Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas IX

Sveikos, na vel 6 km iveikiau...Bet kazkaip man neramu, bedu 3-4 kartus per savaite. Po 6 val suvalgau koki apelsina ar obuoli, o beveik per menesi tik 1 kg nukrito. Praeita kart (po pirmo vaiko gimdymo) kg greiciau "tirpo", bet gal del to, kad su pirmu sportuot pradejau, kai maziu jau nemaitinau, o si vis dar maitinu krutimi? Gal kas gali pakomentuoti kodel man taip? Nors kunas tvirteja, bet ir riebalo dar yra. Zinau, kad raumuo sunkesnis uz riebala, bet gal cia organismas priensinasi kuno mases mazejimui? blush2.gif Nesuprantu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasosmama @ 2010 06 15, 22:10)
Sveikos, na vel 6 km iveikiau...Bet kazkaip man neramu, bedu 3-4 kartus per savaite. Po 6 val suvalgau koki apelsina ar obuoli, o beveik per menesi tik 1 kg nukrito. Praeita kart (po pirmo vaiko gimdymo) kg greiciau "tirpo", bet gal del to, kad su pirmu sportuot pradejau, kai maziu jau nemaitinau, o si vis dar maitinu krutimi? Gal kas gali pakomentuoti kodel man taip? Nors kunas tvirteja, bet ir riebalo dar yra. Zinau, kad raumuo sunkesnis uz riebala, bet gal cia organismas priensinasi kuno mases mazejimui? blush2.gif Nesuprantu... doh.gif

Bėgiojant ne tiek ir daug tų kalorijų sudeginama. Po gimdymo gal reikėtų tvirtint raumenis intensyviau, pvz.: aerobika. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 06 16, 08:02)
Bėgiojant ne tiek ir daug tų kalorijų sudeginama. Po gimdymo gal reikėtų tvirtint raumenis intensyviau, pvz.: aerobika. g.gif

Na begiojimas man uztrunka 45 min, nes begu ne greiciui, o kuo ilgesni laiko tarpa noriu nubegti. Bet pries 2 metus irgi begiojau po gimdymo, ir mazesnius atstumus. Per 5 men buvau numetus virs 10 kg. Na dar toliau paziuresiu kaip vyks kuno pokyciai.
Atsakyti
QUOTE(Rasosmama @ 2010 06 15, 23:10)

Oj, zinok, pas amne labai panasi problema..begioju jau ilga laika, vos ne kasdien po valanda, plius darau rytine, vakarine mankstele, po sesiu stengiuos nevalgt,o ir siaip mazai bevalgau... ir svoris nu jau laaaaaaabai laaaaaabi letai krenta.. O ir isvis atrodo, kad nekrenta.. O ypac nup koju, nors juk begime, tai pagrinde dirba kojos ! TAd nesuprantu, kame cia esme.. verysad.gif
Papildyta:
O ir siaip begikiu norejau paklaust, gal kuri vartoja L- karnitina ? Nes vis kituose forumiukuose pasiskaitau, kad jis greitina medz. apykaita sportuojantiems, kaip suprantu daugaiu jegu suteikia ir pan... Tai gal kuri yra ji isbandzius ir galetu pasidalinti savo patirtimi 4u.gif

Rasosmama, beje, paziurejau, kad skaiciuoklese rodo, kad begimu net daugaiu kaloriju sudeginama nei aerobikoje smile.gif Ir siaip begant daugaiu maziau bet visi raumens dirba, tik aisku, aerobokoj zymiai greiciau sustangreja raumenys.. smile.gif neperseniausiai lankaius aerobikos uzsiemimus, tai jautesi jautesi raumenukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vazonelis @ 2010 06 16, 11:39)
-- po sesiu stengiuos nevalgt,o ir siaip mazai bevalgau... ir svoris nu jau laaaaaaabai laaaaaabi letai krenta.. O ir isvis atrodo, kad nekrenta..

-- O ir siaip begikiu norejau paklaust, gal kuri vartoja L- karnitina ?

-- gal ant tiek sulėtinai savo medžiagų apykaitą (jei labai mažai valgai), kad kiekvienas kąsnelis yra pasisavinamas organizmo. Taip būna. Arba, jau priėjai savo svorio limitą, arba esi netoli nuo jo. Nes juk logišką, kad negali numesti svorio iki bele kiek (nekalbu apie ligones). Nes nuo viršsvorio greičiau krenta svoris, negu nuo to, kai lieka 2-4kg.

-- labai geras klausimas, kuris vis ir man iškyla, bet vis pamirštu parašyti čia.
Atsakyti
Sveikos panos, gal priimsit i savo buri? 4u.gif

As va antra savaite bandau grizt prie begiojimo.. Praeita rudeni kiek daugiau begiojau, begau 10km labdaros toki begima, bet ziema, mokslai, sesija kazkaip laiko nebepaliko begiojimui. blush2.gif Bet dabar va vel bandau begioti, praeita pirmadieni vos 2.5km nubegau ir padusau, bet va uzvakar 6km nubegau, tai manau griztu i forma thumbup.gif Siaip rudeni noreciau puse maratono (apie 21km) iveikt, tai darbo daug..

Kada jus dazniausiai begat? Kai karstos dienos tai man tik vakare iseina, kokia 8pm, aisku kai vesiau begu ir anksciau, bet kazkaip ne ryte, truksta jegu man g.gif

Cia maciau apie pedometrus rashet, as tai turiu specialu laikroduka Garmin, tai rodo ir greiti, ir atstuma, ir sirdies pulsa, man labai patinka, nes be jo kartais per greit begt pradedu tada uzdustu ir pan, o su juo galiu viska kaip reikia daryt. thumbup.gif Plius jame galima treniruotes visokias susidaryt, tai automatiskai parashyta buna kiek tau siandien reik nubegt ir kokiu greiciu, ir tada jei per letai begi jisai pypset pradeda lotuliukas.gif Gal brangokas jisai, bet kas rimtai uzsiema tai labai patarciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif as irgi noreciau prie jusu prisijungti.
nuo vakar pradejau begioti biggrin.gif ana pavasari begiodavau , bet kazkaip vasaros karsciai ir keliones mano begiojimus nutrauke, dabar galvoju rimtai pradeti. vakar vakare stadione begiojau, na pirmas kartas po daug laiko buvo , apibegau tik 6 ratus ir siaubingai padusau doh.gif na tikiuosi progresuoti smile.gif snd ryte dar atsikelus pabegiojau , bet apie 11h jau buvo , kazkaip saule kaitino tai is viso tik 4 ratukus apibegau, kazkaip blogai pasijauciau, tikiuosi atsigausiu greitai ir galesiu pasigirti normaliom distancijom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(missed_dream @ 2010 06 16, 13:53)
  Gal brangokas jisai, bet kas rimtai uzsiema tai labai patarciau  drinks_cheers.gif

o kokia mazdaug jo kaina ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cosmmo @ 2010 06 16, 13:54)
Sveikos  smile.gif  as irgi noreciau prie jusu prisijungti.
nuo vakar pradejau begioti biggrin.gif ana pavasari begiodavau , bet kazkaip vasaros karsciai ir keliones mano begiojimus nutrauke, dabar galvoju rimtai pradeti. vakar vakare stadione begiojau, na pirmas kartas po daug laiko buvo , apibegau tik 6 ratus ir siaubingai padusau  doh.gif  na tikiuosi progresuoti smile.gif snd ryte dar atsikelus pabegiojau , bet apie 11h jau buvo , kazkaip saule kaitino tai is viso tik 4 ratukus apibegau, kazkaip blogai pasijauciau, tikiuosi atsigausiu greitai ir galesiu pasigirti normaliom distancijom  4u.gif

rekomenduoju bėgioti ne kasdien dabar. Juk ką tik pradėjai. Jei nesportuoji ko nors kito, tai nepersitemk nuo pirmų kartų
Atsakyti
QUOTE(cosmmo @ 2010 06 16, 11:57)

Papildyta:
o kokia mazdaug jo kaina ? smile.gif

Laba Cosmmo, saunuole kad pradejai begiot 4u.gif , man irgi tik antra savaite, bet kol kas motyvacija nemazeja thumbup.gif

Ta laikroduka pirkau uz 250 svaru.. Tai apie 1000 litu (kai litais issiverti nesvietiska suma, tai as stengiuos tik svarais galvoti blush2.gif ) Bet man jis labai patinka, tai manau verta.. ax.gif
Atsakyti

Ta laikroduka pirkau uz 250 svaru.. Tai apie 1000 litu (kai litais issiverti nesvietiska suma, tai as stengiuos tik svarais galvoti blush2.gif ) Bet man jis labai patinka, tai manau verta.. ax.gif
[/quote]

na jo tikrai brangus , gerai cia stengiesi tik svarais galvoti tai maziau atrodo thumbup.gif apseisiu as ir be jo smile.gif
mano irgi motyvacija nemazeja, snd ryte pabegiojau , jau geriau sekes, bet tikrai kaip viena forumiete sake , tai pradzioje reikia nepersitemti smile.gif
namuose jau menesis koks kaip sportuoju, darau presui pratimus visokius , tikiuosi bent vasaros gale pamatysiu rezultatu wub.gif seniau eidavau i sporto kluba, dabar gaila kazkaip pinigu pasidare i kluba , kolkas gerai ir namuose cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cosmmo @ 2010 06 17, 09:32)

namuose jau menesis koks kaip sportuoju, darau presui pratimus visokius , tikiuosi bent vasaros gale pamatysiu rezultatu  wub.gif    seniau eidavau i sporto kluba, dabar gaila kazkaip pinigu pasidare i kluba , kolkas gerai ir namuose  cool.gif

Gerai, kad optimiste esate ir nesitikite rezultatu isvysti po menesiuko sporto, nes pvz as, va, jau beveik 3 men sportuoju, o dar tepasiekiau tik koki 30-40% norimu rezultatu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2010 06 17, 11:40)
Gerai, kad optimiste esate ir nesitikite rezultatu isvysti po menesiuko sporto, nes pvz as, va, jau beveik 3 men sportuoju, o dar tepasiekiau tik koki 30-40% norimu rezultatu  doh.gif

tai bent kazkiek rezultatu pasieket!! saunu smile.gif
jei po triju menesiu pas mane pasimatys bent menkiausias rezultatas busiu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti