Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gyvensite po vestuvių?

mes gyvensim jo name.kol iki vestuviu like 9men.tai remontuojames.tiksliau as aiskinu ko noriu jis moka o darbininkai daro biggrin.gif patinka man taip biggrin.gif
Atsakyti
Mes ruosiames kitais metais tuoktis ir po vestuviu gyventi savo namuke, kuri jau dabar statome smile.gif . Draugaujame jau nemazai vasario men bus 6 metukai , bet mano brangusis nenorejo zenytis ir po vestuviu gyvent su tevais!
Tai vo apsizenysi isikelsim i namuka reikes kitamet jau ir medi sodinti biggrin.gif
Atsakyti
O mes kartu dar "neženoti" pasiėmėm prieš metus laiko paskolą ir nusipirkom savo butą, taigi po vestuvių nereikėjo sukti galvos kur gyventi.. mirksiukas.gif Tik dabar sukam galvą, kaip tą butuką suremontuoti... biggrin.gif
Beje, kad ir kaip gerai sutari su tėvais ar uošviais, gyvenant su jais kartu gali taip sugadinti santykius... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliak @ 2005 09 18, 21:53)
O mes kartu dar "neženoti" pasiėmėm prieš metus laiko paskolą ir nusipirkom savo butą, taigi po vestuvių nereikėjo sukti galvos kur gyventi.. mirksiukas.gif Tik dabar sukam galvą, kaip tą butuką suremontuoti... biggrin.gif
Beje, kad ir kaip gerai sutari su tėvais ar uošviais, gyvenant su jais kartu gali taip sugadinti santykius... doh.gif

gyvenam su tevais jau 3 menuo sutariam super thumbup.gif thumbup.gif net ner kada tu santykiu ir gadinti thumbup.gif
aisku jei noretumem galetumem gyventi ir atskirai galimybiu tikrai turime thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes jau pusantru metu turime savo buta. Isproteciau, jei reiketu gyventi su kurio nors tevais. Siaip labai puikiai sutariam su abiem tevais, bet tik ne GYVENTI kartu. Mane labai varzo, slegia vien minti, kad tai ne vien tik musu namai, bet dalinames su tevais.
Taigi... kaip gyvenom, taip ir gyvensim atskirai. Tik tevams bus maloniau pazistamiems sakyti, kad ju vaikai gyvena ne susimete, o kartu. cool.gif
Atsakyti
Mes jau daugiau nei mėnuo gyvenam savo butuke, iškart po vestuvių ir persikėlėm wub.gif Ėmėm paskolą, nes kitokios galimybės nebuvo butui įsigyt. Su tėveliais gyvent nesinorėjo nei vienam schmoll.gif Nors galimybių kaip ir buvo...
Atsakyti
mes gyvenam mano butuke, tiksliau mano mamos, ten ir gyvensim, kai susituoksim...nors mano tevai noretu, kad gyventume su jais, taciau man ir savaitgalio pas juos uztenka:)daugiau isbuti be gaaalo sunku:)
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 09 18, 23:44)
gyvenam su tevais jau 3 menuo sutariam super thumbup.gif  thumbup.gif net ner kada tu santykiu ir gadinti thumbup.gif
aisku jei noretumem galetumem gyventi ir atskirai galimybiu tikrai turime thumbup.gif  biggrin.gif

Na kaip taip, nesuprantu... doh.gif Visada yra išimčių, bet kaip pati matai 90% pasisakiusių nepagyventų kartu arba gyvenimas kartu nemalonus reikalas...Mes su mano tėvais sutariam idealiai, mūsų santykiai puikūs, tačiau ilgiau nei savaitgalio pas juos neišbūtume, mum per akis ir trijų dienų, norisi tada ramybės, tylės ir savo tvarkos ir nustatyto rėžimo...Mano atveju, gyvenimas kartu santykius sugadintų, džiaugiuosi turėdama galimybę juos labai dažnai aplankyti... biggrin.gif
Beje, kiek žinau, kai kas norėtų gybenti ir atskirai, ar ne, lotute... mirksiukas.gif Taigi viską lemia ne tik galimybės, jų visada atrasi, tik noro reikia... mirksiukas.gif O ir ateityje planuojat gyventi atskirai, taigi reiškiasi nėra jau taip gerai, vieniems daug geriau... mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliak: 20 rugsėjo 2005 - 16:45
Aš tai sakiau po vestuvių jau tikrai negyvensiu nei su savo tėvais, nei tuo labiau su uošviais. schmoll.gif schmoll.gif
Ir ką jūs manot, jau greit bus metai laiko kai mes gyvename su vyro tėvais. doh.gif doh.gif
Sutariame gerai, bet man jau pabooodo ir visa tai ima eeerzinti mad.gif bash.gif
Ieškomės jau savo būsto, bet dar neradome, o gal jau radome? g.gif Vakar kaip tik apžiūrėjome butą, kuris man, dabar galvoju, yra visai nieko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 09 20, 19:14)
pas mus viskas puikiai, tfu, tfu, tfu biggrin.gif

Žinau, tikiu, to ir toliau linkiu... drinks_cheers.gif Ne visiems kaip matai tokia laimė šypsosi... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes pradejome gyventi,kai isvykome i kita sali.Gryze susituokem i Lietuva ir vel atgal i savo namucius i uzsieni. 4u.gif
Atsakyti
o mes jau po menesio kelsimes i nauja savo butuka, jheeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti