Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas IX

QUOTE(jooratuke @ 2010 06 10, 20:52)
Beje tik ka parbėgau, teko bėgti per lietų, niu kaifas nerealus, oras šiltas ir lietutis šiltas, o ir nuovargio praktiškai nesijautė, galėjau turbūt dar tiek pat nubėgti... žodžiu smagu buvo  ok.gif

o aš negaliu per lietų ar po lietaus begti, nes stadione balos susidaro.
ir gaunasi ne bėgimas, o balų apibėgimas.
o šiemet taip dažnai lyja..
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif

Ir toliau sau lekiu po 15 min rolleyes.gif ..Tikrai sunku ,nes bėgu per patį karštį ,nu niekaip neišeina iššokt anksti ryte ,ar vėlokai vakare ,kai nėra tiek spinduliukų doh.gif
Bet laikaus ,su jumis man lengviau..tikrai tikrai ,man jūs padedat ,nes bėgdama galvoju ,reiks šiandien parašyt čia -laikykis laikykis ,o kai prabėgsi daugiau ,netgi pasigirsi bigsmile.gif Ir bėgu ... ax.gif

Laukiu mmm ,po jų ,didint stengsiuos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 06 09, 11:32)
Ir atradau, kad nelabai geri mano bėgiojimo batai, kai bėgu nedaug, viskas gerai, kai daugiau nei 5km, tai grižtu su pūslėm po viena ant kiekvienos kojos, nors bėgdama net nejaučiu, kad trina unsure.gif

Man ir tas pats, vieną ratą aplink parką apibėgus nieko, o jei antrą įveikiu, pūslės susidaro... Išsprendžiau specialiom bėgimo kojinėm, tokiom, kur ne tik vėdinasi geriau, bet ir buvo parašyta, kad padeda išvengti nutrynimų.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 06 10, 21:22)
o aš negaliu per lietų ar po lietaus begti, nes stadione balos susidaro.
ir gaunasi ne bėgimas, o balų apibėgimas.
o šiemet taip dažnai lyja..

o tai kam jas apibėgti. Na, nebent labai gilios, tai taip.

QUOTE(Inguti @ 2010 06 10, 21:56)

Ir toliau sau lekiu po 15 min  rolleyes.gif ..

šaunuolė 4u.gif 4u.gif . Bėgti pastoviai, nesvarbu po kiek laiko, yra labai labai gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. As tai sian tikrai nebegsiu schmoll.gif visa diena lyja, apsiniauke ir termometras vos 15 laipsniu rodo.. O dar dvi naktis labai blogai miegojau, ta is viso nuotaikos ner verysad.gif pavibruosiu su Vibraton'u ir uzteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2010 06 11, 17:46)
Sveikos. As tai sian tikrai nebegsiu  schmoll.gif visa diena lyja, apsiniauke ir termometras vos 15 laipsniu rodo.. O dar dvi naktis labai blogai miegojau, ta is viso nuotaikos ner  verysad.gif pavibruosiu su Vibraton'u ir uzteks  smile.gif

Pas mumi tai +29 doh.gif, žinot džiaugiuosi, kad išbėgau ryte... o tai saulės smūgis būtų garantuotas blink.gif
Atsakyti
Laba diena visoms smile.gif Jau n metų žaviuosi bėgimu ir įsivaizduoju, kaip vieną dieną aš galėsiu išbėgti kokią valandą nemirus po 10 minučių, kaip būtų su dabartine mano fizine būkle ;D Taigi paskaičiau jūsų šaunią temikę ir suplanavau bėgti rytoj. Pažiūrėsim kaip pasiseks (: Na bet turiu vieną durną klausimą, kuris man ramybės niekaip neduoda: ką daryti su vandeniu? Jūs bėgdamos jį rankoje laikot ar visai neimat?
Atsakyti
QUOTE(thrilling @ 2010 06 11, 18:29)
Laba diena visoms smile.gif Jau n metų žaviuosi bėgimu ir įsivaizduoju, kaip vieną dieną aš galėsiu išbėgti kokią valandą nemirus po 10 minučių, kaip būtų su dabartine mano fizine būkle ;D Taigi paskaičiau jūsų šaunią temikę ir suplanavau bėgti rytoj. Pažiūrėsim kaip pasiseks (: Na bet turiu vieną durną klausimą, kuris man ramybės niekaip neduoda: ką daryti su vandeniu? Jūs bėgdamos jį rankoje laikot ar visai neimat?

Kam laukti rytojaus biggrin.gif Bėk šiandien smile.gif

Aš niekad negeriu bėgdama. Nors daugiau nei 40min irgi nebėgu g.gif Gerti bėgiojant nepatogu, reikėtų sustoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 06 11, 19:33)
Kam laukti rytojaus  biggrin.gif  Bėk šiandien  smile.gif

Aš niekad negeriu bėgdama. Nors daugiau nei 40min irgi nebėgu  g.gif Gerti bėgiojant nepatogu, reikėtų sustoti biggrin.gif

Tiesą sakant, turiu nemažą kompleksiuką, mat esu pridvėsusi ganėtinai ir noriu kuo mažiau žmonių susitikt, kai bėgsiu ten švokšdama kaip garvežys ;D todėl ir noriu bėgti ryte.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 06 11, 10:26)
o tai kam jas apibėgti. Na, nebent labai gilios, tai taip.

taip, balos gilios ir stadionas neasfaltuotas.
Atsakyti
QUOTE(thrilling @ 2010 06 11, 19:29)

Labas, aš niekada vandens neimu. Pabandyk atsigerti prieš bėgant smile.gif
Atsakyti
Sveikos, išbėgau šiandien vakare be dvidešimt dešimt, bet vistiek savo distancija vos įveikiau, karštis neišpasakytas karsta.gif
Tiesa jau supratau nuo ko man tuo achilus skauda - nuo aukštakulnių, va ką reiškia tik vasarą juos nešioti rolleyes.gif
Atsakyti