Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 2

QUOTE(Keter @ 2010 06 22, 19:03)
as baisiai nuliudus, nes simsai stringa, vaje vaje vaje sad.gif sad.gif sad.gif negaliu pazaisti su lelytemis kompe sad.gif sad.gif sad.gif  lotuliukas.gif ir mano avataras vakar dar buvo geras, o siandein jau nebera sad.gif sad.gif sad.gif reiks ieskot kito sad.gif sad.gif sad.gif  lotuliukas.gif

kad visom cia tokios problemos butu kaip mano

Buna ir nuostabiu problemu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
o siandien susiparinau del to, kad negaliu nusipirkti pigiai tinkancios maudymkes, nes varau i pajuri atgal penktadieni. beda tame, kad pradejo kristi svoris nuo nuolatinio begimo ten ir atgal ir krenta jis kazkaip netradiciskai - nuo pilvo, uzpakalio ir slaunu. o krutine E dydzio taip ir liko, kai apacia M dydzio. tai 1. jokia maudymke man netinka pagal dydi ir 2. visos brangios, o negaliu sau leist net 40lt, nes paskui nebus uz ka atostogauti, nors ir vaziuoju pas gimines su islaikymu. tai ka man daryti? susiniarvinau. ir oras nervuoja, kas cia per vasara.

ir avatarai vel netinka, nors dydi ir formata gerai parenku, ot nu negaliu ivaizdzio Sm susikurti padoraus, neteisybe kokia doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keter: 23 birželio 2010 - 20:45
kodel niekas manes nepaguodzia? verysad.gif as toooookioj depresijoj, guoskit mane, guoskit cool.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
mano problemėlė man pakankamai skaudi, nes susijusi su mama. Aš planuoju vestuves, kol kas niekam nieko garsiai nepasakoju. Su sužadėtiniu susitarėm, kad visi sužinos tik gavę kvietimus. Tad žinau, kad mama bus nepatenkinta. Paskelbusi apie sužadėtuves iš jos išgirdau tik žodį nesąmonė ir po to sakinį, kad per anksti. Man skaudu, kad negalėjom kartu pasidžiaugti dėl mano gyvenimo pokyčių. Ji taip nori kontroliuoti mano gyvenimą ir nurodinėti kaip ką ir kada turiu daryti. Neleidžia man būti savarankiškai ir pačiai tvarkytis gyvenimo. Dėl to kilo ir kitas mūsų ginčas. Pasakiau, kad šiemet nenoriu stoti į magistrantūrą. Gavau atsakymą: "kodėl meti mokslus?" Na, nieko aš nemetu, neseniai tik bakalauro diplomą gavau ir kol kas nenoriu antrosios pakopos studijų. Man mokslai buvo įtempti, turėjau daug bėdų, kadangi esu ramaus būdo, tad nemėgstu per daug linksmintis ir draugų turėjau nedaug, todėl beveik 4 metus kitame mieste buvau vienišė. Todėl džiaugiuosi grįžusi į savo gimtąjį miestą, jame sutikusi savo gyvenimo meilę ir kur yra mano keli, bet tikri draugai. Kadangi vėl grįžau gyventi pas tėvus, tai ir vėl prasidėjo kiekvieno žingsnio kontrolė. Mano sužadėtinis labai stebėdavosi, kad aš klausdavau mamos ar galiu važiuoti pas jo tėvus, kažkur kitur su juo nuvykti. Tada turėdavo būti žinutė, kad aš jau vietoj ir pan. Jau priprato kažkiek ir dabar tik pasakau, kad išeinu. Bet būna labai nepatenkinta. O kai jau namie sėdžiu, tai tada vėl blogai, nes švaistau laiką nieko neveikdama. Taigi grįžtant prie mokslų temos, nuo vakar ji baisiausiai supykus ant manęs, jog dar kartą pasakiau norinti daryti pertrauką nuo studijų. Su manimi nekalba arba kalba piktai. Aš bandžiau švelninti padėtį, kalbėtis, pasakoti kaip mano diena praėjo, klausti kaip jai sekėsi, bet teko išgirsti abejingu tono vos ne per prievartą išpeštus žodžius. Aišku dėl visko kalta tik aš, nes visada sako, jog aš nebendrauju su ja. Tad dabar bijau reakcijos dėl vestuvių, nes tada kaltins, kad dėl to ir nenorėjau tolesnių studijų. Bet dėl tokio sprendimo - daryti pertrauką nuo mokslų - aš jau buvau apsisprendus senokai ir nei sužadėtuvės, nei būsimos vestuvės tam įtakos neturėjo. Mama ir su tėčiu nebekalba, dažnai aš turiu būti kaip tarpininkė ir paklausti ko nors ar paprašyti vietoj jos... Pavargstu namie būdama, tokia slegianti atmosfera, nėra šiltų santykių, o taip norėtųsi nuoširdžiai pasikalbėti su mama, pasipasakoti, bet... Niekuomet negalėjau šito padaryti. Arba aprėkdavo mane jei kas jai nepatikdavo, arba nieko neleisdavo daryti (pvz., nors tai buvo jau seniai, bet negalėjau su klase dalyvauti paskutinio skambučio šventėje, jei pamatydavo kalbant su jai nepažįstamu vaikinu, tai vos ne namų areštą gaudavau). Todėl jau nuo paauglystės laikų esu gana uždaro būdo ir bijanti jai viską pasakoti. Gaila. Skaudu. Galbūt ateityje mūsų santykiai pasikeis ir taps geresni, šiltesni.
Stiprybės visoms, nepasiduokite savo problemoms ir kovokite su jomis 4u.gif
Atsakyti
linkiu stiprybes ir istvermes. ir gyventi SAVO gyvenima. pamazele viskas sustos i savo vietas - tikrai tikrai. laikykites ir bukite savimi, Jus neprivalote buti tarpininke tarp tevu, neprivalote jiems teisintis, neprivalote jiems itikti. Tevu pareiga yr apaleisti savo vaikus i gyvenima. gyvenkite savo gyvenima ir bukite rami savo viduje, to Jums ir linkiu.
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 06 23, 22:40)
linkiu stiprybes ir istvermes. ir gyventi SAVO gyvenima. pamazele viskas sustos i savo vietas - tikrai tikrai. laikykites ir bukite savimi, Jus neprivalote buti tarpininke tarp tevu, neprivalote jiems teisintis, neprivalote jiems itikti. Tevu pareiga yr apaleisti savo vaikus i gyvenima. gyvenkite savo gyvenima ir bukite rami savo viduje, to Jums ir linkiu.

ačiū jums 4u.gif
Dabar dar pasipasakojau sesei ir štai ji irgi sugebėjo mane įskaudinti. Pasakė, kad ištekėjusi ir paskui pradėjusi gimdyti vaikus nieko nepasieksiu. Manau jau daug būsiu pasiekusi - turėsiu mylintį vyrą ir tikiuosi patį nuostabiausią stebuklą moters gyvenime - vaikutį.
Atsakyti
neimkit i galva. svarbiausia - gyventi taip, kad paciai butu ramu. tie kiti, kurie Jums prikisa savo nuomone ar priesiskuma... tai juk ju priesiskumas ir ju nusistatymai, su Jumis tai neturi nieko bendra. tiesiog gyvenkite sau, savo ir taip, kaip Jums norisi. kartojuosi, bet cia patikrintas dalykas (ne mano, vyresniu ir protingesniu zmoniu)
Atsakyti
QUOTE(rutene05 @ 2010 06 23, 23:53)
ačiū jums  4u.gif
Dabar dar pasipasakojau sesei ir štai ji irgi sugebėjo mane įskaudinti. Pasakė, kad ištekėjusi ir paskui pradėjusi gimdyti vaikus nieko nepasieksiu. Manau jau daug būsiu pasiekusi - turėsiu mylintį vyrą ir tikiuosi patį nuostabiausią stebuklą moters gyvenime - vaikutį.

Tavo mama pati kiek matau labai labai nelaiminga, todėl tu turi gyventi savo gyvenimą ir net nesiteisinti dėl savo sprendimų. Savo šeimą nori sukurti kuo greičiau dėl to, kad su tėvais nesijauti mylima.
Tad tikrai nusiramink, labiau pasitikėk savimi, stenkis nuo nieko nepriklausyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maliukas: 24 birželio 2010 - 07:53
tai del maudymkes manes niekas kaip suprantu nepaguos biggrin.gif
paguoskit tada, kad tik dvi valandas miegojau, galva skaudejo.
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 06 24, 10:54)

nieko rasi ta maudymke buna visom tokiu bedu 4u.gif o vat kas su miegu tai jau blogai kad taip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 06 24, 08:54)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o vat as turiu bėda su mb susipykom unsure.gif nes mums šiemet abiem 25 metai ir mūsų gimtadienių skirtumas tik 2 savaitės tai norjau padaryt bendra šventę.. bet jis pradėjo kriokti kad neduos pinigų nes aš per daug prisigalvoju ir kad jam nieko nereikia kad jam ir be jokių balių gerai o man tai juk vistiek šventė verysad.gif verysad.gif nu žodžiu savanaudis šiknius verysad.gif pats nenori ir kitam nereikia mad.gif mad.gif
Papildyta:
man noris išvykt kuo toliau nuo jo kad pabutų vienas ir tegul žino kad man irgi skauda kai taip manes negerbia ir nevertina skauda galva nieko nenoriu
Atsakyti