QUOTE(pavasario.gaiva @ 2010 07 19, 16:49)
Tiesio nekreipti demesio

Nores bendrauti, bendraus, o jei nenores - nieko tu nepadarysi. Verskis per galva, vistiek bloga busi. Puikiai tave suprantu, nes manoji anyta, kokiu reta, tiesa sakant negalvojau, kad man kada gyvenime taip nutiks

Daug reikejo laiko, kad priprasciau jos skaudzius zodzius, poelgius neimti taip giliai i sirdi... Jei trumpai, tai mano anyta yra vienintele ir nepakartojama moteris, kuri turi dalyvauti savo sunaus gyvenime, o moterys, ateinancios i sunaus gyvenima paskutines k ***os. Jis turi klausyti tik mamos nuomones, skambinti jai po kelis kartus per diena, ir isvis butu idealu, kad su ja visalaik gyventu. Jam apie mane meluoja, prisneka kazkokiu nesamoniu, ka as neva sakiau ir tt. As su ja niekada nesikoliojau, visuomet mandagiai snekejau, nors ir varydavo, o dabar sau pasakiau,jei ji nenori graziai su manim bendraut, kodel as turiu buti zeminama (nes kai nuvaziuojam, kalba su manim zaibuodama ir tt). Neskaitant to, kad jos giminei as apibudinta kaip monstras, grieztai manes nekviecia i ju balius, kad niekas nepabendrautu su manim ir jos melais tiketu

O Lietuvele mazas krastas, viskas juk ateina iki mano ausu

Ji net ligas issigalvoja, kad tik sunus pas ja griztu vienas gyventi. Nu zodziu, is sono net nesitiki, bet kai pats savo kailiu patiri, tai..

Dabar issigalvojo kazkokia nesamone, kad nuo manes atsiribojo, nors pati mano namuose sukele skandala, kai buvo mano mama, o maniskiui pasake, kad as ja uzsipuoliau ir isvariau is namu. Nu, virsune
As is savo puses padariau VISKA, bet to tikrai neuzteko... Galiausiai pasakiau vyrui: jei ji kada uzsinores normaliai bendrauti, as visuomet busiu uz, maloniai ja priimsiu ir niekada nepriminsiu, ka yra pasakius ar padarius. Ji yra jo mama ir as ja gerbiu. Bet jei ji atvaziuos tam, kad skandalus kelti, ar dar ka nors, tai atsiprasau, as suaugusi nepriklausoma moteris ir neprivalau buti zeminama
Atsiprasau, kad tiek prirasiau, bet nors biski issiliejau
Aciu uz patarima, na puikiai suprantu ir Jus, kad su tokiu egoistu zmogumi labai sunku susigyventi, juolab kad ji visuomet konkuruoja ir zut but nori laimeti Jusu vyro demesi ir laika. Mano manymu protinga moteris turetu suprasti kad i jos sunelio gyvenima atejo kita moteris, kuria jis myli ir tiesiog taikiai uzleisti savo pozicijas o ne kariauti, kaip ta daugelis anytu ir daro. Tikrai labai sunku zmonai, kai vyras gyvenime turi 2 moteris: zmona ir mama, kuriom turi vienodai rupintis, negailet demesio ir sokinet... Gaila ir vyro ir zmonos tokiu atveju. Juolab kad dar ateina i jusu namus, kelia skandalus, zemina jus o poto dar prisneka nebutu dalyku jusu vyrui! Cia jau mazu maziausiai kvaila. As tikiuosi jog jusu vyras netiki mamos pasakojimais, nes kitaip manau kiltu dar ir papildomu problemu del to. patarciau koki karta paimt ir irasyt jusu pokalbi,kai bunat dviese ir kai ji jus zemina, inicijuoja skandala, poto duot vyrui paklausyt. manau po to, vyras ne tik netikes mamos paistalais, bet ir pasikalbes su ja del tokio elgesio ir zemnimo.
Na o jus puikiai padarete, as manau uzdaryiau tokiai anytai savo namu duris ilgam laikui. Iki tol kol nepagalvos, kad galima bendrauti graziai, be izeidinejimu ir pan.
Tikiuosi viskas aprims Jusu seimoje ir Anyta susiprotes pagarbiau elgtis ir nedaryt nesamoniu.
Sekmes
Papildyta:
QUOTE(__snowflake @ 2010 07 19, 16:57)
O čia rašo tik tos, kurios turi blogas anytas???
Aš savąja galiu tik girtis-viską dėl mūsų šeimos padarytų, rūpinasi, bet kada galim į ją kreiptis, o mane myli kaip tikrą dukrą. Vaikeli, tu man tas pats, kaip ir mano sūnus-čia jos žodžiai.
Labai dziaugiuosi kad gavot ne anyta o auksa! As pries tai tokia anyta turejau, na tikroji anyta ji man taip ir netapo, taciau zmogus buvo super, lyginant su tuo ka dabar turiu. Dar ir dabar su buvusia anyta jei kur susitinkam netycia, tai labai maloniai paplepam,be jokiu nuoskaudu,kaltinimu, kaip drauges !

Gaila kad tokiu anytu labai jau mazai...
Papildyta:
QUOTE(pavasario.gaiva @ 2010 07 19, 17:10)
Dziugu, kad susitvarko. Pati dar turiu vilti, kad ir musu santykiai susitvarkys.
Suprantu, kad niekas nevercia. Tiesiog man asmeniskai seima yra labai svarbu ir buvo labai sunku susitaikyti, kad anytai yra kitaip. Be to, vistiek yra nemaloni itampa, kai negali paskambint ir pasneket normaliai, arba perduot linkejimus, kai ji su MB sneka, kai tave visiskai ignoruoja. Turiu omeny, kad daug tokiu detaliu susideda.
taip sutinku, tiesiog juk norisi normalaus zmogisko bendravimo, silto.

As pati to labai trokstu ir dar taip pat turiu vilti, jog santykiai pageres su anyta ir nereikes jausti itampos, zinoti jog neesu laukiama ar vengti susitikimu, bendravimo.