Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Finna @ 2010 06 02, 11:02)
Artdeco "All In One Mascara"

Aš ji turėjau prie kokius metus, tada man labai nepatiko, nes tepė paakius, bet efektas labai panašus į MF - sutinku biggrin.gif

QUOTE(Deissy @ 2010 06 02, 17:59)
sveikos,
ar kas bandete Mary Kay ultimate mascara tušą?

Pakuotė juoda ar sidabrinė? Jeigu juoda - vakar baigiau antrą pakuotę šio tušo ir užsisakiau dar vieną bigsmile.gif Naudoju kasdien į darbą, o vakariui ar šventėms turiu kitą. Sidabrinėj pakuotėj nepatiko, nesimatė, kad išvis esu pasidažius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V*i*k*a: 03 birželio 2010 - 10:13
Mano toks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 06 03, 11:10)
Mano toks:
user posted image

o man atvirksciai, sitas visiskai nieko nedazo (bandziau pas mama) ax.gif
sitas visai neblogas. pakankamai neblogai patankina ir netrupa. pirkciau ir antra karta mirksiukas.gif
user posted image

bet pats pats paciausias man thumbup.gif
user posted image
Atsakyti

bet pats pats paciausias man thumbup.gif
user posted image
[/quote]

o kuom patinka? koki efekta duoda? 4u.gif
Atsakyti
Volume express paciausias? Man ziauriai nepatiko, pats blogiausias tusas, koki esu turejus. Sulipindavo blakstienas, tepdavo paakius, kurie ir taip pajuode - man pasirode labai blogos kokybes.
Atsakyti
QUOTE(ina.ina @ 2010 06 03, 14:59)
bet pats pats paciausias man  thumbup.gif
user posted image

o kuom patinka? koki efekta duoda? 4u.gif

QUOTE(abiga @ 2010 06 03, 15:46)
Volume express paciausias? Man ziauriai nepatiko, pats blogiausias tusas, koki esu turejus. Sulipindavo blakstienas, tepdavo paakius, kurie ir taip pajuode - man pasirode labai blogos kokybes.

kadangi as su akinukais, o blakstienos ir pacios nera trumpos, tai man geriausiai sis tusas patankindavo blakstienas, zinoma kazkiek dar ir paiilgina.
jo, man ir jau palipindavo blakstienas kai tusas i pabaiga ir gal patepdavo paakius.
bet siaip ji naudojau apie 5-7 metus istisai ir neeksperimentavau, tik paskutinius 2 metus pradejau kaitalioti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 03 birželio 2010 - 15:59
QUOTE(sandrute37 @ 2010 06 03, 00:21)
JEI ZINOCIAU KUR PASISKAITYT JUSU NEKLAUSCIAU.
IS ANKSTO DEKOJU.

Pasiskaityti galima pasinaudojus paieška. Iš anksto prašom biggrin.gif

QUOTE(V*i*k*a @ 2010 06 03, 10:10)
Aš ji turėjau prie kokius metus, tada man labai nepatiko, nes tepė paakius, bet efektas labai panašus į MF - sutinku  biggrin.gif

O man taip keistai- paakių netepa visiškai, tik vokus biggrin.gif ir tai, kaip jau minėjau tik tose vietose, kur prie odos liečiasi blakstienos. O būtų toks geras tušas, jei ne tas, kad ir nedidelis, tepliojimas smile.gif

QUOTE(Deissy @ 2010 06 03, 12:00)
bet pats pats paciausias man  thumbup.gif
user posted image

Daug kas jį giria, kažkada ir aš nusipirkau, pabandžiau ir nesupratau už ką g.gif Visai niekuo neypatingas, padažė visiškai neišskirtinai, kaip ir bet kuris paprastas tušas- nei labai ilgino, nei tankino, nei rietė. Gal man koks negeras buvo papuolęs, net suabejojau vėl gerų komentarų išgirdus biggrin.gif
Atsakyti
Kuris geresnis Lancome Mascara Virtuose ar Lancome Mascara Virtuose Black Carat 4u.gif

noreciau gerai tankinacio ir ryskiai juodos spalvos tuso rolleyes.gif
Atsakyti
mergytes, turiu klausima smile.gif kuri is jusu yra bandziusios Make up for ever " Smoky lash" ? kokie atsiliepimaj? gundo mane jisaj labaj, nes kiti sios firmos produktai tiesiog wub.gif
Atsakyti
Jeigu trumpai- ką parekomenduotumėt labai labai jautrioms akims su kont.lęšiais g.gif norėtųsi, kad pailgintų, pastorintų šiek tiek, ir kad būtų neatsparus vandeniui- superinio efekto nesitikiu, taip tik reklamose būna blush2.gif
Kaip dėl Lancome Hypnose? turėjau miniuką, bet nesužavėjo, bet sakau gal reikia didelį pabandyt g.gif gal visgi miniukas koks negeras buvo g.gif ar Hypnose neatsparus vandeniui? iš miniuko taip ir nesupratau- lyg ir neatsparus g.gif
būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 04 birželio 2010 - 19:50
QUOTE(sandrute37 @ 2010 06 03, 01:21)
HELENA RUBINSTEIN LASH QUEEN MASCARA

Labas, jei apie si kalbat user posted image
tai turejau, man visiskai nepatiko, nors šepetelis pasirode geras, tankus, bet visiskai nestorino ir sulipino blakstienas, man daže negražiai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2010 06 04, 13:06)
mergytes, turiu klausima smile.gif kuri is jusu yra bandziusios Make up for ever " Smoky lash" ? kokie atsiliepimaj? gundo mane jisaj labaj, nes kiti sios firmos produktai tiesiog  wub.gif

As turiu, bet antrasyk nepirkciau, nes uz tokia kaina stebuklo nedaro biggrin.gif nu pailgina siek tiek, tankinimu dar klausimas g.gif nes as asmeniskai megstu ryskias blakstienas - tai po 2 sluoksniu jos buna sulipintos doh.gif nu tokios siaip sau gaunasi... zodziu nesuzavejo manes, jau geraiu tada MF false lashes arba loreal telescopic kox rolleyes.gif
Atsakyti