QUOTE(Fedes @ 2010 09 04, 17:30)
laikom kumštukus
isada vienodu laiku, nes jų veikimas maždaug 24 val. Bet jei nepatogus laikas, tai po 15 ar pan galima pamažu persislinkt tą laiką į norimą.
adatėlę reikia visą, kuo stačiau, suėmus pirštais odos/riebaliukų sluoksnį, ir neatleisk, kol nesuleidai visko ir neištraukei adatos. jei besi gulsčiau, didesnė tikimybė kad pataikysi tiesiog po oda, vaistai ilgai skirstysis, bus gumbas, taigi nieko gero, geriau jau iš karto leisti kuo giliau
aciu labai uz informacija, dabar susileidau pirma karta gyvenime vaistukus

baimes buvo pinos kelnes

nu bet neskaudejo,tai manau kita karta bus drasiau
QUOTE(zuikutas @ 2010 09 04, 21:05)
Nors man AFS nerado, Abraitis man liepe toliau gerti aspirina 100 ir dar israse clexane 0,2, kuri sake, reiks leistis kai pastosiu nuo 6 sav ir kai
matysis sirdele. Problema ta, kad turejau tris nesivystancius ir visi jie nustodavo vystytis apie 6 sav. Sirdeles nesimate nei karto

Kazkur skaiciau, kad sirdele ne visada matosi 6 sav. Tai dabar visiskai pasimeciau - ar man clexane reiktu vis tiek leistis? O gal netgi pradeti anksciau?Gal kas nors susiduret su panasia problema?
man nustatytas AFS, bet nestumai nutrukdavo nesulaukus sirdeles veiklos 5,5sav, taigi dabar bandau nuo teigiamo testuko leistis vaistus,ziuresim kaip dabar bus. labai tikiuosi kad bus si karta viskas gerai. nors A siule dar karat bandyti laukti 6sav, o kita karta jei nepavyks, tada nuo teigiamo leist. bet nematau prasmes,nes nepateike argumentu, kodel negaliu jau si karta nuo teigiamo rezultato leistis vaistus, todel dar vienos nelaimes nelaukiu