Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių buldogaS VI

QUOTE(*Šyva* @ 2010 07 06, 21:17)
( Inesak tikriausiai paliuosins, nu tegu)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu neturiu aš jokiu galiu,gi aš ne dievas tongue.gif
Atsakyti
Ne Jums aiskinti, vaika turiu beje, ir kaip ir minejau nesiruosiu kazkam teisintis ar panasiai, nes ne Jus esate mano vietoje. Ir Jus neturite visiskai JOKIOS teises, mane teisti ar dar kazka.
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2010 07 06, 20:24)
Ne Jums aiskinti, vaika turiu beje, ir kaip ir minejau nesiruosiu kazkam teisintis ar panasiai, nes ne Jus esate mano vietoje. Ir Jus neturite visiskai JOKIOS teises, mane teisti ar dar kazka.

Ne Jums aiskint ir man! Turiu tvirta, nekintama nuomone apie vaikus ir sunis, ir netgi kitus gyvius!
Deja atsakinga visur, netgi jei vyras pareikstu savo nuomone, ....pagimdai vaika, ka satsiskysi jo uz visas skriaudas! Kiek jie pridirba, o kur visu issliaupsinta paauglyste, motera! Sunku visur, netgi suns auginime... bet koks kaifas kai sedi 5 metu suo ir supranta is judesio tave! Matyt nelemta suprast to... gaila!
Atsakyti
QUOTE(*Šyva* @ 2010 07 06, 20:27)
bet koks kaifas kai sedi 5 metu suo ir supranta is judesio tave! Matyt nelemta suprast to... gaila!

Va čia tai tikrai kaifas drinks_cheers.gif Mano nors ne AB, ir žiauriai jauna pasiutus buvo, bet dabar jai tik 2 metai ir jau mane kartais labai nustebina wub.gif atrodo kartais kad aš tik pagalvoju o jinai jau žino kas bus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Heliau blush2.gif

Užklydau atgal į temą... ax.gif Nuotaikos biški kovingos žiūriu. do,o jūs juk ne Lietuvoj gyvenat? Jei nemaišau nieko g.gif Kur šuo dabar randasi?

Aj, jaučiu neatpažystat .... Ex Eva... su Daisy smile.gif
user posted image

Jei trumpai - gyvenam gerai,parodose nedalyvaujam ir nedalyvausim,nors ir galvojau apie tai ,ale ne mum toks gyvenimo 'stilius' ...nerūpi mum trofėjai,veisimu irgi neužsiiminėsim,kad ir kokių kilmingų tėvų dukrytė ji biggrin.gif Tiesa,vis dažniau pamąstom apie dar vieną AB ,bet kolkas tai tik ir lieka pamąstymu...
...Va smile.gif Tai kas čia geresnio? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 07 liepos 2010 - 00:41
Saliut biggrin.gif
žiu dar vis karo stovis doh.gif rolleyes.gif Tik be įžeidinėjimų ponios ir paneles prašyčiau 4u.gif Nepadarykit jorkų temos lotuliukas.gif Manau,jau aiški kiekvieno nuomonė ką mąstom ta tema ax.gif tad gana jau drinks_cheers.gif Gyvenyme visko pasitaiko ir deje tenka kažką aukoti,tai pasilikim kiekvienas prie savo nuomonės 4u.gif

QUOTE(Mustachio @ 2010 07 07, 02:38)

Aj, jaučiu neatpažystat .... Ex Eva... su Daisy  smile.gif

oi kokie žmonės bigsmile.gif Labas, labas drinks_cheers.gif Atpažystam iš šuns ax.gif nes gi nikas tai kitas tongue.gif Tai parodyk daugiau foto,nes gi jau laaaaaaaaaaaaaaabai seniai nematėm mirksiukas.gif
Atsakyti
GOTA ORBITA Marijampolės parodoje-BIG 1

user posted image

user posted image
Atsakyti
Siuo metu pasilike LT esam.
Jusu nuomone man neidomi ir galit daugiau nieko nerasyti apie tai, nes paprasciausiai neskaitysiu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2010 07 07, 10:23)
Jusu nuomone man neidomi ir galit daugiau nieko nerasyti apie tai, nes paprasciausiai neskaitysiu...  schmoll.gif

Tai jei neidomi kam tada cia rasyti g.gif na tikiuosi kad papuls jis i geras rankas.Ir tikiuos ispesi naujus seimininkus, kodel ji atiduodi, del kokios priezasties , jei jis kaukia budamas vienas tai gali ir naujieji seimininkai su tuo nesusitvarkyti ir atiduoti dar kitiems ir taip bus pasaka be galo, o kentes tik jis.
Atsakyti
QUOTE(do22 @ 2010 07 07, 08:23)

Nu va,galvojau gal kur arčiau sad.gif būčiau rimtai pagalvojus apie įsivaikinimą ...

Nuotraukas tingiu daba kraut /koreguot,tai parodysiu video ... kaip žiemą mum visai nešalta biggrin.gif
Atsakyti
Jetus, ar sakiau kad tas kaukimas ir nebuvimas vienam yra pagrindine priezastis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 07 07, 12:44)

Nuotraukas tingiu daba kraut /koreguot,tai parodysiu video ...

doh.gif doh.gif biggrin.gif siaubas Maniškė šiemet kaifavo nuo žiemos malonumu,nes buvo gausu sniego,bet va po balas voliotis tai neeeeeeeeeeee,jau geriau sniege trintis arba ji ėst, ėėėėst lotuliukas.gif
Papildyta:
ei,moteros pabaigiam bereikalingas diskusijas smile.gif nes tai nepabaigiama tema.
Do, kad išvengti bereikalingu įžeidinėjimu ir tu turi nurimti wink.gif ir neprovokuoti bereikalingai diskusijai.
Atsakyti