Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(amber123 @ 2010 09 16, 21:00)
viespatie aukstielninkas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

jooo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 16, 14:01)
NENUSIMENAM! ateis ir i musu kiema svente..  4u.gif  4u.gif as nebuciau as, jeigu pasiduociau schmoll.gif  biggrin.gif p.s paskaiciau jusu gimdymo istorija.. nu maladec mamka thumbup.gif  wub.gif

Būtent smile.gif Aš avinas, tikrai nepasiduosiu, Sodroj esu dar tik mėnesį, tai turiu laiko smile.gif
Ir ačiū už pagyras gimdymo istorijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2010 09 16, 23:18)
Būtent smile.gif Aš avinas, tikrai nepasiduosiu, Sodroj esu dar tik mėnesį, tai turiu laiko smile.gif
Ir ačiū už pagyras gimdymo istorijai smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieko nuostabaus, kad mes panasios..nes as irgi avinas 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 16, 23:29)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nieko nuostabaus, kad mes panasios..nes as irgi avinas 4u.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2010 09 16, 23:46)

Kas ir kas bebutu, niekad nepasiduodu! schmoll.gif ta pati ir Donstop siandien pasakiau, kai snekejom apie darba biggrin.gif sakau: nes as avinas.. as negaliu kitaip biggrin.gif niekad nereik nuleist nosies
Atsakyti
Beje, Dontstop, ar gavai mano CV? Nes aš atsakymo negavau blush2.gif
Atsakyti
Aga, man irgi iskilo toks pat klausimas. Vakar nusiunciau, o atsakymo dar negavau ax.gif Labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Šiandien einu į pirmą pokalbį- labai bijau. O kaip ten viskas vyksta? Jei tinki, iškart pasako? Ar aš galiu pasakyti kad noriu pagalvoti, pasitarti su šeima pvz dėl siūlomo atlyginimo ar darbo laiko?
Atsakyti
Sveika,

Pirmiausia linkiu sekmes, ramybes ir pasitikejimo savimi. Nueisi, taves paklausines (siulau pasiieskoti klausimu internete, kurie buna dazniausiai uzduodami per pokalbi ir pasiruosti keleta atsakymu).

Iskart tau niekas nelieps apsispresti (nu bent jau man nera taip buve...). Paskambins ta pacia diena ar po keleto dienu, jei tinki, ir pasiulys ateiti i antra pokalbi arba darba. O jei netinki, tuomet nesulauksi skambucio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 17 rugsėjo 2010 - 08:59
Ačiū. Kaži kokių šansų turiu su 4 vaikais kai mažiausiam 3 metai? doh.gif lotuliukas.gif
Ir kur klausimukų galima rast?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Stiklo: 17 rugsėjo 2010 - 09:02
QUOTE(Iš Stiklo @ 2010 09 17, 10:02)
Ir kur klausimukų galima rast?

Jei mokate naudotis kompiuteriu, tikriausiai mokate naudotis ir paieška wink.gif
Įvedus reikšminius žodžius, pvz. "darbo pokalbis", Jums išmes daugybę puslapių, iš kurių kažką tikrai atsirinksite. O jei mokate kokią užsienio kalbą, tai interneto lobynai dar prasiplečia wink.gif
Atsakyti
Jau radau, ačiū. Pasidarė dar baisiau nei tikėjausi lotuliukas.gif
Na nieko, išgyvensiu. Gi reikia nuo kažko pradėti. mirksiukas.gif
Atsakyti