QUOTE(Jurapelius @ 2010 07 28, 08:10)
O kiek laiko reikia palaikyti iki nupylimo ir vel uzpylimo? Taip suprantu, kad marinata kuri nupili reikia uzvirinti ir vel uzpilti tuo paciu? Bet taip pilstant jo gali ir pritrukti...
Aš palaikau kokia 15 min nu kol atvėsta truputuka. O marinato visada pasidarau daugiau nes juk litrais darau

Bet aš laiko tai nežiūriu užpylu palaikau ir tada nupylu užvirinu, o užpylus užsuku ir po kaldra. Kita diena nešu į rūsį.Nežinau darau pagal uspashiko receprura

mano šeimynai skanaiusi, pernai dariau pagal 3 receptus tai šiemet tik pagal vieną
Papildyta:
QUOTE(mamkaa @ 2010 07 28, 08:18)
tikrai taip buna nusilaisto, issitasko ir t.t, tiesiog as jo issiverdu pora litru daugiau, na cia priklauso nuo to kiek agurku marinuosite, kuo daugiau agurku stiklainiu bus tuo daugiau nusilaistys.
na ir sumaliau

, tikiuosi aiskiai parasiau.
Laukiu kol seimyna prabus, varysiu i soda agurku skinti ir viso kito gerio (pomidoru, sparaginiu pupeliu).
Ir aš šiandien varysiui pomidorų ir agurkų skinti