Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(l'emurė @ 2010 09 22, 18:14)
Gal žinot,kur dabar realu studentei rast padavėjos darbą?

Darbo skelbimuose pasizvalgykit 4u.gif Yra tikrai.
Atsakyti
QUOTE(viske @ 2010 09 22, 17:26)
Darbo skelbimuose pasizvalgykit 4u.gif Yra tikrai.

Bet reik vakariniu etatu,nes paskaitos dieną g.gif nu gal rasiu ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2010 09 22, 18:24)
aiskutis:)aciu:)

Bet nesu tikra 4u.gif reiktu jum placiau pasidomet.. as nedirbus administratores darbo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 22, 17:35)
Bet nesu tikra 4u.gif reiktu jum placiau pasidomet.. as nedirbus administratores darbo 4u.gif

bandysiu dometis:)
Atsakyti
QUOTE(aureelka @ 2010 09 22, 18:16)
Manyciau,reiktu pavaikscioti po kavines ir pasiulyti savo kandidatura,manyciau rastum nesunkiai:)

Kad nesunkiai tai tikrai ne. Nes pilna diplomuotu ir ten norinciu,+ kalbas reikia moketi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 22, 18:15)
Ne nu man cia kazkas neaisku.. kdl jusu prase el pastu atsiust situs duomenis.. kai daro sutarti vietoj ir suraso viska.. g.gif o jus taip lenvai ir siuntet tiksliai nezinodama kas kaip? unsure.gif tai ta firma turi juk pavadinima.. pagooglinkit ir ismes kontaktus.. kazkaip jus cia idomiai, lyg pirma kart darbo ieskodama 4u.gif net nr neissisaugojot.. 4u.gif

parasyciau pavadinima bet nenoriu juodinti bet nesuprantu kam tada reikejo dumenu jeigu i darba nepriima imone atsidaro tik nuo rytojaus todel duomenu apie ja dar nera nes ji pirma Lietuvoja.Siunciau vien del to kad ten daug zmoniu dirbs pasake sudarys sutartis jums paskambins ir turesit atvaziuoti pasirasyti bet taip skambucio ir nesulaukiau.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2010 09 16, 13:49)
Sveikos, aš irgi ieškausi darbelio.
Tavo situacija identiška manajai. Nuo paauglystės labai norėjau savo pinigėlių ir vis kažkur dirbau. Studijavau irgi dirbau tik ne pagal specialybę, o ieškojau to, kas tiktų besimokant ir dar vaikelį auginant. O dabar aš gavau diplomą ir esu niekam neįdomi, nes be patirties... sad.gif Liūdna labai. Patirtis dar ne visiškas stabdis pas mane. Yra daug buvę tokių situacijų, kad lyg jau ir tinku, tariamės dėl bandymo dirbti ir paskui dar paklausia: "O kaip dėl vaikų? Matau, kad esat - ienė?" Kai pasakau, kad turiu vaiką 4 metukų, tai dar nesureaguoja, bet kai pridedu, kad dar ir dviejų metukų mažasis yra, tai užsiveria visos durys...

Butent, pas mane ta pati situacija, nors yra stazas ir patirtis, bet kaip prieini ta punkta kur vaikai doh.gif dury iskart uzsidaro
Atsakyti
QUOTE(Meskiukas @ 2010 09 22, 19:07)
parasyciau pavadinima bet nenoriu juodinti bet nesuprantu kam tada reikejo dumenu jeigu i darba nepriima imone atsidaro tik nuo rytojaus todel duomenu apie ja dar nera nes ji pirma Lietuvoja.Siunciau vien del to kad ten daug zmoniu dirbs pasake sudarys sutartis jums paskambins ir turesit atvaziuoti pasirasyti bet taip skambucio ir nesulaukiau.

Daug ar nedaug zm dirbs neturi esmes.. sorry, bet pirma kart girdziu, kad liepia duomenis intiku atsiust.. savo duomenu tokiu as per pasta tikrai nesiusciau 4u.gif nereiktu taip pasitiket aklai.. 4u.gif sutartys dazniausia sudaromos kai jau dirbat ir vietoj, specialiai tam vaziuot nereik.. nu nzn.. cia to pavadinimo nieks rasyt nepraso, bet jus pati sakot, kad nezinot nr.. tai pagooglinus nemeta? juk darbo skelbimas tai buvo kazkur patalpintas.. kaip jus ji radot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 22 rugsėjo 2010 - 19:24
QUOTE(amber123 @ 2010 09 22, 20:23)
Bet kodel jus siuntet duomenis, tuo labiau jei tik tik ka isikure Lietuvoj.. nereiktu taip pasitiket aklai.. 4u.gif sutartys dazniausia sudaromo kai jau dirbat ir vietoj, specialiai tam vaziuot nereik.. nu nzn.. cia to pavadinomo nieks rasyt nepraso, bet jus pati sakot, kad nezinot nr.. tai pagooglinus nemeta? juk darbo skelbimas tai buvo kazkur patalpintas.. kaip jus ji radot?

Goglinau bet numerio nerodo tik adresa man paskambino pagal skelbima. ax.gif
Atsakyti

QUOTE(amber123 @ 2010 09 22, 16:36)
As irgi taip galvojau, bet pasirodo nedaro garbes, kad esi dirbus pardaveja pvz ar dar kuom.. pasirodo is kart reik i direktorius pretenduot g.gif

Būtent, pirmieji mano darbeliai buvo paprastučiai, paskui beveik metus iki dekreto dirbau pagal specialybę (tuo metu nebuvo jokios krizės, gavau geras pareigas nesunkiai, specialybė mano paklausi) ir dabar kai einu į pokalbius, jeigu darbo vieta prastesnė, iš karto pasako, kad tai bus laikinas man darbas, nes aš gausiu geresnį ir išeisiu.... Taip, iš tikrųjų tai teisybė doh.gif Tai taip išeina, kad kol negausiu normalaus darbo - visai negalėsiu dirbti nieko paprastesnio...
Atsakyti
QUOTE(Meskiukas @ 2010 09 22, 20:26)
Goglinau bet numerio nerodo tik adresa man paskambino pagal skelbima. ax.gif

Ai.. jum paskambino.. supratau 4u.gif nu tada nezinau.. laukit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 22, 11:08)
as foto jau nebededu schmoll.gif  4u.gif keli zm parekomendavo nedet.. ir vienas tu zmoniu dirba birzoj butent su Cv rasymu 4u.gif

o kokie butu argumentai?
kodel blogai deti nuotrauka arba kodel gerai nedeti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 22 rugsėjo 2010 - 20:18