Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas IX

Sveikos, merginos smile.gif Noriu į Jūsų būrelį smile.gif Bėgioju jau daug metų, kažkada l.atletika užsiiminėjau, bet kartais būna baisiai sunku bėgti, nors stažas ir nemažas sportavimo - širdis permuša doh.gif
Dar norėjau paklausti tų, kurios gyvena Fabijoniškėse, Baltupiuose, Santariškėse - kur bėgiojat? Aš veik šaligatviais vien, o taip kenkia kojom (kelėnas nuo seniai vienas traumuotas, tai kartais su skausmais) į miškiukus kažkaip nedrįstu aš lįsti - nejauku man...

QUOTE(thrilling @ 2010 06 11, 19:29)
ką daryti su vandeniu? Jūs bėgdamos jį rankoje laikot ar visai neimat?

Aš bėgdama išvis negeriu, nes iškart apsunkinu organizmą - pompa garantuota biggrin.gif ir šiaip svoris rankoj vienoj, kažkaip nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 06 11, 23:02)
Sveikos, merginos smile.gif Noriu į Jūsų būrelį smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, kazkaip siandien cia tylu. Siandien vakare atvesus orui vis gi isbegau. Siandien kazkaip labai lengvai begau. Ir jau isbegau 6 km thumbup.gif Uztrukau apie 45 min. Tikiuosi, kad ir toliau lengvai seksis 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Kokios jus saunuoles, begat savaitgaliais bigsmile.gif o as tik pahmielinuos is po pjankiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Iridy @ 2010 06 10, 20:39)
Man ir tas pats, vieną ratą aplink parką apibėgus nieko, o jei antrą įveikiu, pūslės susidaro... Išsprendžiau specialiom bėgimo kojinėm, tokiom, kur ne tik vėdinasi geriau, bet ir buvo parašyta, kad padeda išvengti nutrynimų.. smile.gif

o kur tas kojines pirkt? kaip atrodo? aš irgi noriu tokių bigsmile.gif

aš tai vestuvėse buvau, tai porą dienų nebėgau, bet paskutinis bėgimas sunkus buvo, labai daug kalnų, tai kažkaip sunku buvo... Ir nubėgau mažiau nei visada, nors pavargau daug labiau unsure.gif

beja, ar nė viena nepastebėjo tokio dalyko, kad blauzdos nuo bėgimo didėja? Man jos tokios kietos pasidarė ir didesnės nei buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2010 06 13, 15:27)
Kokios jus saunuoles, begat savaitgaliais  bigsmile.gif o as tik pahmielinuos is po pjankiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man irgi savaitgalis šventa diena, nei dirbu, nei bėgu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 06 13, 17:10)
beja, ar nė viena nepastebėjo tokio dalyko, kad blauzdos nuo bėgimo didėja? Man jos tokios kietos pasidarė ir didesnės nei buvo :unsure:

mano blauzdos irgi kieto spasidarė pradėjus bėgioti.
ir labai skaudėdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 13 birželio 2010 - 17:24
QUOTE(Leblon @ 2010 06 13, 16:23)
mano blauzdos irgi kieto spasidarė pradėjus bėgioti.
ir labai skaudėdavo.

matyt raumuo auga. Aš tai bijau, kad rudenį ilgu batų nebeužsegsiu nė vienų doh.gif kažkaip labai jau man į blauzdas apimtis eina..
Atsakyti
Čia gal pradėjus bėgioti. Blauzdų klausimą jau senesnėj temoj palietėm biggrin.gif
Aktyviai bėgiojant blauzdos nebus liaunos, reikia su tuo susitaikyti. Bet gražios raumeningos juk dar gražiau. Pradėjus bėgiot raumuo padidės, bet po to turėtų sumažėti, kai pripras prie krūvio. Didelių neužsiauginsit, nesijaudinkit smile.gif

Man kaip tik apimtys, netgi blauzdų, bėgant ženkliai mažėja ir sparčiau nei tarkim aerobiką lankant (na, ten svareliai, krūvis didesnis).
Atsakyti
sveikos visos sportuojancios ir prijauciancios smile.gif respect didelis mergikes wink.gif
as tai turiu toki klausima..pati esu daug metu sportuojanti (na trys metai su treniruokliais), begiojimo fanatike is dalies.. ir is esmes addicted to sport smile.gif
nzn ar i tema cia taip uzklaust, kad nekvailai nuskambetu... bet atsistojus ramiai, jusu uzpkaliukai minksti ar ne? ar tik itempus raumenis uzpakalinius galima vadinti - o turiu kieta uzpakaliuka... ? mano ''sedimoji tetule'' nu minksta ir daryk ka nori.. drebutis, nors itempus raumenis nera kam drebeti visiskai, nes raumenys atidirbti... kaip yra.. isivaizduoju kad pas mane vienintele tik minksta biggrin.gif (devint trikampio formos apatines kelnaites, na nelabai fainai, vis tiek isirezia, ir yra to minkstimo..) ar vienai man cia tokiu nesamoningu klausimu iskyla.. ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 13 birželio 2010 - 18:50
Del uzpakaliuko,manau kad pas visas jis minkstas:D jau tada turetu but gryns raumuo pripumpuotas kad net ramybes buseno kietas. Pas mane jis ir minkstas tik kai pasportuoju kazkiek apkieteja bet minkstumo yra.
O del blauzdu jai yra riebaliuko aisku padides blauzda,nes po tuo riebaliuku raumuo ryskeja,pas mane ir dar yra riebaliuko bet jau mazeja ir ploneja;)
Atsakyti