Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(delamorte @ 2010 06 28, 14:28)
Man net vokai dienos bėgyje blizgėt pradeda doh.gif , riebi oda, tai šešėliai net su Artdeco pagrindu subėga. Vienintelis Too Faced išlaiko, toks (nors turi kitų minusų smile.gif )-
user posted image

o kokie sito minusas? skaitineju kuom reikes pakeit savo UDPP, nes visos giria kad geras, o man po pusiaudienio tik seseliu seselis su juo telieka... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 06 28, 14:39)
o kokie sito minusas? skaitineju kuom reikes pakeit savo UDPP, nes visos giria kad geras, o man po pusiaudienio tik seseliu  seselis su juo telieka... doh.gif  blush2.gif

o tu tutele perkirpai, kad isnaudot visa, nes kiek skaiciau, puse produkto lieka, o aplikatoriumi iskabint neina. Cia apie UDPP ax.gif
Atsakyti
user posted image
Negaliu pasakyti nieko nei labai gero, nei labai blogo. rolleyes.gif

user posted image
Patiko, nes duodavo odai gaivumo pojūtį, netgi spuogų truputį pamažėjo, bet nepatiko, kad palikdavo lipnumą ir per mažai drėkino posauses vietas.

Ir tikriausiai teks išmesti, nes vėlgi drėkino tikrai per silpnai
user posted image

Visus kremus pakeičiau į lazdynų riešutų aliejų. Naudoju ne pilnas 2 savaites, o probleminės vietos tvarkosi, oda atrodo daug sveikiau. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivace: 28 birželio 2010 - 13:44
user posted image
Gerai vale makiaza, oda svelni likdavo.
Atsakyti
Rexona Crystal clear aqua
user posted image
Jau n-tasis , į jo vietą - toks pats smile.gif
Atsakyti
jaaz,vakar vieną pabaigiau,šian vieną sudaužiau biggrin.gif
user posted image
Bet šiaip nelabai patiko kaip dezotorantas-karštą dieną nelaikydavo.Bet pažastis po skutimo tikrai apramindavo
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 06 28, 12:05)

QUOTE(gatinha2 @ 2010 06 28, 13:06)

Dekuj 4u.gif
Atsakyti
user posted image

jau n-tasis, rudieni vel pirksiu smile.gif

user posted image
antra karta nepirksiu ax.gif dar neradau tinkamo toniko ...
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 06 28, 14:42)
o tu tutele perkirpai, kad isnaudot visa, nes kiek skaiciau, puse produkto lieka, o aplikatoriumi iskabint neina. Cia apie UDPP ax.gif

dar yra daug ir be kirpimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 06 28, 13:39)
o kokie sito minusas? skaitineju kuom reikes pakeit savo UDPP, nes visos giria kad geras, o man po pusiaudienio tik seseliu  seselis su juo telieka... doh.gif  blush2.gif

Per daug gerai užtvirtina biggrin.gif O jei rimtai, man sunkoka po to šešėlius išsklaidyti, bet radau atsiliepimų, kad taip būna, jei per daug to pagrindo uždedama
Atsakyti
Į jo vietą toks pats
user posted image
Atsakyti
user posted image
tiko/patiko, per greit baigėsi biggrin.gif į jo vietą
user posted image
Atsakyti