Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas IX

oi, suprasti tai aš suprantu, ir visai gerai. Nu bet pačiai skaityti tai schmoll.gif schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 06 18, 14:01)
oi, suprasti tai aš suprantu, ir visai gerai. Nu bet pačiai skaityti tai schmoll.gif  schmoll.gif .

Nusikopink ir i verteja isikelk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, Bėgikės... Jau pora savaičių nebuvau užsukusi - buvo ką veikti, kol pasivijau diskusiją smile.gif.
Šią savaitę aš užsukta kaip laikrodukas - toks jausmas, kad ir 2 kartus per dieną galėčiau bėgti. O prieš tai buvo laikas, kai išbėgu ir net pusės savo įprastos distancijos be sustojimo neįveikiu. O dabar kažkas nerealaus - ir svoris normaliai susitvarkė, ir energijos kaip pas duracell zuikutį doh.gif .
Kg krenta stabiliai ir pamažu, bet apimtys - džiugina smile.gif. Koks paradoksas gaunasi - kuo labiau pasikeičia formos, tuo didesnė motyvacija ir energija bėgti smile.gif.
Gero bėgimo visoms wink.gif

Vakar šita daina bėgant sukosi visą laiką smile.gif:
http://www.youtube.c...h?v=Zl1JTsbzbKU

ir dar viena:
http://www.youtube.c...h?v=5dgimjMhAIk
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 06 17, 23:47)
Turiu L-karnitina, siap suteikia nemazai istvermes ir prakaituoji labai intensyviai, bet as esu sugerusi gal 4 buteliukus (su pertraukomis) ir manau , kad geriant pirma karta buvo didziausias rezultatas, nes svoris labai greitai krito.

O smile.gif kaip suprantu vartoji skystus.. O perki vaistineje ar spec. sportininkuose parduotuvese ? Nes as tai nuejau i vaistine norejau nusipirkt pabandymui, bet turejo tik tableciu..Tai kaip manot ju poveikis butu toks pat ? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintariukstis @ 2010 06 18, 15:15)
Sveikos, Bėgikės... Jau pora savaičių nebuvau užsukusi - buvo ką veikti, kol pasivijau diskusiją smile.gif.
Šią savaitę aš užsukta kaip laikrodukas - toks jausmas, kad ir 2 kartus per dieną galėčiau bėgti. O prieš tai buvo laikas, kai išbėgu ir net pusės savo įprastos distancijos be sustojimo neįveikiu. O dabar kažkas nerealaus - ir svoris normaliai susitvarkė, ir energijos kaip pas duracell zuikutį  doh.gif .
Kg krenta stabiliai ir pamažu, bet apimtys - džiugina smile.gif. Koks paradoksas gaunasi - kuo labiau pasikeičia formos, tuo didesnė motyvacija ir energija bėgti smile.gif.
Gero bėgimo visoms wink.gif

Vakar šita daina bėgant sukosi visą laiką smile.gif:
http://www.youtube.c...h?v=Zl1JTsbzbKU

ir dar viena:
http://www.youtube.c...h?v=5dgimjMhAIk

Kaip saunu, kad taip sekmingai tau sekasi smile.gif) bigsmile.gif  Supper smile.gif

As tai uzvakar buvau isbegus po keliu dienu pertraukos ir kas svarbiausia,galvojau, kad  kad bus sunku begt.. o isbegau pusnatros valando s bigsmile.gif  grizau dar padariau pratimuku Ir nesijauciau nei kiek pavargus smile.gif Tai buvo supper smile.gif)

Atsakyti
Buna ir man tokiu savaiciu ar dienu, kai jauciuosi lyg ignybta i uzpakali - rodos, sportuoju ir dar noriu biggrin.gif tik, gaila, kad si savaite ne tokia.. Taip tingiu net pasivaikscioti vakarais iseiti, siaip ne taip prisiverciu pasportuoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaknike: 18 birželio 2010 - 17:14
Vazonelis, taip, mano skystas. Perku sportininku parduotuvej. Esu skaicius, kad skystas duoda geresni efekta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 06 18, 19:21)
Vazonelis, taip, mano skystas. Perku sportininku parduotuvej. Esu skaicius, kad skystas duoda geresni efekta smile.gif

Ech vat snd nusipirkau tabletes smile.gif Na ziuresiu kaip veiks, nors ir as buvau girdejus, kad skystas geriau pasisavinamas...
Tai vat snd isgeriau viena piliule .. bet isbegus pabeegiot valandelei jokio kazkokio kitokio efekto nejauciau nei iprasta : nei lb didelio prakaitavimo, nei ka... Na, bet bus matyt, kaip toliau seksis smile.gif

O snd buvo toks fainas oras pasibegiot,.. wub.gif Kai paziurejau, kad artimiausi metu nusimato vien lietus, tai net baisu.. Negi tiek dienu neiseis pabegiot.. unsure.gif
Atsakyti
Galvoju, gal ir man grizus i LT to L-karnitino nusipirkt, nes svoris absoliuciai nejuda is vietos ir medziagu apykaita sutrikusi unsure.gif bet, ar jis skatina prakaitavima? g.gif As jau ir taip gausiai prakaituoju, tai tada is viso tureciau ciuju su paketais pazastyse vaiksciot biggrin.gif
Atsakyti
aha, apie prakaitavimą - o tai gerai, kad skatina? Kažkaip aš jau irgi nenorėčiau daugiau prakaituoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 19 birželio 2010 - 11:49
Tai gi prakaituojant pasišalina skysčiai iš organizmo, tai nėra blogai. ax.gif
Atsakyti
Yra pats blogiausias dalykas metant svori sportuot ir valgyt mazai,ispradziu krenta svoris o po to sustoja,kaupes riebalai, dalinas riebalu lasteles ir dar sunkiau buna numest svori. Jai tik sportuojat 15 min i diena tai dar galima maziau suvalgyt bet jau daugiau kai 20min reik labai atidziai stebet kalorijas kad nenumazint. Jai ryte sportuojama nevalgius pries sporta isgert stikline silto vandens,o po sporto butina pavalgyt kad atsistatytu energijos balansas,skysciu. Tas pats ir vakare jai velai sportuojam kaip kazkas rase 22val po sporto bent vaisiu suvalgyt bet seip tokiu laiku geriau tiktu pasivaiksciot. Bet visada po sporto butina pavalgyt baltyminio ir skysto angliavandeniu tai naturalios sultys na gali ir vaisiai but.
O begimas sudegina tikrai nemazai kaloriju priklauso aisku nuo turimu riebalu %, bet nuo 400 iki 800 kcla apytiksliai sudeginama.
Ir didint distancijas reik is leto pas mane tai trugdavo nemazai laiko visa ziema isbegiojau 5-6km o daba nuo pavasario 6km padidinau 10km tai kai jauti jog gali daugiau pridedi 1km
ai dar beje del papildu ten tu visu ,kursas 3men visiem papildu vartojimui,bet manau kad ir be ju apseitumet jai gertumet zalia arbata man toks pat efektas pries sporta isgeriu ir tas pats:D kas carnitina gert,gal kam kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana'dark: 19 birželio 2010 - 11:59
QUOTE(milaknike @ 2010 06 19, 10:44)
Galvoju, gal ir man grizus i LT to L-karnitino nusipirkt, nes svoris absoliuciai nejuda is vietos ir medziagu apykaita sutrikusi  unsure.gif bet, ar jis skatina prakaitavima?  g.gif As jau ir taip gausiai prakaituoju, tai tada is viso tureciau ciuju su paketais pazastyse vaiksciot  biggrin.gif

Paketu tikrai neprireiks pazastyse lotuliukas.gif juk visvien tiesiai i dusa po begimo, tai kur beda, nesuprantu rolleyes.gif
Atsakyti