Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 29, 19:31)
Tikrai nėra taip, kad nė truputėlio neteptų...  ax.gif Jei pritepsi daugiau jo ir išart kažką juodo neatsargiai vilksiesi, tai pėdsakas liks... Dag mažesnis nei nuo kių pieštukinių, bet bus smile.gif
Visgi aš linkusi šitai jam atleisti dėl visų kitų pliusų  biggrin.gif Kažkaip aš jau seniai išmokusi tamsius rūbus atsargiai vilktis, kad nepriliesti pažastų - išsitreniravau  biggrin.gif O jei kažkur brūkšteli, tai labai lengvai su drėgna ranka nusivalo ar rankšluostuku smile.gif

Aisku taip ir maniau kad visi tepami palieka pedsakus,bet neee,kazkada pabandziau draugo tepama Mennen speed stick,tai jokiu pedsaku nepaliko,man tepami patys patogiausi reikes matyt prie vyrisku pereiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 06 29, 20:50)
Aisku taip ir maniau kad visi tepami palieka pedsakus,bet neee,kazkada pabandziau draugo tepama Mennen speed stick,tai jokiu pedsaku nepaliko,man tepami patys patogiausi reikes matyt prie vyrisku pereiti biggrin.gif

Tai gal tas draugo tepamas skaidrus toks? smile.gif O šitas tai baltas, tai kur jau nepaliks... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 29, 19:54)
Tai gal tas draugo tepamas skaidrus toks? smile.gif O šitas tai baltas, tai kur jau nepaliks... wink.gif

Taip skaidrus buvo,o moterisku deja tokiu nemaciau (kam jie tada raso kad invisible), tiesa turejau viena toki naturalu Eco,bet jis man buvo tragiskas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 29 birželio 2010 - 20:31
QUOTE(white kitty @ 2010 06 29, 21:30)
Taip skaidrus buvo,o moterisku deja tokiu nemaciau...

Tikrai yra skaidriu ir moterisku smile.gif
Atsakyti
Paskutinį lašelį šįryt išvarvinau

user posted image

Porai kartų teliko

user posted image

Abu pirksiu vėl, lyg Maximoj nuolaida g.gif

Šitos kartui teliko, želė kaip želė, dar daug nebandytų, tai turbūt niekad prie jos ir negrįšiu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 30, 06:35)
Tikrai yra skaidriu ir moterisku smile.gif

Žinok, man irgi neteko užmatyti... g.gif Kokie konkrečiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 30, 10:18)
Žinok, man irgi neteko užmatyti...  g.gif Kokie konkrečiai? smile.gif

O Lady Speed Stick? g.gif Anksčiau buvo geras Fa, bet jau keli metai jo nebėr schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 06 29, 18:58)
Camelioj Eucerinui 25%  4u.gif

Aciu 4u.gif

Subaigiau arbatmedzio alieju ir gerai. Daugiau nepirksiu. Smirdzius.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 06 30, 12:11)
Subaigiau arbatmedzio alieju ir gerai. Daugiau nepirksiu. Smirdzius.

biggrin.gif Skonio reikalas tas kvapas - aišku, kad ne kvepalai... bet dalykas tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 30, 12:18)
biggrin.gif Skonio reikalas tas kvapas - aišku, kad ne kvepalai... bet dalykas tikrai geras  thumbup.gif

As kelis sunaudojau, jei efektas tenkintu kvapa kenteciau dar. Ieskosiu kazko efektyvesnio.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 06 30, 12:22)
As kelis sunaudojau, jei efektas tenkintu kvapa kenteciau dar. Ieskosiu kazko efektyvesnio.

O kam konkrečiai naudojai? Nes aš tai labai įvairiai - ir gryną, ir garinimui, ir kaukėms ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 30, 12:36)
O kam konkrečiai naudojai? Nes aš tai labai įvairiai - ir gryną, ir garinimui, ir kaukėms ir t.t. smile.gif

Spuogeliu dezinfekcijai mirksiukas.gif
Atsakyti