Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(Leblon @ 2010 09 22, 21:17)
o kokie butu argumentai?
kodel blogai deti nuotrauka arba kodel gerai nedeti? smile.gif

Priklauso nuo pozicijos. Bet ten, kur darbdaviai nori pamatyti nuotrauką, dažniausiai tai nurodo skelbime ar bent jau parašo prie reikalavimų "reprezentatyvi išvaizda". O kitur - kam? Daug kam gali pasirodyti, kad specialiai ta nuotrauka dedama tikintis kažkokių privalumų iš to.
Atsakyti
o kokie butu argumentai?

Todel, kad ne visu skonis vienodas... ir ten kur pvz nereikalauja foto manau kad jos det nereiktu.. smile.gif nes gali tiesiog susidaryt klaidinga nuomone apie jus ir paprasciausia manau tai gali but viena is priezasciu, del ko nepakviecia i pokalbi 4u.gif pakvies i pokalbi ir susipazins gyvai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 22 rugsėjo 2010 - 20:43
QUOTE(Meskiukas @ 2010 09 22, 18:05)
Vardas pavarde asmens kodas ir sodros numeris. Tai va kad numerio neisaugojau turiu tik el pasta galvoju gal i ten parasyti,nes numerio tikrai nesuzinosiu doh.gif  ax.gif
Dabar viskas blogai visi kalti nezinau net kuo griebtis

Ką jau ką, bet savo asmens duomenis turite saugoti pati, nereikia siuntinėti neaiškiems darbdaviams.. Nesąžiningas žmogus turėdamas tokius jūsų duomenis, patikėkit, oi, kad gali "pridirbti". Jei jau pasitikite, tai pasitikėkite, bet vis tiek patikrinkite kur tik įmanoma. Ypač tada, kai darbdavys dar tik "startuoti" ruošiasi. Tikiuosi, kad viskas bent jau gerai baigsis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoonbeaM: 22 rugsėjo 2010 - 23:35
Del nuotrauku tai pastebejau daug skelbimu kur praso cv atsiusti kartu su nuotrauka, nesu dar savo foto siuntusi, bet i pokalbius tie kurie jos reikalavo vistiek pakviecia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskiukas @ 2010 09 22, 18:05)
Vardas pavarde asmens kodas ir sodros numeris. Tai va kad numerio neisaugojau turiu tik el pasta galvoju gal i ten parasyti,nes numerio tikrai nesuzinosiu doh.gif  ax.gif
Dabar viskas blogai visi kalti nezinau net kuo griebtis

O Jus bent buvote pokalbyje del darbo? Nuvaziuokite ten dar karta ir paklauskite kas, kaip. Arba paskambinkite i informacija gal ten tel. numeri pasakys. Gal ten kokie sukciai, znodami tokius jusu duomenis net greitaji kredita gali paimti jusu vardu. Linkiu, kad viskas baigtusi gerai 4u.gif
Atsakyti
o kokie butu argumentai?

CV su nuotrauka labiau atkreipia dėmesį
Kai kur nuotrauką reikalauja pridėti
Jei darbe išvaizda svarbi (darbas su klientais) - graži nuotrauka pridės pliusų

Gali veikti stereotipai (blondinė neprotinga ir tt)
Asmeninis skonis - atrankos vadybininkui gali paprasčiausiai nepatikti nuotrauka
Konkurencija - atrankos vadybininkė moteris gali atmesti cv su gražiomis nuotraukomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 09 23, 09:04)
O Jus bent buvote pokalbyje del darbo?  Nuvaziuokite ten dar karta ir paklauskite kas, kaip. Arba paskambinkite i informacija gal ten tel. numeri pasakys. Gal ten kokie sukciai, znodami tokius jusu duomenis net greitaji kredita gali paimti jusu vardu. Linkiu, kad viskas baigtusi gerai  4u.gif

Pokalbija buvau pradzioja snekejausi su zmogumi kuris rinko personala paskui ji pakviete direktoria manes paklausinejo sako jus tinkate galit nebeieskoti darbo. Po keliu dienu paskambino ir paprase duomenu pasake mes norim jus priimti i darba todel reikia jusu duomenu firma tikrai bus garsi todel jokiu itarymu nekilo kad gali kas nors pasinaudoti duomeniamis, bet sakmbucio taip ir nesulaukiu. verysad.gif
Atsakyti
as nuotrauka visur siunciu ax.gif
dar noriu jusu paklausti,ar jus rasote,kad buvote motinystes atostogose,gal nereikia to mineti,as parasius,kad dirbau nuo tada,kai isidarbinau iki kol isejau is tos darbovietes,nors tame laike buvau 2m motinystes atostogose,bet to savo cv nepaminejus,ar tai kazin butina,nes mano atveju tas stazas isvis skurdus butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 09 23, 09:31)
as nuotrauka visur siunciu  ax.gif
dar noriu jusu paklausti,ar jus rasote,kad buvote motinystes atostogose,gal nereikia to mineti,as parasius,kad dirbau nuo tada,kai isidarbinau iki kol isejau is tos darbovietes,nors tame laike buvau 2m motinystes atostogose,bet to savo cv nepaminejus,ar tai kazin butina,nes mano atveju tas stazas isvis skurdus butu  doh.gif

Cv nerasau kad buvau motinystes atostogose, gaunasi kaip stazas blush2.gif Niekam neuzkliuvo ir net nepasidomejo is kurios darbovietes buvau dekrete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 23, 10:34)
Cv nerasau kad buvau motinystes atostogose, gaunasi kaip stazas  blush2.gif Niekam neuzkliuvo ir net nepasidomejo is kurios darbovietes buvau dekrete  4u.gif

tai as taip ir sakysiu,kad dirbau ta visa laika tada,kur darbovietes data,nebent jau paklaustu kiek metu vaikui ir tada patys atsirinktu kad tas laikas turejo buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 09 23, 10:31)
as nuotrauka visur siunciu  ax.gif
dar noriu jusu paklausti,ar jus rasote,kad buvote motinystes atostogose,gal nereikia to mineti,as parasius,kad dirbau nuo tada,kai isidarbinau iki kol isejau is tos darbovietes,nors tame laike buvau 2m motinystes atostogose,bet to savo cv nepaminejus,ar tai kazin butina,nes mano atveju tas stazas isvis skurdus butu  doh.gif

Nerašau apie motinystės atostogas, iš cv atrodo, kad visą tą laiką dirbau ir dirbu iki šiol ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 23, 12:05)
Nerašau apie motinystės atostogas, iš cv atrodo, kad visą tą laiką dirbau ir dirbu iki šiol  ax.gif

as ir nerasiau,kad esu motinystes atostogose ir apie vaikus savo cv taip pat nerasau,kad ju turiu.
Atsakyti