Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(oliushka @ 2010 08 06, 05:18)
Niekiap nerandu šviestuvo dukrytės kambariui doh.gif
Gal kas žino, kur didesnis pasirinkimas būtų?

labai labai grazus ir idomus vaiku kambariui sviestuvai, dabar akcija iki -40% , prie Celsis parduotuves prie kalvariju g. esanti salia jo parde bankrutavo viska isparduoda, tikrai vertos demesio lampos labai gerazios, senukuose ar kituose parduotuvese tokiu net nepamciau wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 06 rugpjūčio 2010 - 09:27
QUOTE(mamulka10 @ 2010 08 06, 09:26)
labai labai grazus ir idomus vaiku kambariui sviestuvai, dabar akcija iki -40% , prie Celsis parduotuves prie kalvariju g. esanti salia jo parde bankrutavo viska isparduoda, tikrai vertos demesio lampos labai gerazios, senukuose ar kituose parduotuvese tokiu net nepamciau  wub.gif  thumbup.gif

įdomų iki keliu jie dirba? gal po darbo nulėkčiau. nes kiek apvažiavau parduotuvių apvažiavau, nieko tinkamo neradau schmoll.gif šiaip gal ir mačiau gražių, bet nei vienas netiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2010 08 06, 10:26)
labai labai grazus ir idomus vaiku kambariui sviestuvai, dabar akcija iki -40% , prie Celsis parduotuves prie kalvariju g. esanti salia jo parde bankrutavo viska isparduoda, tikrai vertos demesio lampos labai gerazios, senukuose ar kituose parduotuvese tokiu net nepamciau  wub.gif  thumbup.gif

cia kur ta parduotuve yra? nelabai supratau... blush2.gif cia prie norfos baltupiuose kazkur?
Atsakyti
Sveikutės.

Perskaičiau visą temą ir noriu prašyti jūsų patarimo, kadangi jau pavargau nuo to galvos sukimo - gal šviežia galva kas nors galės man kažką patarti. doh.gif
Įrenginėjam dukrytės kambarį. Jis yra šviesiai mėlynas, tačiau mes norime kažkaip priderinti prie jos dar žalią (labiau salotinę) ir geltoną. Taigi apsistojom ties geltonai-žaliais baldukais ir šiaip geltonai-žaliai-mėlynomis interjero detalėmis.
Galvojau dar mėlyną spalvą kažkaip į baldelius "montuoti", bet man kažkaip nesižiūri. Gal turite jūs kokių idėjų? Gal mums tos žalios atsisakyti reikėtų? Gal bus per marga?
Žodžiu, gelbėkit. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2010 08 07, 19:00)
Sveikutės.

Perskaičiau visą temą ir noriu prašyti jūsų patarimo, kadangi jau pavargau nuo to galvos sukimo - gal šviežia galva kas nors galės man kažką patarti. doh.gif
Įrenginėjam dukrytės kambarį. Jis yra šviesiai mėlynas, tačiau mes norime kažkaip priderinti prie jos dar žalią (labiau salotinę) ir geltoną. Taigi apsistojom ties geltonai-žaliais baldukais ir šiaip geltonai-žaliai-mėlynomis interjero detalėmis.
Galvojau dar mėlyną spalvą kažkaip į baldelius "montuoti", bet man kažkaip nesižiūri. Gal turite jūs kokių idėjų? Gal mums tos žalios atsisakyti reikėtų? Gal bus per marga?
Žodžiu, gelbėkit. biggrin.gif

Aš baldelius daryčiau dviejų spalvų ax.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai seku temą, nes remontuojamės dukrų kambarį (7 ir 13 metų), darbai juda lėtai, nes viską darom patys. Jau išvedžiota elektra, pakeistas radiatorius, išdažytos ir ištapetuotos sienos, nupirktos, bet dar nesudėtos ąžuolinės grindys. Esu sužavėta Jūsų įrengtais vaikų kambariukais. Gal padėtumėt apsispręsti dėl baldų, roleto bei užuolaidos. Taigi, kambarys atrodo maždaug taip (atsiprašau už foto kokybę):

user posted image

Dažytos sienos beveik baltos, o tapetas toks tamsaus aukso spalvos. Čia iš arčiau:

user posted image

Spalvos daugmaž atitinka, tik gal mėlyna ryškesnė. Taigi, jau vyras nori baldus daryti, greičiausiai faneruotus, nes mums taip pigiausiai išeina. Tačiau dureles ar stalčius norėčiau daryt spalvotus. Kaip manot kokios spalvos čia tiktų? Iš baldų būtų dviaukštė lova, dvivietis rašomas stalas, kosmetikos staliukas, lentynos-laiptai ir spinta, bet jos duris galvoju daryt veidrodines. Kažkaip nenoriu labai primakaluot, bet nenoriu ir kad nuobodu būtų. Patarkit kokį roletą dėt (septynmetė žiauriai nori riūūūžavo, iš esmės tai ir tapetuose tokia spalva yra)? Kokios spalvos užuolaidą (dieninę)?

Ir dar dilemą dėl šviestuvo turiu, pamačiau vieną ir taip man atrodo prie tapetų tinka, kad kitų nenoriu. Pinigai kišenės nedrasko, taigi atkalbėkit ar pritarkit:

user posted image

Iš anksto dėkoju už nuomones 4u.gif
Atsakyti
lempa man patinka, baldus daryčiau tapetų gelyčių spalvos - rausva, alyvinė, avietinė...
jei bus roletai, ar reikia dieninių? unsure.gif
su užuolaidom nebemarginčiau, ieškočiau kokios peršviečiamos gelsvos smulkiom gėlytėm g.gif
Atsakyti
Vuke, koki grozi idejai su tuo rastiniu namu .. Negaliu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2010 08 07, 20:34)
Aš baldelius daryčiau dviejų spalvų  ax.gif
Nu vat aš irgi taip galvoju. 4u.gif Ačiū.
QUOTE(elzeda @ 2010 08 07, 21:53)
Ir dar dilemą dėl šviestuvo turiu, pamačiau vieną ir taip man atrodo prie tapetų tinka, kad kitų nenoriu.
Mano nuomone šviestuvas čia labai tinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2010 08 06, 12:21)
cia kur ta parduotuve yra? nelabai supratau...  blush2.gif cia prie norfos baltupiuose kazkur?

stai cia jie http://www.celsis.lt...-Vilnius-3.html

o tiksliau Kalvarijų g. 151 , tampaciam pastate iejimas pagrindinis, iskart pamatysite parde pusiau tuscia lotuliukas.gif nes jau labai daug isipardave, nes bankrutavo firma ta
Atsakyti
Ir dar dilemą dėl šviestuvo turiu, pamačiau vieną ir taip man atrodo prie tapetų tinka, kad kitų nenoriu. Pinigai kišenės nedrasko, taigi atkalbėkit ar pritarkit:

labai grazus sviestuvas thumbup.gif , jei ne paslaptis, kur toki uzmatete?
Atsakyti

Sakykit o kur tokius grazius tapetus pirkot? Ieskau kazko pan. bet kol kas neradau, kas man patiktu blush2.gif
Atsakyti