Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai....

QUOTE(Lady Dy @ 2010 07 18, 17:09)
Mano agurkai lauke derėt pradėjo,pirmuosius užraugiau greitam vartojimui thumbup.gif

aš taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet kai kurie agurkai kartūs,nors laisčiau pastoviai blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 07 18, 19:10)
Bet kai kurie agurkai kartūs,nors laisčiau pastoviai blink.gif  g.gif

Tikrai , agurkai kartoki, bet vienais metais marinavau tokius, nelabai jautėsi kartumas schmoll.gif
Atsakyti
Aš šiandien irgi jau nusiskyniau pirmuosius agurkus lauke.
Atsakyti
Tai aguklėlius turbūt į dirvą sėjot? Aš sodinukus birželį pasodinau, tai jau mėnuo, kaip skinu agurkėlius blush2.gif vieni iš erfurto sėklų - skanūs labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 07 19, 16:32)
Tai aguklėlius turbūt į dirvą sėjot? Aš sodinukus birželį pasodinau, tai jau mėnuo, kaip skinu agurkėlius  blush2.gif  vieni iš erfurto sėklų - skanūs labai  biggrin.gif

Aš sėjau tiesiai į dirvą ir užklojau agroplėvele.
Atsakyti
QUOTE(murkavt9 @ 2010 07 18, 00:58)
Oi as tai kiekviena diena ratais vaikstau, net kava kartais geriu siltnami thumbup.gif , tai gal todel jokios zarazos neisileidzia mano augaliukai, kad tik neprisisneketi.

As irgi kas dien aplankau juos, bet... jau 3x asiukliais purskiau, 1x pelenais, 2x kaliopermanganatu, bet vistiek siandien ziuriu apsimiltave lapai!!! doh.gif Lauke pasodinti 3 daigai atrodo sveiki, kol kas, tikiuosi neisisuks ten kokia zaraza. Jiems zala daro tik sraiges!!!
Atsakyti
QUOTE(serzas @ 2010 07 19, 17:09)
As irgi kas dien aplankau juos, bet... jau 3x asiukliais purskiau, 1x pelenais, 2x kaliopermanganatu, bet vistiek  siandien ziuriu apsimiltave lapai!!!  doh.gif Lauke pasodinti 3 daigai atrodo sveiki, kol kas, tikiuosi neisisuks ten kokia zaraza. Jiems zala daro tik sraiges!!!

nupurksk sodos tirpalu: 1 litrui vandens 1 valg.saukstas su kaupu sodos 4u.gif kartais labiau padeda nuo miltliges nei visokie kitokie budai.
Atsakyti
as tai siltnamy neuginu agurku.o is lauko valgom kiek norim jau kibira apraugiau.6 trilitrekus uzmarinavau uspahiko receptu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotosiukas @ 2010 07 19, 17:41)
kartais labiau padeda nuo miltliges nei visokie kitokie budai.

geriausias būdas - pasėti kitoje vietoje agurkų. Pernai taip dariau. Sėjau du kartus. Labai pasiteisino.
Atsakyti
mes vakar irgi pirmaji agurku derliu parsivezem. Pilna kibira agurkeliu wub.gif bet man patys dailiausi libella veisles ax.gif
Atsakyti
O as tik ziuriu i ju gausa, ratais vaikstau ir seiles varvinu.
Atsakyti