Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas IX

QUOTE(Marija5 @ 2010 06 10, 12:58)
Anksčiau dalyvavau varžybose. Nieko kieto  ax.gif
Pagrindę Ignalinoje, atbėgdavau, beveik visada pirma first.gif  biggrin.gif
10 km prabėgdavau ir nieko. Tik su trumpom distancijom man suku budavo  ax.gif
Dabar planuoju vėl pasiekti tokį lygį, bet dabar jaučiu po 1 km jau krūmuose gulėsiu  lotuliukas.gif
Vieną kartą mane treniravo draugė, senokai čia buvo, ji pati bėgike, treniravosi Vilniuje Savanorių pr. kur dabar Impulsas. Po jos treniruočių, mano rezultatai žymiai pagerėjo.  thumbup.gif

aš tai galvoju, kad jei esi ilgų distancijų bėgikas, tai spirnteris nebūsi. Na, nebent čia kur treniruojasi sportiniams rezultatams yra kitaip. Aš dabar nežinau, ką reiktų daryti, jei reiktų bėgti 100 metrų reičiui, ypač asfaltu. Sakyčiau kojų gailą lotuliukas.gif , dar atsidaužysiu lotuliukas.gif

QUOTE(Medeinaa @ 2010 06 10, 13:01)
Nerūkau  cool.gif
Išbandysiu ir pažiūrėsiu ar padės. Nesitikiu greito rezultato  rolleyes.gif

oi, paveiksliukas suklaidino biggrin.gif
Šiaip, jei nori ryškinti raumenukus, tai siūlau ne bėgimą, o fitneso pratimus. Manau, tikrai daug efektyviau.
Atsakyti
Šiek tiek rūkiau, bet mečiau blush2.gif

Na, aš noriu dar ir ištvermę stiprinti. Kažkodėl bėgimas arčiau širdies smile.gif
Atsakyti
aš dėl bėgimo irgi atsisakius esu einamuoju metu rūkimo. Bet, galiu pasakyti, kad kartais padūstu lipdama laiptais, kartais ne dabartiniu metu. Nežinau, nuo ko tas priklauso. Gal kaip kvėpuoji lipdama, ar su kuo nors šneki.
Atsakyti
Katik pagalvojau, ale kokios sveikuoles mes pasidarem, sakes bigsmile.gif begiojam, rukyt metem, maitinames sveikiau, tausojam kojas nuo aukstakulniu ir pan. - niu super thumbup.gif
Atsakyti
Na bet tikrai.
Tik valgyt man dar reik mokintis ir mokintis ir mokintis.

O aukštalulniai man patinka. Aišku, ne tokie, kur dažnai matau merginas su 10cm pakulne smailia po miestą dienos metu einant. Bet vidutinė - super.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 06 10, 14:50)
Na bet tikrai.
Tik valgyt man dar reik mokintis ir mokintis ir mokintis.

O aukštalulniai man patinka. Aišku, ne tokie, kur dažnai matau merginas su 10cm pakulne smailia po miestą dienos metu einant. Bet vidutinė - super.

Linnn, manau mesk tu valgyti, taip ir išlaidų sumažės ir figūra pagerės biggrin.gif
O aukštakulniai ir man patinka, kadangi esu nedidukė, tik 163 cm, tai nors tam kartui didesne moterim pasijaučiu ax.gif
Atsakyti
Žinokit galėčiau, tai mesčiau. Nu bet nesigauna nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 06 10, 16:32)
Žinokit galėčiau, tai mesčiau. Nu bet nesigauna nors tu ką doh.gif

irnesakyk.gif man irgi niekaip... o būt gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jooratuke @ 2010 06 10, 16:35)
irnesakyk.gif man irgi niekaip... o būt gerai  g.gif

biggrin.gif biggrin.gif

bet iš tikro tai norėčiau taisyklingai išmokti valgyti. Ir laiku pasakyti gana
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 06 10, 16:38)
biggrin.gif  biggrin.gif

bet iš tikro tai norėčiau taisyklingai išmokti valgyti. Ir laiku pasakyti gana

Manau, vasara - pats geriausias laikas mokytis taisyklingai ir maziau valgyti, nes siuo laiku braskes, arbuzai, paskui serbentai, agrastai, obuoliai ir kitos gerybes - tik valgyk ir lieknek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2010 06 10, 18:47)
Manau, vasara - pats geriausias laikas mokytis taisyklingai ir maziau valgyti, nes siuo laiku braskes, arbuzai, paskui serbentai, agrastai, obuoliai ir kitos gerybes - tik valgyk ir lieknek  thumbup.gif

tema čia ne apie valgymą, tai tikiuosi manęs neišmes už tai biggrin.gif , bet dar parašysiu.
Vat kas blogiausia, su tokiais dalykais aš nesijaučiu pavalgius. Na, diena, dvi. Galiu prisikišti daug vaisių, bet man reikia kepto maisto. Ne virto, o kepto doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2010 06 10, 18:47)
Manau, vasara - pats geriausias laikas mokytis taisyklingai ir maziau valgyti, nes siuo laiku braskes, arbuzai, paskui serbentai, agrastai, obuoliai ir kitos gerybes - tik valgyk ir lieknek  thumbup.gif

Pavydžiu toms, kurios mėgsta vaisius ax.gif Dėl manęs vaisių gali ir nebūti, retsykiais kokį obuolį nugriebiu... ai išvis geriausias vaisius MĖSA essen.gif thumbup.gif
Beje tik ka parbėgau, teko bėgti per lietų, niu kaifas nerealus, oras šiltas ir lietutis šiltas, o ir nuovargio praktiškai nesijautė, galėjau turbūt dar tiek pat nubėgti... žodžiu smagu buvo ok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jooratuke: 10 birželio 2010 - 19:55