Georgiana, kazkas ne taip pas tave arba su zeme, arba su auginimu. Negali but, kad visi is tavo isvardintu blogai auga ir prasto skonio.
O kaip kitos darzoves auga?
QUOTE(georgiana @ 2010 10 28, 13:09)
neatrandu savu agurku kazkaip jie man vis kaprizinasi, siltnaminius kur lauke seti bijausi...
O tu ir nesėk šiltnaminių lauke. Lauke man nepamainomi ir smagiai auga ATOMIC ir OCTOPUS, jų šaknų sistema visai nejautri nei sausrai, nei pasaulio pabaigai.
Šiais metais šios dvi veislės pas mane vargo daug matė, nes smėlyje augo, nu bet derėjo kaip ne kaip, tikrai didvyriškai atlaikė.
Kitiems metams normalesnę žemę agurkams jau paruošiau, karvės "lobiais" pagardinau, tai tikiuosi derliaus ne prastesnio nei SAINTLINOS plantacijose...

Keletą veislių daigų visad auginu šiltnamyje, šiltnaminių MOTIVA, DIRIGENT, MELODY.. Rauginimui ir konservavimui visi šitie labai tinkami. Va taip ir prisigraibau agurkėlių tai lauke, tai šiltnamyje...
QUOTE(Edexa @ 2010 10 28, 18:56)
pralenk mane

QUOTE(saintlina @ 2010 10 28, 20:40)
Pralenkt tikrai nepralenksiu, bet jau tavo uodegos galą tikrai žadu matyt...

QUOTE(Edexa @ 2010 10 29, 08:27)
16 pakeliu sodinsi?

QUOTE(saintlina @ 2010 10 29, 09:39)

tai nezinau nezinau, kaip cia bus su ta uodega.. as pernai 17 sodinau
Rudeniop sakiau, kad jau kitamet - ne uz ka, ne per kur, akyse tu agurku matyt nebenoriu. Nu bet dabar ziuriu, kad konservuotu agurku taip sparciai mazeja, kad iki naujo sezono tikrai neuzteks

kad ne saintlina viskas gerai su zemele, va bulves gal kiek nepavyko pagal kurdiumova, bet kazkaip anksti sejau isplake lietus, po to antra karta astejau vel tas pats, o sisiap gal as kiek isranki esu, na gal kiek zeme per riebi nuo komposto, zdz bandysiu ka Edexa patare uzsirasiau kad nepamirsciau o po to kai paskaitai posta rodos ismeni ir dingsta kazkur mintys pavasariop
aciu merguces uz patarimus dar karteli

Sveikutės, norėčiau šiltnamyje pasodinti porą ilgavaisių agurkų
Gal kuri jau turit išbandytų veislių, kad būtų ankstyvi
?

QUOTE(Asese @ 2011 01 14, 09:45)
?

As pernai turejau viena telegraph improved, skanus, krumas labai kerojosi, labai puole miltlige, bet agurku nepazeide ir ju buvo daugiau nei ant kitu veisliu 10 krumu kartu sudejus
Pakelis
QUOTE(serzas @ 2011 01 15, 00:52)
As pernai turejau viena telegraph improved, skanus, krumas labai kerojosi, labai puole miltlige, bet agurku nepazeide ir ju buvo daugiau nei ant kitu veisliu 10 krumu kartu sudejus
Pakelis
Pakelis
Ačiū, reiks paieškoti

QUOTE(Asese @ 2011 01 14, 12:45)
?

As pernai turejau ilgavaisius Asker is Baltic seeds seklu. Tikrai ankstyvi, labai greitai augo, pavalgymui, sviezioms salotom uzteko pilnai, buvau pasisodinus siltnamyje 4 daigus. Konservavimui visiškai netinka. Paskui man ju buvo perdaug, nes pradejo kitos agurku veisles deret. Agurkai ASKER labai svelnaus skonio, sakyciau turi mazai skonio. Taigi skanu valgyt, kol kitu dar nera.