QUOTE(gutė pinkutė @ 2010 09 17, 13:31)
Aš pikta ir nusivylus.
Buvau 3 pokalbiuose šiandien, tai man vis labiau svyra rankos.
Viename pokalbyje susimoviau, padavė tekstą ir liepė išversti į rusų kalbą, na taip susimėčiau, daug maž pasakiau, kaip ir kas, bet galėjau juk lengvai viską išpyškinti, bet užsiblokavo smegeninė.
Kitas logistikos įmonė.Patirties neturiu, ir ne visai taip įsivaizdavau darbą.
O paskutinis pokalbis, tai iš vis, pirmiausiai susirašinėjom meilais, tada vakar paskambino ir pasakė, kad šiandien pakvies į pokalbį, bet nesakė, kada, vienu žodžiu 3 kartus keitė laiką, labai svarbus asmuo ir įmonė, o kai atėjau tai jis pats vienas, na dar yra sakė jo kolega pastoviai dirbantis, ir kelios vadybininkės kurios retkarčiais pasirodo.Atseit galėčiau užaugti iki pardavimų vadovės.Atlyginimas nuogas procentas.T.y 0 lt, kiek uždirbsi tiek, o jai ne parasys ir sumokės 5 lt per mėnesį.
Buvau 3 pokalbiuose šiandien, tai man vis labiau svyra rankos.
Viename pokalbyje susimoviau, padavė tekstą ir liepė išversti į rusų kalbą, na taip susimėčiau, daug maž pasakiau, kaip ir kas, bet galėjau juk lengvai viską išpyškinti, bet užsiblokavo smegeninė.
Kitas logistikos įmonė.Patirties neturiu, ir ne visai taip įsivaizdavau darbą.
O paskutinis pokalbis, tai iš vis, pirmiausiai susirašinėjom meilais, tada vakar paskambino ir pasakė, kad šiandien pakvies į pokalbį, bet nesakė, kada, vienu žodžiu 3 kartus keitė laiką, labai svarbus asmuo ir įmonė, o kai atėjau tai jis pats vienas, na dar yra sakė jo kolega pastoviai dirbantis, ir kelios vadybininkės kurios retkarčiais pasirodo.Atseit galėčiau užaugti iki pardavimų vadovės.Atlyginimas nuogas procentas.T.y 0 lt, kiek uždirbsi tiek, o jai ne parasys ir sumokės 5 lt per mėnesį.
Puikiai tave suprantu likimo drauge

Aš irgi buvau daugelyje pokalbių, kur ir anglišką teisinio pobūdžio tekstą reikėjo versti, nors dalyvavau atrankoje į vyr. finansininkės asistentės pareigas ir rusų kalba rašyti įsakymą dėl komandiruotės. Žodžiu įtampa daro savo ir nieko čia nepadarysi.
Rimtos kompanijos dažniausiai duoda psichologinio pobūdžio klausimynus asmenybės tipui nustatyti ir tik "šaraškinos" kontoros atstovai duoda tokias nesamoningas užduotis, kelia įtampą, todėl neverta pas tokius ir darbintis.
Aš jau virš metų nerandu darbo tokio kokio noriu ir toliau ieškosiu kol rasiu, kur būsiu vertinama, o ne išnaudojama ir žeminama. Labai sunku psichologiškai, kai nuolat susiduri su žemo lygio darbdaviais siūlančiais minimumą ir su kosminiais reikalavimais, tačiau siūlau nepasiduoti ir ieškoti to ko esam vertos