Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 2

Dažnai atrodo, kad kiti laimingi. Tačiau taip nėra, kiekvienas žmogus turi kažkokių bėdų, rūpesčių, tik mums, su savo bėdom, atrodo kad jų tai jau visai ne bėdos, o štai mūsų, ohoho kokia.... smile.gif
Visos problemos išsprendžiamos ir visi juodi periodai praeina mirksiukas.gif
Atsakyti
Liudna kazko tai...gaila, kai zmones, esantys arciausiai prisimena tave tik kai jiems to reikia, kai kazkas jiems nutinka, o kai viskas ok, tai nebereikalinga...nors susisiekimo budu begale...pabodo visad reikstis pirmai, gal tikrai tos mano draugijos jiems nereikia o as cia prievarta brukuosi g.gif ot imsiu ir daugiau nebendrausiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 06 26, 17:06)
Liudna kazko tai...gaila, kai zmones, esantys arciausiai prisimena tave tik kai jiems to reikia, kai kazkas jiems nutinka, o kai viskas ok, tai nebereikalinga...nors susisiekimo budu begale...pabodo visad reikstis pirmai, gal tikrai tos mano draugijos jiems nereikia o as cia prievarta brukuosi g.gif ot imsiu ir daugiau nebendrausiu  schmoll.gif

Panasiai jauciuosi ir as, tokie yra zmones, tokia esi tu ir as, egoistai visi, nieko cia nepakeisi, tiesiog zmogiska prigimtis verysad.gif
o as netekau kudikio, net nezinau kaip, nescia nebuvau, tik m uzsilaike ir nestumo pozymiai buvo tad kaip ir persileidimas..bent jauciuosi panasiai, net nezinau ar daugiau noresiu tai patirti, per didele kaina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perfekta: 26 birželio 2010 - 23:22
QUOTE(perfekta @ 2010 06 26, 23:20)

Pasimirs laikui begant... o noras tureti dar viena vaikiuka nugales visas baimes. Kaip ten sako:ateis laikas bus ir vaikas. Pazistama 4 persileidimus turejo, o dabar jau antra vaikiuka supoja. Taip kad viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
gaila draugės,vakar jos vyras sumušė jos tėvą blink.gif verysad.gif paskambino naktį rėkdama,kad nevažiuoja policija,gelbėk,padėk.. verysad.gif
jauseniai psichologiškai ją terorizuoja,bet kad pergeres muštusi nei karto nebuvo,siaubas nulekiau kraujas visur unsure.gif bijo skirtis,nes bijo GIMINIŲ doh.gif ką pasakis,ką pagalvos,kartais nebesinori bendraut su ja,verkia kaip blogai,kaip man blogai,o jis atsiprašo ir vėl viskas gerai doh.gif doh.gif
Atsakyti
kreipiuosi i tas, kurios tikrai turi rimtu problemu: ar jums nors kiek is tikruju palengveja cia issipasakojus?
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2010 06 27, 20:13)
kreipiuosi i tas, kurios tikrai turi rimtu problemu: ar jums nors kiek is tikruju palengveja cia issipasakojus?

Man - taip smile.gif o kaip apibrezti savoka "rimtos problemos" ? kiekvienas ziuri is savo lango, galbut tai, kas pvz. jum atrodo nerimta, kitam - atrodo tikrai rimta, ir, atvirksciai.. 4u.gif
Atsakyti
as paprasciause noriu issilieti unsure.gif vyras turi 26 tukstancius skolos as viena dirbu turim dukryte nezinau ka daryti,vyrasoptimistiskai nusiteikes galvoja viskas bus geria,nors as manau atvirksciai,manua bus s...das kas pasibaiks kad as pas...arsiu,nes esu tas zmogus kuris ima i sirdi ir npratems, tiksai sss... gyvenimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2010 06 28, 01:02)
as paprasciause noriu issilieti  unsure.gif  vyras turi 26 tukstancius skolos as viena dirbu turim dukryte nezinau ka daryti,vyrasoptimistiskai nusiteikes galvoja viskas bus geria,nors as manau atvirksciai,manua bus s...das kas pasibaiks kad as pas...arsiu,nes esu tas zmogus kuris ima i sirdi ir npratems, tiksai sss... gyvenimas doh.gif

Juk temele tam ir sukurta, kad, kalbetis, isilieti tai, kas susikaupe 4u.gif Man padeda tas, jauciuosi ramesne, bent jau kuri laika, nors yra dalyku apie ka negaliu susikaupt, kad, pasakyti, nezinau, kada pribresiu tam, kad galeciau be gniuzulo sneket..
Siaip, SM, mane savotiskai, kaip ir "uzaugino" wink.gif 4u.gif daug ka padejo suprasti.

mikimauze ---> Na jai as lendu i jusu asmeniskumus, jus pasakykit, ir paprasciausiai tada neatsakykit i klausima 4u.gif O jus kalbejot su vyru apie tai ? Apie jo optimistiskuma, galbut jie perdaug uzmerkes akis pries realybe, gal tereik pokalbio, isikalbeti, kas slegia, kad jum vienai sunku yra.. 4u.gif Zmones - kaip snaiges, sulipdomos i gniuzte, laikosi tvirciau blush2.gif O jus turite buti stipiri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uuoga: 28 birželio 2010 - 00:06
QUOTE(Uuoga @ 2010 06 27, 20:48)
Man - taip  smile.gif  o kaip apibrezti savoka "rimtos problemos" ? kiekvienas ziuri is savo lango, galbut tai, kas pvz. jum atrodo nerimta, kitam - atrodo tikrai rimta, ir, atvirksciai..  4u.gif

rimtos yra visos, isskyrus pvz mano issidirbinejima del maudymkes arba tingejimo sveisti puoda virtinukams virti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keter: 28 birželio 2010 - 00:13
QUOTE(Neziniukas:( @ 2010 06 26, 01:04)
NA IR AS PASIPASAKOSIU, GAL KAS KOKI PATARIMA GERA DUOS...
pas mane bedos visur... viskas nesiseka
1. jau beveik metus be darbo
2. vyra isleido is ligonines, nustate nedziuginancia diagnoze, emiau bijoti blogiausio (zinant, kaip nesekmes mus myli), pradejau elgtis su juo, kaip su stikliniu... uzejo kazkokia juoda paranoja
3. ima atrodyti, kad gal nebemyliu jo, gal, kaip viena cia mergina miejo, jis man greiciau draugas, nei mylimasis...
4. turiu pastojimo problemu, vaiko nesusilaukiu jau 2 metus...
5. problemos del gyvunu
ir isvi, artodo, aplink visi tik laimingi, o pas mus kazkokia juoda juoda nesekmiu duobe  doh.gif

Man ir visada atrodė, kad man nesiseka, ir taip buvo kone du metus... Šiandien manau, kad reikia išlaukti. Pagaliau pasisekė mano vyrui, sesuo rado darbą Anglijoje, mama jaučiasi daug geriau po pusmečio chemoterapijos seansų. Nekalbu jau apie tai, kad vaikai abu sveiki ir patenkinti. O dėl negalėjimo susilaukti vaikelio, tikrai užjaučiu, nes vaikai - begalinis džiaugsmas. Bet vėlgi, vieniems draugams pagaliau pavyko susilaukti, nors tai pareikalavo iš jų ir laiko, ir tikėjimo, ir pinigų. Taip kad, nenukabink nosies. Kuo didžiausios sėkmės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shpingelita: 28 birželio 2010 - 00:37
QUOTE(Keter @ 2010 06 28, 02:11)
rimtos yra visos, isskyrus pvz mano issidirbinejima del maudymkes arba tingejimo sveisti puoda virtinukams virti.

Keter, pralinksminai lotuliukas.gif ipac su situo : "tingejimo sveisti puoda virtinukams virti" 4u.gif biggrin.gif man taip buvo penktadieni su cepelinais biggrin.gif
Atsakyti