Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai....

4u.gif pas mane asiuklo doh.gif ar tas purskimas duoda efekta g.gif
Atsakyti
kai kada, bet liga kiek teko pastebet pristabdo.
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 07 13, 21:48)
4u.gif pas mane,atrodo,agurkiukai ima bujoti bigsmile.gif as juos lauke sodinau 3kartus doh.gif dabar meginsiu sulaukti derliaus wub.gif

na tai sveikinu 4u.gif
as s.m.irgi vargau su agurkais.tai tikiuosi nors derliaus sulaukti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 12, 21:58)
Gal kas taip auginate agurkus. Sugalvojau taip, gal bus patogiau prižiūrėti. Bet ką daryti su šoninėmis šakomis:

user posted image

auginau taip kelis metus - išskindavau šoninius.
Atsakyti
SOS SOS SOS , kas gali buti agurkam siltnamyje , ant lapu baltos demes atsiranda , kelis išskyniau ziuriu kuo tolyn tuo daugyn, gal yra kokia priemone kuo nupurksti , ir po kiek laiko gales valgyti vel nupurkstus .Aciu , atsiprasau gal kas jau raset neturiu kada perskaityti visos temos .
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 07 13, 20:55)
o del medziagu trukumo ,  tai gal ir lapai butu negrazus?

schmoll.gif pas mane kasmet taip.... augalas bujoja, bet agurkai krenta.. gauna organinių trąšų ir kokiam mėnesiui baigiasi geltonavimai. paskui vėl tas pats.. ir vėl gauna biggrin.gif

šiemtet buvo įsisukęs vytulys.. aštuoni numirė augaliukai, bet atsodinau prieš porą savaičių tai jau ir nuo naujų suvalgėm agurką.. o šiiap laaaabai skanūs šiemet ir vėpla neužsirašiau kokius sėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2010 07 14, 11:24)
SOS SOS SOS , kas gali buti agurkam siltnamyje , ant lapu baltos demes atsiranda , kelis išskyniau ziuriu kuo tolyn tuo daugyn, gal yra kokia priemone kuo nupurksti , ir po kiek laiko gales valgyti vel nupurkstus .Aciu , atsiprasau gal kas jau raset neturiu kada perskaityti visos temos .

Tikriausiai miltlige. purskit asiukliu. Valgyti iskart galesit, jei tik yra ka valgyti.
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 07 14, 14:12)
Tikriausiai miltlige. purskit asiukliu. Valgyti iskart galesit, jei tik yra ka valgyti.

Jau senai skaitineju ir taip nuostabu kad ne tik uzsiaugini pats savo augaliukus bet jau ir kitiems gali patarti. As siais metais irgi visais sodinimais uzsiimu pirma karta ir stebinu kaimynus, Airija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murkavt9 @ 2010 07 15, 18:34)
Jau senai skaitineju ir taip nuostabu kad ne tik uzsiaugini pats savo augaliukus bet jau ir kitiems gali patarti. As siais metais irgi visais sodinimais uzsiimu pirma karta ir stebinu kaimynus, Airija biggrin.gif

Kai sitiek ligu ir kenkeju pas mane, tai tuoj ekspertas busiu lotuliukas.gif Greit reiks nuleisti rankas ir tegul tos ligos bei kenkejai vieni kitus pribaigia thumbup.gif
Atsakyti
aciu visiems uz patarimus 4u.gif ,bandysiu patresti ,gal istikro trukumas medziagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 07 17, 10:18)
Kai sitiek ligu ir kenkeju pas mane, tai tuoj ekspertas busiu  lotuliukas.gif Greit reiks nuleisti rankas ir tegul tos ligos bei kenkejai vieni kitus pribaigia  thumbup.gif

Oi as tai kiekviena diena ratais vaikstau, net kava kartais geriu siltnami thumbup.gif , tai gal todel jokios zarazos neisileidzia mano augaliukai, kad tik neprisisneketi.
Atsakyti
Mano agurkai lauke derėt pradėjo,pirmuosius užraugiau greitam vartojimui thumbup.gif
Atsakyti