Įkraunama...
Įkraunama...

AFS - Antifosfolipidinis sindromas

Sveikutes biggrin.gif

norejau paklausti ar buna jums sanariu skausmu ir ka daktarai sako. Seniau nebudavo, o dabar prasidejo man tie skausmai doh.gif einu rytoj pas seimos daktara ziuresiu ka sakys
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 01 11, 20:33)
Sveikutes biggrin.gif

norejau paklausti ar buna jums sanariu skausmu ir ka daktarai sako. Seniau nebudavo, o dabar prasidejo man tie skausmai doh.gif einu rytoj pas seimos daktara ziuresiu ka sakys

o kur tau paprastai skauda ?
Atsakyti
riesai, alkunes, kelius ir ciurnas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 01 12, 21:46)
riesai, alkunes, kelius ir ciurnas verysad.gif

Tai panašu į reumatodidinį artritą, bet gali ir būtio kokia ligos paekmė, reikia daryti tyrimus, tik tada bus aišku, simptomai būna įvairūs 4u.gif
Atsakyti
darau dabar tyrimus, bus matyti nuo ko cia taip. Gal AFS ir nekaltas del tu skausmu, bet kai buvau pas reumatologe pries 3m, tai ji klause ar sanarius neskauda
Atsakyti
sveikos, mergaites 4u.gif

reikia jusu patarimo:
esu turejusi nesivystanti nestuma, bet kadangi del endometriozes man pastoti sunkiau, galvoju, gal nerizikuoti sulaukti antro ir vertetu is karto issitirti del afs, nes:
- mano tetis turi bedu su koju venom, maniskes irgi jau matomos (vidineje koju puseje per sulenkima, dar neissokusios, bet matomos)
- mano teta is mamos puses yra turejusi persileidima 6 men. ir kojos tromba po gimdymo
- DATL ties riba (39,2, kai norma 30-40)
- kraujo tyrimuose nukrypimai nuo normos HCT, MO ir MPV (zemiau normos) ir PDW (auksciau normos). reikia pažymėti, kad tyrimai daryti prieš persileidimą.
- esu skaiciusi, kad virs 60 proc. moteru, serganciu endometrioze, turi ASF.

kaip manote is savo patirties, ar mano isvardinti dalykai didina tikimybe, kad turiu AFS?
ar norint ji diagnozuoti pakanka pasidaryti kraujo tyrima, ar butina ir gyd. konsultacija?
labai lauksiu nuomones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 18 sausio 2011 - 15:44
pasidaryk tyrima ir zinosi, negalima spelioti.
Yra ivairiu formu ir situaciju. Kitoms net tyrimai nerodo afs... bet gydyma skiria afs... ir buna viskas gerai.
Atsakyti
sveikos merginos mirksiukas.gif
ruošiuosi darytis antifosfolipidinio sindromo tyrimą, gal jus galite man pasakyti kiek tai panašiai kainuoja?
aciu visoms:)
Atsakyti
QUOTE(fėja24 @ 2011 02 04, 16:54)
sveikos merginos mirksiukas.gif
ruošiuosi darytis antifosfolipidinio sindromo tyrimą, gal jus galite man pasakyti kiek tai panašiai kainuoja?
aciu visoms:)

kiek domėjaus apie 100-150, priklausomai nuo to kur darysi.
Aš rytoj važiuoju į KMUK tam tyrimui, bet mano ginė išrašius siuntimą sakė, jog gal ir ne visai tinkamu metu važiuoju. Nes antras persileidimas buvo sausio 28d. Sako gal dėl neatsistačiusių hormonų gali netikslus būt tyrimas.
Gal kuri susidūrė ir žino kaip iš tikrųjų?
Atsakyti
Man abraitis sake,kad afs tyrima iskarto po nelaimes galima daryti ir parodys jeigu yra afs. kmu ir santariskiu tyrimai skiriasi. Abraitis minejo,kad kitaip jie isvestines daro tyrimu:) ir nors dariausia vilniuje...liepe kaune kartoti tyrima:)
Papildyta:
Labutis,
kaip mergaites sekasi?
Kazkaip labai tylu cia jau keleta menesiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 02 07, 11:18)
kiek domėjaus apie 100-150, priklausomai nuo to kur darysi.
Aš rytoj važiuoju į KMUK tam tyrimui, bet mano ginė išrašius siuntimą sakė, jog gal ir ne visai tinkamu metu važiuoju. Nes antras persileidimas buvo sausio 28d. Sako gal dėl neatsistačiusių hormonų gali netikslus būt tyrimas.
Gal kuri susidūrė ir žino kaip iš tikrųjų?

man sake reikia daryti 8 savaiciu begyje po nelaimes, veliau gali buti kitokie rodikliai..cia norint issiaiskinti, ar leliukas pabego del AFS verysad.gif mano atveju,as to nezinojau, tad buvo praeje daugiau laiko, todel parode nezymius nukrypimus. Kiek domejausi, AFS gali atsirasti ir tik nestumo metu, todel rodikliai iskart po nelaimes (kol dar visi hormonai neatsistate),kaip tik informatyvesni...
Atsakyti
As jau pasidariau AFS, buvo nepilnos dvi savaites po persileidimo. I mano klausima ar neatejau per anksti Abraitis atsake - nesvarbu. Dar kelios savaites ir bus rezultatai. Ir laukiu, ir bijau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 14 vasario 2011 - 19:15