlikau ir nieko daugiau nesakė. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2010 07 06, 09:28)

as kai ruosiausi is patologinio sekancia diena keliauti i gimdykla, pati akuseriu paklausiau kaip su ta klizma yra- niekas privalomai nebedaro, o jei pati nori gali pasidaryti, kitos akuseres paklausiau sako gimdykloj paprasyk, kad padarytu su savo klizmute. Nuejus i gimdykla, prakirpus vandenukus, akuseres prasau kad klizmute padarytu turiu sakau isimetus, o ji man sako: niekam cia nereikia, jei ir pridarysi mes viska sutvarkysim... bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi neleido jokiu klizmu daryti, nors turejau biggrin.gif , sako praejo tie laikai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ir as kai pirma gimdziau nereikejo klizmos, o dabar kas gimdo irgi sako nereikia, geriau kieta "s..." sutvarkyti nei skysta...
Na cia akuserestaip sako.. smile.gif
geros dieneles visoms...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaruniene: 07 liepos 2010 - 13:58
QUOTE(looovely @ 2010 07 05, 18:15)
geriau tureti,nei po to papildomai streso,pati pagimdziau penktadieni,nereikejo man to epiduro,tai akusere sake kad kai perves i palata kad vyras ateitu pasakyt kur galetu kas nors kreiptis jei neturetu jo o reiketu,prabuvau ten dvi paras,bet niekas nesikreipe,vakar grizus namo ilindau cia ir kaip tik radau skelbima,kad iesko epiduro klp smile.gif galiojimas jo ne viena diena tai galima ir parduoti mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:

pries tris dienas gimdziau,nepirkau jokiu siulu,net neklause ar turiu,kiek maciau tai siuvo tikrai ne su storais mirksiukas.gif

Sveikinu susitikus su savo stebukliuku 4u.gif
o kaip pats gimdymas praejo? kaip akuseres? gydytojai? ax.gif
Atsakyti
Norėčiau pasiteiraut mamyčių, gimdžiusių su epidūru. Ar pirkot tik kateterių rinkinį, ar ir vaistus reikia pirkt su lašelinėm? Nepaklausiau savo gydytojos, o vizitas tik kitą savaitę... Kai buvau GN vaistinėje, tai ten sakė, kad epidūro rinkinys kainuoja apie 58-59 Lt, bet kad nepasiteiravau ar čia pilnas komplektas, ar tik kateterių sistema... doh.gif . Gal galit pasidalint kur ir ką pirkot, būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti