Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai....

QUOTE(madmuazele @ 2010 07 29, 18:09)
Neturiu pankolio blush2.gif Kazi koks jo skonis g.gif
Azuolo lapai ir del tvirtumo dedami.

tik nuo azuolo lapu agurkai paruduoja...
Atsakyti
Labutis, siemet agurkams labai palankus metai, silta ir slapia, tai jie tiesiog akyse auga tik spek skinti.
Atsakyti
Kazi... Pas mane tusciais ziedais zydi, parsivezu apie 10-15 agurku tik schmoll.gif
Atsakyti
gal sekla sena?
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 07 28, 10:34)
Aš palaikau kokia 15 min nu kol atvėsta truputuka. O marinato visada pasidarau daugiau nes juk litrais darau ax.gif Bet aš laiko tai nežiūriu užpylu palaikau ir tada nupylu užvirinu, o užpylus užsuku ir po kaldra. Kita diena nešu į rūsį.Nežinau darau pagal uspashiko receprura ax.gif mano šeimynai skanaiusi, pernai dariau pagal 3 receptus tai šiemet tik pagal vieną ax.gif
Papildyta:

Ir aš šiandien varysiui pomidorų ir agurkų skinti thumbup.gif

aciu Milituxui,agurkus koncervuoju pagalis jos gauta uspaschiko receptuka.tikrai agurkai jau isragauti,labai skanus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif visai seimynai patiko. dabar tik taip ir koncervuoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2010 08 01, 19:45)
gal sekla sena?

Ne, trys skirtingos rusys g.gif
Atsakyti
pas mane jau stiklainiai baigiasi doh.gif Kiekviena vakara iki isnaktu konservuoju doh.gif . Bet siaip pas mus jau per slapia. Dalis agurku jau pradeda puti.
Atsakyti
Pas mane irgi yra nemažai tuščiažiedžių ,bet manau čia nuo to kad prasidėjus lietums atšalo oras,bet jau lapai pradėjo po truputį gelsti, o taip gerai derėjo ohmy.gif Kitąmet manau dar daugiau sėsiu agurkų
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 08 02, 08:30)
pas mane jau stiklainiai baigiasi  doh.gif  Kiekviena vakara iki isnaktu konservuoju  doh.gif . Bet siaip pas mus jau per slapia. Dalis agurku jau pradeda puti.

vakar ir as beskindama agurkus radau kelis supuvusius, nejau per dregna jau jiems g.gif
Lady Dy, tai gal kokia liga uzpuole, jei gelsti pradejo?

Va maniskiai, tik labai ne kokia foto, na ne visi matosi ir isvartyti po skynimo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 02 rugpjūčio 2010 - 13:38
QUOTE(skorpe555 @ 2010 08 01, 20:53)
aciu Milituxui,agurkus koncervuoju pagalis jos gauta  uspaschiko receptuka.tikrai agurkai jau isragauti,labai skanus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  visai seimynai patiko. dabar tik taip ir  koncervuoju. 4u.gif

Tai gerai kad patiko thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
mamkaa, nemaza ploteli agurku turi bigsmile.gif
Atsakyti
noreciau paklausti, ar konservuodamos agurkus dedate i viena stiklaini skirtingas veisles?
Atsakyti