Įkraunama...
Įkraunama...

AFS - Antifosfolipidinis sindromas

oi mergytes naktim beveik nemiegu, nes taip pergyvenu kad man viskas butu gerai, kadangi gyvenu miestelyje ipswiche man iki londono toli, tai ner galimybes per darba i lt poliklinika nuvykti, man dabar 9 savaites, ir as nezinau ar mano stebukleliui plaka sirdele, labai tikiuosi kad taip.... nestuke.gif geriu tik aspirina, cia anglijoj verkiau pas daktare kabinete kad tik israsytu clexane, o jos nuomone lt daktarai suklydo, tipoo man reik dziaugtis, echo man darys tik 12 savaite, numirsiu belaukdama.....prasiau kad echo padarytu as ir sumoketi siuliau, o jiems ne motais, kad man jau 2 kartus nutruko nestumai, nenoriu kad tai pasikartotu doh.gif pasisikambinau abraiciui kai man buvo 7-8 savaite, galvojau is lietuvos vaistus atsisiusti tai abraitis patare laukti, nes sake jei sirdele neplaka tai vistiek tie vaistai nieko nepakeis, nes reikejo juos pradeti leistis nuo 5-6 nestumo savaites doh.gif doh.gif doh.gif tikuosi man nera to uzslepto afs....o jis eme ir dingo....
Atsakyti
O nebandei kur netoli iskoti lietuvio ar rusu daktaro gal eitu susitarti del echo. Dideles sekmes isvaikscioti, zinau kaip baisu netekti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imarta: 13 gruodžio 2010 - 16:55
Turiu tyrimus del ASF, buvau pas reumatologa ir man nepasake, ar pasitvirtino tas sindromas, isvis sako, mes nelabai ci aka suprantame, paziurejo, kad anti -DNR teigiamas, tai sako cia vilklige ir siuncia i santariskius. Jau visiskai susipainiojau ir nezinau ka galvoti ir kur krieptis kad patvirtintu arba paneigtu diqagnoze del ASF
Atsakyti
Sveikos mergaites. Esu is siauliu, siandien skambinau i kauno klinikas del AFS, sesute tepasake, kad yra rezultatai, prasiau, kad pasakytu, jei neigiami, tai man neapsimoka vaziuot i kauna tyrimu pasiimt, jei teigiamas- tada vaziuociau konsultuotis. O sesute tepasake, kad nieko nekomentuos, reik atvaziuot ir pasakys yra ar nera AFs. Gal kas turi V.Abraicio nr, ar el.pasta. Zinodama, kad yra pakitimu, tai vaziuociau toki kelia, o jei nera, tai ta lapuka ir giminaite man pastu gali atsiust is kauno.
Atsakyti
Merginos gal zinote kas Vilniuje gali pakonsultuoti del ASF tyrimu atsakymu?
Atsakyti
santariskiu reumatologai arba Jursenas
Atsakyti
ziuriu visai tema apmiro g.gif

dar norejau paklausti ar nieks nesikreipet i Lv ar Minsko daktarus
Atsakyti
yra temu atskiru apie tuos daktarus, nemazai yra merginu ten kreipusios.
Atsakyti
QUOTE(rraimyte @ 2010 12 14, 19:18)
Sveikos mergaites. Esu is siauliu, siandien skambinau i kauno klinikas del AFS, sesute tepasake, kad yra rezultatai, prasiau, kad pasakytu, jei neigiami, tai man neapsimoka vaziuot i kauna tyrimu pasiimt, jei teigiamas- tada vaziuociau konsultuotis. O sesute tepasake, kad nieko nekomentuos, reik atvaziuot ir pasakys yra ar nera AFs. Gal kas turi V.Abraicio nr, ar el.pasta. Zinodama, kad yra pakitimu, tai vaziuociau toki kelia, o jei nera, tai ta lapuka ir giminaite man pastu gali atsiust is kauno.

Skambink butinai gydytojo darbo metu ir prasyk, kad pakviestu gydytoja prie telefono.

Pati skambinausi i klinikas, sesute padave rageli gydytojui, jis viska pakomentavo ir atsakyma issiunte pastu, tiesa as kaip buvau pries atliekant tyrima sakiau, kad noresiu atsakyma gauti pastu, tai liepe prasyma toki pasirasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rraimyte @ 2010 12 14, 20:18)

taip reikia vaziuoti pasiimt paciai, man reikejo vaziuoti atstisviesti keliu skaiciuku, nes kai pasidariau tyrima Vilniuje, norejau zinoti kaip buvo anksciau.....tai man teko vaziuoti 2 kartus viena karta turejau parasyti prasyma,kad byla isimtu is archyvo, kita jau atsisviesti, dar galvojau su klasioke medike susitarti, bet nepavyko.....bet jau kazkaip buvo dzin, nes kai besilaukdama su tuo antifosfolipidiniu mokejau tukstancius, tai pastaraji karta su vyru nusprendem pasidaryti pramogas kaune smile.gif
Atsakyti
V.A. tel. 867619974
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
man nera nustatytas AFS, taciau 7 metus nesulaukiau gandru, turejau 7 IUI proceduras, vienas negimdinis nestumas, antras - nesivystantis, na ir paskutinis kartas supuoju 4 menesiu nuostabia dukryte. Man jokie tyrimai del AFS nebuvo atlikti, bet pries atliekant procedura 7IUI gine skyre gerti aspirina, kai pamate plakancia sirdele paskyre fraksiparina, ji naudojau visa nestuma, kuris truko 36 sav., kudikis neatititiko savo issivystymo pagal nestumo laika, buvo mazesnis. Gydytoja kuri atliko CP pakomentavo, kad AFS pasitvirtino, nes del placentos "nepakankamumo" vaisius negavo pakankamai maisto medziagu, todel gime maza ir gerokai anksciau (dukryte gime 1730 g ir 43 cm ugio), nustatyta hipotrofija, taciau dabar jau puikiai augam, sveriam 6kg ir nelabai jau skiriames nuo bendraamziu.
Turiu jums toki klausima, jei jau AFS yra ar reikia profilaktiskai naudoti kokius vaistus, darytis issamesnius tyrimus ir pan. g.gif
Atsakyti