taip apie vyresniu vaikucius snekame ir ne tik vaikucius
as dziaugiausi kad atrado, laveja, pediatre irgi sake kad nieko tokio, bet kaip matai... daugiau NIEKADA neleisiu kad taip atsitiktu jeigu turesiu kita vaika ir ciulptuka igrusiu kuo greiciau jeigu reikes

QUOTE (Iva @ 2003 12 22, 14:26) |
jeigu turesiu kita vaika ir ciulptuka igrusiu kuo greiciau jeigu reikes |
o kaip grusi?

man tai nesigauna kad butu

QUOTE (maugli @ 2003 12 22, 13:26) |
Taure, man atrodo, chia daugiausiai kalbama apie vyresniu vaikuchiu pirshtelio chiulpima, o tavo dukryte beveik kaip ir mano, visai mazhute - joms dar netaikomi tie patys reikalavimai, kaip vyresniems ![]() ![]() ![]() |
sutinku pilnai, kad laveja atranda ... netrukdziau jai ciulpti kumstuko,delniuko, rankoves ir siaip betkurio pirstuko. bet deja dabar ji ciulpia TIK NYKSTI ir tik kaires rankos. pradejau tepti tepalu tokiu slyksciu, tai po poros paragavimu nebekiso, bet jauciu uzmirs kad neskanu buvo

nebezinau ka daryt. isbandziau ka zinojau ir ciulptuka siuliau(neima, spjauna), ir draudziau(vistiek demonstratyviai kisa), ir vieno nepalikdavau, viska kartu darydavom, o jis vistiek ima ir kisa i burnyte pirsta ir ciulpia. na galbut vieno vistiek pasiekiau-uzmiega be pistuko.na bet ka daryti diena?gal kas turit/turejot tokia problema?
QUOTE (JJG @ 2004 04 05, 16:46) |
nebezinau ka daryt. isbandziau ka zinojau ir ciulptuka siuliau(neima, spjauna), ir draudziau(vistiek demonstratyviai kisa), ir vieno nepalikdavau, viska kartu darydavom, o jis vistiek ima ir kisa i burnyte pirsta ir ciulpia. na galbut vieno vistiek pasiekiau-uzmiega be pistuko.na bet ka daryti diena?gal kas turit/turejot tokia problema? |
Psichologu nuomone,taip vaikas tenkina savo nepatenkinta nora,jei maitinai trumpai,ar isviso nemaitinai,tai reiskia jisnepatenkino to poreikio ir uztat dabar ciulpia pirsta,kartais vaikai ciulpia paklodes, pagalves,merliuko kampa
is pradziu maniskis irgi ciulpe, bet po to kazkaip ne, daugiau pradejo viska kisti i burnyte nes dygsta dantukai

maniske pirsta ciulpia kuo toliau tuo labiau
jau jis visas raudonas, patines. Tepiau tepalu, kad pagytu ir uzklijavau pleistriuku - tai labai greit nukrapste ir dar kokio nepasitenkinimo sulaukiau!
Tas kartusis nagu lakas jai absloliuciai dzin, o gal net skanus... jau net ciulptuko nebeima (anksciau sutikdavo imti ji vietoj irsto, kai duodavom).
Dabar jai 1,7 metuku.
darosi visai neramu...

Tas kartusis nagu lakas jai absloliuciai dzin, o gal net skanus... jau net ciulptuko nebeima (anksciau sutikdavo imti ji vietoj irsto, kai duodavom).
Dabar jai 1,7 metuku.

jurga- sveika istojusi i musu kluba
po kiek laiko ta pirstas bus truputi plonesnis. as jau dabar nusispjoviau, vistiek nieko padaryti negaliu, uzmiegam dazniausiai tik su pirstu o rudeni i mokykla

maniske kuriam laikui buvo uzmirsus ta nelemta pirstuka, bet ziuriu vel pradeda ji ciulpt
esu neviltyje

QUOTE (TauRe @ 2004 04 07, 11:12) |
maniske kuriam laikui buvo uzmirsus ta nelemta pirstuka, bet ziuriu vel pradeda ji ciulpt ![]() ![]() |
Nu nebuk dar neviltyje - Greta dar labai maza...