Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 2

QUOTE(vasarele85 @ 2010 06 24, 14:24)
o vat as turiu bėda su mb susipykom  unsure.gif  nes mums šiemet abiem 25 metai ir mūsų gimtadienių skirtumas tik 2 savaitės tai norjau padaryt bendra šventę.. bet jis pradėjo kriokti kad neduos pinigų nes aš per daug prisigalvoju ir kad jam nieko nereikia kad jam ir be jokių balių gerai o man tai juk vistiek šventė  verysad.gif  verysad.gif  nu žodžiu savanaudis šiknius  verysad.gif  pats nenori ir kitam nereikia  mad.gif  mad.gif
Papildyta:
man noris išvykt kuo toliau nuo jo kad pabutų vienas ir tegul žino kad man irgi skauda kai taip manes negerbia ir nevertina skauda galva nieko nenoriu

paskutiniu metu vyram kazkokios agresyvumo krizes kaip pastebejau, ir ne tik cia SM. visur. matyt zvaigzdes kaip nors bjauriai susideliojusios sad.gif

o Jums linkiu susigalvot ka nors papigiaisko bet labai malonaus SAVO gimtadieniui mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarele85 @ 2010 06 24, 14:18)
nieko rasi ta maudymke buna visom tokiu bedu  4u.gif  o vat kas su miegu tai jau blogai kad taip  blink.gif

aciu smile.gif pagaliau sulaukiau paguodos itin aktualiu klausimu biggrin.gif
Atsakyti
as vel turiu ziauria problema cool.gif nusipirkau virtinuku ir jogurto kad vietoj grietines juos uzpilt, o negaliu issivirt, nes visi puodai prikepe ir reikia sveisti, o as tyyyyngiu ir neturiu sveitimui jokios kempineles, be to baisiai noriu valgyt verysad.gif

kazin manes neismes is sitos temos kaip nors?
Atsakyti
norisi verkti,bet nezinau kodel....
vekar verkiau del visko,ir joniniu naktis buvo suknista visiems aplinkiniams verysad.gif blush2.gif
nezinau kodel,bet jauciu tustuma-sirdy....sieloj....visam kune....
ziauriai jauciuosi atitolusi nuo vyro....ir noris prasmegti skradziai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 06 24, 21:26)
norisi verkti,bet nezinau kodel....
vekar verkiau del visko,ir joniniu naktis buvo suknista visiems aplinkiniams verysad.gif  blush2.gif
nezinau kodel,bet jauciu tustuma-sirdy....sieloj....visam kune....
ziauriai jauciuosi atitolusi nuo vyro....ir noris prasmegti skradziai verysad.gif

liudnoka.o Jus gal turite koki nors megstama uzsiemima, arba nauja, kuri noretumete pabandyti, pvz piesti ar karaoke padainuoti, ar pamegzti?
Atsakyti
kaip paskutine durne pasipasakojau abortu temoje. velnias mane ten nese
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jungiuosi ir as wink.gif Oii..Nezinau net nuo ko ir pradeti..Yra visko labai daug, kas spaudzia sirdele, gal isipasakosiu viska punktais, kad nesumakaluotii viena visko ;]
Pradedu 4u.gif
1) Kazkaip, jauciu, kad atitolau nuo MB - atrodo, viskas gerai, bet kartais atrodo, kad jis man daugiau yra kaip geriausias draugas, o kartais - vel viskas gerai..bet viskas nebe taip,kaip kad buvo anksciau, nezinau, ka daryti, o kodel taip : buitis ir monotonija.. ;(

2) Siuo metu esu su dukryte namuose, ir..nieko neveikiu, na kaip - namai, tvarkymas,valgio gaminimas..O as jauna, man dar tik 21 metai, noriu mokytis..daryti tai, ka megstu, na nuo rugsejo einu mokytis..

3) Gyvenu Anglijoje, o taip pasiilgau LT.. ;( kad noris pasiimt dukryte ir begt is cia..ir negristi..

4) Aplamai..kazkaip..atrodo, kad vis kazka as darau ne taip.. Nezinau ka, sunku man..liudna, norisi verkti.. Isvaziuoti i koki miska ir ten buti vienai.. Aplamai, as siaip beviltiska ziople esu.. Man tiek daug visko susikaupe kad man net sunku sneketi..neturiu kam isisneketi visko. O ir negaleciau, nes ... apsiverkciau...O dievuleliau... doh.gif na ir prirasiau smile.gif
Atsakyti
Vakar buvo pasidarę taip liūdna, kad įsikniaubusi į pagalvę verkiau.
1. Bėdos su abiem močiutėm
2. Sveikatos bėdos mylimiausiai tetai
3. Tėčiui nesiseka ir jis nervinasi ir krečia nesąmones
4. Išvažiuoju ir vėl nepamatysiu mamos, nors labai jos pasiilgau
5. Kai kurie dalykai dėl močiutės krenta ant mano pečių, nes turiu blogas tetas kurios nesirūpina savo motina
Visą tai sudėjus pasidarė labai labai liūdna... Ir suvokiau, kad verkiu ne dėlto, kad kažkam yra blogai, o dėl to, kad aš jiems niekuo negaliu padėti. Ant tėčio ir pikta, ir gaila man jo... Ech...
Išverkiau, o šiandien kiti reikalai ir nelabai apie tai galvoju.
Atsakyti
O as siandien susipykau su MB..buvom susitare kad jai jis gris is darbo, atsigersim sampano, graziai pasisedesim, o jis..tikras asilas..grizo ir sako :

-ai zinai, as tuojaus, uz valandos grisiu, pakviete mane alaus atsigerti..o tada su tavim pabusiu..

doh.gif

O , kad mes buvom susitare..
Tai, as jam pasakiau "Ai, eik tu ir buk kur nori.. jei iskeiti seima i kazkokius pazistamus.."

Pff..jis mane taip nervina, kad as isprotesiu.. negaliu, norisi suspardyt man ji, aptrakyt su keptuve..rekt rekt rekt..asilas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uuoga: 25 birželio 2010 - 23:33
QUOTE(Keter @ 2010 06 24, 21:12)
kaip paskutine durne pasipasakojau abortu temoje. velnias mane ten nese

Tu mane prajuokini thumbup.gif

O aš turiu daaaug bėdų, bet kol kas tik ateinu paskaitinėti:) Pasidaro lengviau kai matau kaip kitiems sunkiau nei man:)
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 06 23, 22:13)

http://www.supermama...?...9522&st=576
jai truksta avataro mirksiukas.gif
Atsakyti
NA IR AS PASIPASAKOSIU, GAL KAS KOKI PATARIMA GERA DUOS...
pas mane bedos visur... viskas nesiseka
1. jau beveik metus be darbo
2. vyra isleido is ligonines, nustate nedziuginancia diagnoze, emiau bijoti blogiausio (zinant, kaip nesekmes mus myli), pradejau elgtis su juo, kaip su stikliniu... uzejo kazkokia juoda paranoja
3. ima atrodyti, kad gal nebemyliu jo, gal, kaip viena cia mergina miejo, jis man greiciau draugas, nei mylimasis...
4. turiu pastojimo problemu, vaiko nesusilaukiu jau 2 metus...
5. problemos del gyvunu
ir isvi, artodo, aplink visi tik laimingi, o pas mus kazkokia juoda juoda nesekmiu duobe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neziniukas:( @ 2010 06 26, 02:04)
NA IR AS PASIPASAKOSIU, GAL KAS KOKI PATARIMA GERA DUOS...
pas mane bedos visur... viskas nesiseka
1. jau beveik metus be darbo
2. vyra isleido is ligonines, nustate nedziuginancia diagnoze, emiau bijoti blogiausio (zinant, kaip nesekmes mus myli), pradejau elgtis su juo, kaip su stikliniu... uzejo kazkokia juoda paranoja
3. ima atrodyti, kad gal nebemyliu jo, gal, kaip viena cia mergina miejo, jis man greiciau draugas, nei mylimasis...
4. turiu pastojimo problemu, vaiko nesusilaukiu jau 2 metus...
5. problemos del gyvunu
ir isvi, artodo, aplink visi tik laimingi, o pas mus kazkokia juoda juoda nesekmiu duobe  doh.gif

Suprantu Tave 4u.gif kartais atrodo, lyg nieko blogo ir nedarai ,o vat kaip tycia, ima ir nesiseka..viskas uzgriuva ir suspaudzia vienu metu..ir tada sunku izvelgti ka nors sviesaus ir grazaus..Mane mano MB tai..erzina..nervina..savo tokiu trenktu harakteriu..siandien rasiau kad valandai isejo alaus, tai grizo dabar ir girtas isvaziavo, as nespejau jo sulaikyt tel isjungtas.. nezinau ka galvot..matyt as viena grazia diena desiuos lagaminus i LT, be jo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uuoga: 26 birželio 2010 - 01:25