QUOTE(Iš Stiklo @ 2010 09 17, 09:53)
Sveikutės. Šiandien einu į pirmą pokalbį- labai bijau. O kaip ten viskas vyksta? Jei tinki, iškart pasako? Ar aš galiu pasakyti kad noriu pagalvoti, pasitarti su šeima pvz dėl siūlomo atlyginimo ar darbo laiko?

visiem buna pirmas kartas arba kartas, po ilgos pertraukos.. nezinau, as stengiuos visada atsipalaiduot.. nesistengiu per daug protingai kalbet aukstom frazem ir t.t

svarbiausia nuosirdumas(proto ribos), sypsena, pasitikejimas savim, tvarkinga apranga ir isvaizda.. su seima tartis del atlyginimo man kazkaip.. gal nereiktu sito sakyt.. geriau is kart pasitarkit su seima, koks atlyginimas jums priimtinas

del darbo laiko taip pat.. tiesiog pati sau nusibrezkit tokius punktus ir kai jau siulys matysit, ar tinka ar ne

sekmes

lauksim ispudziu
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 09 17, 13:14)
Aš išlieku optimistiška, manau, kad viskas čia normaliai, taip ir turi būti

. Žiemą kita mano draugė darbą rado dar greičiau, per savaitę ar pan, pasiūlė 5 vietas, išsirinko, kur didžiausia alga..
Ziema zinokit ir as dar pasiulymu sulaukdavau, bet tuo metu mokinaus ir nejau.. nes svarbiau buvo parasyt diplomini.. o dabar zymiai sunkesne situacija.. nu bent kai as lyginu kaip man buvo tada ir dabar.