Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(dontstop @ 2010 09 16, 14:39)
Kaip neatsakiau  unsure.gif  prirašiau kaip tik daugiausiai  biggrin.gif

amber,nejaugi tiek klaidu biggrin.gif
Atsakyti
Ir as jau laukiu nesulaukiu vakaro, kada galesiu atsiusti CV ax.gif

Labai dziaugiuosi atradusi sita temele, nes vienai tikrai stogas nuvaziuotu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 16, 14:40)
amber,nejaugi tiek klaidu biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dievuliau doh.gif lotuliukas.gif tikiuosi ne.. gramatine klaida tik viena biggrin.gif daugiau patarimai kaip ka geriau padaryt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 09 16, 14:39)
Kaip neatsakiau  unsure.gif  prirašiau kaip tik daugiausiai  biggrin.gif

blink.gif kaip dieva myliu nieko i gmail negavau doh.gif atsiusk dar karta.. 4u.gif kokia as tundra.. gi i Az atsakei doh.gif lotuliukas.gif o as gmaile laukiu.. bet nerode man kad gauta, tik SM zinutes siuncia pastoviai doh.gif ACIUUUUU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 rugsėjo 2010 - 14:02
Išsiklausinėjau ,tai sakė ,kad ji pati nežino,ką čia direktorius mąsto daryt,bet administratotore išsiuntė specialiai atostogų,kad mane pamokyt,tai neaišku kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 16, 18:55)
Išsiklausinėjau ,tai sakė ,kad ji pati nežino,ką čia direktorius mąsto daryt,bet administratotore išsiuntė specialiai atostogų,kad mane pamokyt,tai neaišku kaip bus.

g.gif nu idomiai.. specialiai issiunte atostogu mokanti zmogu, kad galetu kita apmokint.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 16, 20:15)
g.gif nu idomiai.. specialiai issiunte atostogu mokanti zmogu, kad galetu kita apmokint.. g.gif

Nes matyt nebuvo kur manes mokinti.Isivaizduoju ,kad jis mane nori pas save ikisti(taip admin.masto),bet as tikrai nesutiksiu,nes man toli ir nepatogu vaziuot i ta rajona,tiek neuzdirbsiu kiek pravazinesiu,viskam yra ribos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 16 rugsėjo 2010 - 19:25
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 16, 20:24)
Nes matyt nebuvo kur manes mokinti.Isivaizduoju ,kad jis mane nori pas save ikisti(taip admin.masto),bet as tikrai nesutiksiu,nes man toli ir nepatogu vaziuot i ta rajona,tiek neuzdirbsiu kiek pravazinesiu,viskam yra ribos.

Kažkaip "šaraškinai" viskas skamba... unsure.gif Normaliu atveju iškart rašomasi darbo sutartis, o išbandymui yra bandomasis laikotarpis, kai atleisti nėra jokių problemų. Nesuprantu, kodėl reikia dvi savaites tiesiog mokytis be jokios sutarties? Kad atlyginimo nemokėti jokio?? doh.gif Jei pažįstami žmonės, kuriais pasitiki, tuomet ok, o dabar visi šansai durniaus vietoj likti. Na, nebent dėl gyvenimiškos patirties.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 16, 20:28)
Kažkaip "šaraškinai" viskas skamba...  unsure.gif Normaliu atveju iškart rašomasi darbo sutartis, o išbandymui yra bandomasis laikotarpis, kai atleisti nėra jokių problemų. Nesuprantu, kodėl reikia dvi savaites tiesiog mokytis be jokios sutarties? Kad atlyginimo nemokėti jokio??  doh.gif Jei pažįstami žmonės, kuriais pasitiki, tuomet ok, o dabar visi šansai durniaus vietoj likti. Na, nebent dėl gyvenimiškos patirties.

zinokit as ir pask darbovietei vazinejau i darba 2sav uz aciu.. mokymai buvo 4u.gif ir sutarti parase tik poto.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 16, 20:24)

g.gif bet tai logiskai, kam admine ismest atostogu, kai ji pati galetu tave pamokint.. o del vietos tai nebeda.. tikiu galima salia ir kede pasistatyt unsure.gif nu idomu kaip cia viskas baigsis.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 16, 20:35)
zinokit as ir pask darbovietei vazinejau i darba 2sav uz aciu.. mokymai buvo 4u.gif ir sutarti parase tik poto.. unsure.gif
Papildyta:
g.gif bet tai logiskai, kam admine ismest atostogu, kai ji pati galetu tave pamokint.. o del vietos tai nebeda.. tikiu galima salia ir kede pasistatyt unsure.gif nu idomu kaip cia viskas baigsis..  unsure.gif

nes direktorius su savo drauge(kitam ofise dirba ji admin)tipo atostogaut nori,kai gris sita,tai jie galvoja mane ten siust,bet tikrai neisiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 16, 20:37)
nes direktorius su savo drauge(kitam ofise dirba ji admin)tipo atostogaut nori,kai gris sita,tai jie galvoja mane ten siust,bet tikrai neisiu schmoll.gif

ta dyriko drauge yra sita pati, kuria db issiunte? g.gif ir tada kai ji grys tu keliausi pas dyrika i ofisa? o kdl ne drauge ten pasiims? g.gif lotuliukas.gif nu zodziu, paini situacija, bet linkiu, kad viskas iseitu tavo naudai.. bet vien jau tai, kad kazkoki romanai imones viduj vyksta man jau nerimta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 rugsėjo 2010 - 19:41
QUOTE(amber123 @ 2010 09 16, 20:41)
ta dyriko drauge yra sita pati, kuria db issiunte? g.gif ir tada kai ji grys tu keliausi pas dyrika i ofisa? o kdl ne drauge ten pasiims?  g.gif  lotuliukas.gif nu zodziu, paini situacija, bet linkiu, kad viskas iseitu tavo naudai.. bet vien jau tai, kad kazkoki romanai imones viduj vyksta man jau nerimta 4u.gif

Direktorius dirba,kur as dabar noriu isidarbinti,plius turi savo imone tos srities, jo imoneje dirba jo drauge administratore,o as dbr kitoje esu ir kita administratore viska pasakojo,zodziu papletkino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 16, 20:49)
Direktorius dirba,kur as dabar noriu isidarbinti,plius turi savo imone tos srities, jo imoneje dirba jo drauge administratore,o as dbr kitoje esu ir kita administratore viska pasakojo,zodziu papletkino biggrin.gif

viespatie aukstielninkas lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti