Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Ice tea @ 2010 06 08, 16:55)
Pasiskaityk nete ir jei ką, tai SMS  mirksiukas.gif
O aš jau bėgu  rolleyes.gif

Žiūrau kad čia uždegimams visokiems gydyti g.gif Nu lyg neturiu uždegimo (tfu tfu tfu)
Atsakyti
As gal praleidau siek tiek. Jums mm nereguliarios po LP? o iki siol tai buvo?
Pas mane mm visai nera, bet gal prireiks info biggrin.gif .
As siandien draugei pasakiau kad darysiu LP, jinai paklause ar pas mane pasalintas Apendecitas?. blink.gif . Sakau Ne. O jinai man"kai darys LP paprasyk kad tau ir apendecita pasalintu daktare blink.gif lotuliukas.gif thumbup.gif .
Nu sakau , tai galima viska pasalinti ir kas toliau:).
Ale zmones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Topoleta @ 2010 06 08, 22:48)

Man prieš LP buvo kaip laikrodukas mirksiukas.gif Po LP pirmą ciklą vėlavo 13 dienų, o va jau antros atsibeldė laiku mirksiukas.gif

Beje, šiandien atsivilko ir TIKROSIOS mmm su skausmais doh.gif Gerai tik tiek, kad iš pačio ryto, o ne po tyrimų pridavimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jums mm nereguliarios po LP? o iki siol tai buvo?

Sveikutes,
Mano mmm budavo tikslios, ir si karta po LP, jos prasidejo 29cd. Tik tiek kad jauciausi prastokai pries prasidejima, maniau jau kad esu nestuke.gif ax.gif Bet deja bjaurybes atsivilko, jauciausi va vakar labai prastai pasimatavus spaudima aiktelejau 100/60. Visad budavo jis geras, tai del to ir jauciausi silpnai doh.gif
Atsakyti
Kažin kaip *egzotika* laikosi g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pas mane mm visai nera, bet gal prireiks info biggrin.gif .

Pas mane iki LP nebuvo reguliarios, tai nesitikiu kad ir po bus reguliarios biggrin.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 06 09, 08:18)
Beje, šiandien atsivilko ir TIKROSIOS mmm su skausmais  doh.gif Gerai tik tiek, kad iš pačio ryto, o ne po tyrimų pridavimo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kokius čia tyrimus darysi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 06 09, 10:02)
Kokius čia tyrimus darysi? g.gif

Hormonų kartosiu mirksiukas.gif LH, FSH ir prolaktinas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 09, 10:06)
Hormonų kartosiu  mirksiukas.gif LH, FSH ir prolaktinas rolleyes.gif

Zadu as eit pas E.T. tai ir galvoju gal ir man tuo hormonu tyrimus pasidaryt, ar laukt ka ji pasakys ir pasiulys, nes pirma karta eisiu pas ja g.gif Nes norisi laiko sutaupyt, ir kuo greiciau gal IUI darytis, na, ziuresim ka cia mums pasiulys, idomu ka Zil, vyrui pasakys su jo spermotogramos rezultatais.
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 06 09, 10:11)
Zadu as eit pas E.T. tai ir galvoju gal ir man tuo hormonu tyrimus pasidaryt

Pasidaryk mirksiukas.gif Turėsit tada apie ką su gine kalbėti mirksiukas.gif o ir ciklą sutaupysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 06 09, 10:11)
Zadu as eit pas E.T. tai ir galvoju gal ir man tuo hormonu tyrimus pasidaryt, ar laukt ka ji pasakys ir pasiulys, nes pirma karta eisiu pas ja  g.gif  Nes norisi laiko sutaupyt, ir kuo greiciau gal IUI darytis, na, ziuresim ka cia mums pasiulys, idomu ka Zil, vyrui pasakys su jo spermotogramos rezultatais.

Jei ciklo dienos tinkamos tai aš ir manau kad pasidaryk, nes naujo ciklo po laukti nesinori, iš karto startuoti norisi rolleyes.gif
Atsakyti
loorena, nors pasižiūrėjau, kad tau dabar pirmas ciklas po LP ane g.gif Tai tada gal dar netikslūs tyrimai gali būti g.gif Tada pasiklausk pas ginę ar TIKRAI apsimoka blush2.gif

Beje linkėjimai nuo Mmazuliukes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 09, 10:39)
loorena, nors pasižiūrėjau, kad tau dabar pirmas ciklas po LP ane  g.gif  Tai tada gal dar netikslūs tyrimai gali būti  g.gif Tada pasiklausk pas ginę ar TIKRAI apsimoka  blush2.gif
Beje linkėjimai nuo Mmazuliukes  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Taip, Ice tea, man vakar prasidejo pirmos mmm po LP, del to ir bijau darytis, kad gali but jie netikslus g.gif Tiek to, tiek metu laukem., palauksim jei reiks dar pora ciklu ax.gif
O kur tuos tyrimus dazniausia darotes Kaune?
Atsakyti