Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas IX

QUOTE(Marija5 @ 2010 06 19, 12:50)
Tai gi prakaituojant pasišalina skysčiai iš organizmo, tai nėra blogai.  ax.gif

tai pabėgiojus valandą aš ir taip būnu nors gręžk biggrin.gif
Mane gąsdina tai, kad prakaituosiu ir greičiau eidama, karštesnę (tikiuosi dar tokių bus šią vasarą) dieną ir aplamai, greičiau pajudėjus prakaituosiu daugiau.

QUOTE(Zana'dark @ 2010 06 19, 12:55)
Yra pats blogiausias dalykas metant svori sportuot ir valgyt mazai,ispradziu krenta svoris o po to sustoja,kaupes riebalai, dalinas riebalu lasteles ir dar sunkiau buna numest svori.

pritariu viskam, ką parašei labai labai.

Dėl tų 400-800 kcal, tai čia jaučiu, jei bėgi daugiau nei 30min tiek gali pasiekti.

Dar pastebėjau, kad bėgant greičiau sudeginamų kalorijų rodo daugiau.

QUOTE(* Stela * @ 2010 06 19, 13:00)
Paketu tikrai neprireiks pazastyse  lotuliukas.gif juk visvien  tiesiai i dusa po begimo, tai kur beda, nesuprantu  rolleyes.gif

tai po sporto tai taip, savaime suprantama. Bet, kadangi gyvenu, dirbu centre ir man reikalingos institucijos irgi dauguma yra centre, bet 1-3km atstumu, aš vistiek einu, nesinaudoju transportu. Jei ilgesnė distancija, tai aišku, kad eisiu greitesniu žingsniu, tai papildomo prakaito išskyrimo man nereik.

beja, kažkada paskaičiavau, kad per dieną įveikiau gerokai virš 20km atstumą (įskaitant >10km bėgimą)
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2010 06 19, 12:50)
Tai gi prakaituojant pasišalina skysčiai iš organizmo, tai nėra blogai.  ax.gif

Netiesa. Pernelyg daug prakaituojant netenkama daug kalio. Ir apskritai svoris su skysčiais nelabai susijęs. ax.gif
Atsakyti
Kiek teko skaityti, tai nėra blogai. g.gif
Tik nereikia tai skatinti, pvz. su plevele ar įvariais neopreniniais diržais.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 06 19, 11:30)

Dar pastebėjau, kad bėgant greičiau sudeginamų kalorijų rodo daugiau.
tai po sporto tai taip, savaime suprantama. Bet, kadangi gyvenu, dirbu centre ir man reikalingos institucijos irgi dauguma yra centre, bet 1-3km atstumu, aš vistiek einu, nesinaudoju transportu. Jei ilgesnė distancija, tai aišku, kad eisiu greitesniu žingsniu, tai papildomo prakaito išskyrimo man nereik.

beja, kažkada paskaičiavau, kad per dieną įveikiau gerokai virš 20km atstumą (įskaitant >10km bėgimą)

Na, karnitina gerti reiktia pries pat sporta, nes veliau jo efektas mazeja, nera taip, kad isgerus prakaituoji visa diena.

Ir nepatartina gerti kasdien ir tomis dienomis kai vartojamas alkoholis
Atsakyti
Sveikutės, jungiuosi ir aš prie Jūsų ,jei priimsit 4u.gif smile.gif Bėgioju jau antrą savaitę po 4 kartus per savaitę, tikiuosi greit pamatyti bent mažą rezultatą ax.gif Man toks klausimas kilo biggrin.gif kokios muzikos klausotės bėgiodamos? ax.gif
Atsakyti
Na seip tai po bet kokio sporto reik atstatyt skyscius kai isprakaituojama netenkama skysciu organizmar kurie butini po sporto atstatyt raumenis.
Atsakyti
Na, negi snd nera begiojanciu mergaiciu liuetuje ? biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Wyšnia @ 2010 06 19, 18:37)
Sveikutės, jungiuosi ir aš prie Jūsų ,jei priimsit  4u.gif  smile.gif  Bėgioju jau antrą savaitę po 4 kartus per savaitę, tikiuosi greit pamatyti bent mažą rezultatą  ax.gif  Man toks klausimas kilo  biggrin.gif  kokios muzikos klausotės bėgiodamos?  ax.gif

Zinoma , kad priimsim smile.gif bigsmile.gif

Na, as tai esu susikelusi megstamiausias dainas ir klausau... tik galvoju, kad reiks pakeist jau playlista,nes truputi pabodo.. smile.gif O klausau, tai nuo enrikes iglesio iki lietuvisku smile.gif bet geriausiai begas man per tokias efektingas dainas turiu omeni kuriu ritmas lb jaucias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vazonelis @ 2010 06 19, 21:17)
Na, negi snd nera begiojanciu mergaiciu liuetuje ?  biggrin.gif  bigsmile.gif

aš šian bėgiojau smile.gif ką tik grįžau.
spjoviau į balas.
Kaune po lietingos dienos labai gražus saulėtas vakaras smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Marija5 @ 2010 06 15, 12:02)
Nusipirkau ir aš žingsniamątį su kalorijomis smile.gif
RIMI, 10 Lt. Akcija, anksčiau kainavo 28 Lt.  rolleyes.gif
Labai panašus į šį: http://juokingakaina.lt/index.php?page=pre...p;cat=$@11 smile.gif

Tai papasakok kaip jis žino kaip skaičiuoti tuos atstumus ir kalorijas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 20, 00:31)
Sveikos 4u.gif
Tai papasakok kaip jis žino kaip skaičiuoti tuos atstumus ir kalorijas blush2.gif

Ką aš žinau, dar nespėjau su juo prisižaisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 20, 01:31)
Sveikos 4u.gif

O as lygiai toki pati turiu.. smile.gif susigundziau maza kaina ir kazkada nusipirkau.. Tai ka galiu pasakyti.. kad jis ryskiai grybauja.. Visu pirmsa budavo, kad begioju apie valanda, ir sudeginta septyniasddesimt kaloriju... NU tai po to su draugu nusprendem, kad gal cia reikia dar daugint is desimt, tada tai normalus skaiciai gaunas.. O po to ziuriu, kad km , pradejo nesamoningai rodyt.. begioji valanda nubei kokiu 30 ratu (jie po 250 m. manau yra) o kur dariki stadijono ir nmao, tai rodo, kad nubegta 1km kokie 3oo metu.. :DDD na tai ispudingi, kaip matote rodikliai smile.gif
todel dbr as ji naudoju tik kaip chronometra, naz ziuriu kiek laiko begioju smile.gif
Atsakyti
Gal kuri bėgiojate Vingio parke? 4u.gif
Atsakyti