Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai....

QUOTE(ausra.ryte @ 2010 08 03, 13:08)
noreciau paklausti, ar konservuodamos agurkus dedate i viena stiklaini skirtingas veisles?

bent jau as tai tikrai dedu, nes visiskai nebeatsirenku, kur kurie is mano 17 pakeliu pasodinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 08 02, 10:30)
pas mane jau stiklainiai baigiasi  doh.gif  Kiekviena vakara iki isnaktu konservuoju  doh.gif .

Nu aplenkei mane su savo 17 pakelių agurkų...Likau toli už horizonto su savo keliais daigeliais... Nenori šiais metais pas mane ne tik šiltnamyje, bet ir lauke agurkai derėt, rodos ir veislės normalios g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 08 03, 14:08)
noreciau paklausti, ar konservuodamos agurkus dedate i viena stiklaini skirtingas veisles?

Neturi reikšmės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 03, 13:31)
Nu aplenkei mane su savo 17 pakelių agurkų...

teks kitais metais imt is manes pavyzdi ir sodint nors jau 15 pakeliuku smile.gif
Arba atvaziuot pas mane konservuotu valgyt.
Atsakyti
Neisivaizduoju ka as daryciau 17 pakeliu pasodinusi doh.gif Butu amen lotuliukas.gif Bet kitais metais zadu tikrai ne 20 seklyciu sodinti... tiek, pasirodo, maza smile.gif Nors kaltinu vasara, jei butu ne tusti ziedai, pakaktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 03, 15:19)
Neisivaizduoju ka as daryciau 17 pakeliu pasodinusi doh.gif

Kaip tai ka darytum? Valgytum ir konservuotum, konservuotum ir valgytum.
Gerai, kad uzejau cia, tai buciau pamirsus stiklainiu nusipirkt.
Gal ziema krize taip uzspaus, kad su marinuotais agurkais turgely reiks stovet? Sandeliukas nedideles Norfos dydzio, galesiu sau prekiaut pasisvilpaudama..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 03, 16:19)
Neisivaizduoju ka as daryciau 17 pakeliu pasodinusi doh.gif Butu amen lotuliukas.gif  Bet kitais metais zadu tikrai ne 20 seklyciu sodinti... tiek, pasirodo, maza smile.gif  Nors kaltinu vasara, jei butu ne tusti ziedai, pakaktu ax.gif

yra žiedai moteriški arba vyriški. Ką reiškia tušti? blush2.gif
Tik jei planuotis sekančiam sezonui, tai ne kiekį didinti, o žiūrėti, kokios veislės, hibridai yra derlingiausi. Lauke augančių niekas pažastų neišskina, todėl visai realu ir su 20 daigų turėti daaaaug daaaug agurkų wink.gif
Atsakyti
o jei 17 pakeliu hibridu?.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 08 03, 16:25)
Sandeliukas nedideles Norfos dydzio, galesiu sau prekiaut pasisvilpaudama..

Ot gerai, kai tik išgirsiu kad kažkur švilpauja, reiškia jau SAINTLINA prekiauja marinuotais agurkais....ateisiu ragaut, pirkt.... vieną stiklainiuką perki - du nemokamai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 08 03, 16:32)
o jei 17 pakeliu hibridu?..  bigsmile.gif

registruotis jaunaja ūkininke ir tiekti prekybcentriams biggrin.gif Jetus, aš saviškių praeitą savaitgalį dalį išroviau, neapsikentus, nes jau net negera daros vos pažiūrėjus wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 03, 15:33)
ateisiu ragaut, pirkt.... vieną stiklainiuką perki - du nemokamai... lotuliukas.gif

nu nieko sau, kas per biznis??? Tuoj isparceliuos visa mano sandeliuka dykai.
O gal reik kokia konservuotu agurku tarprespublikine degustacija surengt..
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 08 03, 15:36)
Jetus, aš saviškių praeitą savaitgalį dalį išroviau, neapsikentus, nes jau net negera daros vos pažiūrėjus  wacko.gif

xix, as jau irgi buvau garsiai isreiskus minti israut lauk nors kas antra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 08 03, 16:28)
yra žiedai moteriški arba vyriški. Ką reiškia tušti?  blush2.gif
Tik jei planuotis sekančiam sezonui, tai ne kiekį didinti, o žiūrėti, kokios veislės, hibridai yra derlingiausi. Lauke augančių niekas pažastų neišskina, todėl visai realu ir su 20 daigų turėti daaaaug daaaug agurkų wink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aš sėjau 20 hibridinių sėklyčių smile.gif - jau dabar yra užkonservuota 60 vieno litro stiklainiukų, nors konservuoju nedidukus agurkiukus. O lauke dar daug daug agurkėlių primegzta.
Taigi iš tų 20 sėklyčių užteks prikonservuoti ir savo šeimai, ir tėvams 4u.gif
Atsakyti